კატალოგი
კარტოფილის ღვეზელი
ბეჭდვა |
უმი და მოხარშული კარტოფილი გავხეხოთ, დავამატოთ დო და ცოტა ფქვილი, ცომს მოვაყაროთ მარილი და მოვათვასოთ წინასწარ ცხიმწასმულ ჟარუნაზე. გამოვაცხოთ საშუალო ტემპერატურამდე გაცხელებულ ღუმელში მოყავისფრო-ოქროსფერი ფერის მიღებამდე. დავჭრათ ნაჭრებად და ჯერ კიდევ ცხელ ღვეზელს წავუსვათ რაიმე მურაბა და სუფრაზე ხილთან ერთად მივიტანოთ.
მასალა:
1 ½ კილოგრამი უმი კარტოფილი
500 გრამი მოხარშული კარტოფილი
1-1 ½ ლიტრი დო ან მაწონი
ფქვილი
მარილი
მარგარინი
მცენარეული ზეთი ან შესაწვავად საჭირო სალა
პოპულარული რეცეპტი
ბრინჯი მოვხარშოთ მარილიან წყალში, ½...
ანანასის ნაჭრები, მსხვილად დაჭრილი ...
მოვზილოთ საფუარიანი ცომი როგორც ზემ...
გასუფთავებული, გარეცხილი ქათამი ქვა...
მწვანე ლობიო ჩვეულებრივი წესით მოვხ...
ბრინჯი მოვხარშოთ დიდი რაოდენობით წყ...