კატალოგი
მწვანე სალათა

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
მწვანე სალათის ფოთლები გავარჩიოთ, გავრეცხოთ და თითოეული ფოთოლი დავჭრათ 2-3 ნაწილად. დაჭრილი სალათა დავაწყოთ სასალათე ჭურჭელზე, გადავასხათ სანელებელი, რომელიც შემდეგნაირად მზადდება: 0,5 ჩაის ჭიქა არაჟანს დავამატოთ 2 სუფრის კოვზი ძმარი, წვრილად დაჭრილი, მაგრად მოხარშული ერთი კვერცხი, მარილი, პილპილი, ცოტა შაქრის ფხვნილი, მრგვალად დაჭრილი ნედლი კიტრი და ერთმანეთსი კარგად ავურიოთ. ზემოდან მოვაყაროთ დაკეპილი კამა.
მასალა:
სალათის ფოთლები - 2 პატარა კონა
არაჟანი - 0,5 ცაის ჭიქა
კვერცხი - 1 ცალი
კიტრი - 1-2 ცალი
ძმარი - 2 სუფრის კობზი
მარილი, პილპილი, შაქრის ფხვნილი, კამა - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

ისპანახი დავარჩიოთ, ძირები დავჭრათ,...

ყვავილები და ”კლიოცკი”...

კარაქის, ფქვილისა და რძისაგან მოვამ...

ხორცის მცირე ნაჭრები ჩამოვაცვათ შამ...

თუ ღორის ბარკალი ძალიან მარილიანია,...

4 კვერცხის გულის და 2 ჩაის ჭიქა შაქ...