კატალოგი
კარტოფილის ღვეზელი
![](/uploads_script/products/6ejyjxh1dmcqwg5.jpeg)
ბეჭდვა ![]() |
![]() |
უმი და მოხარშული კარტოფილი გავხეხოთ, დავამატოთ დო და ცოტა ფქვილი, ცომს მოვაყაროთ მარილი და მოვათვასოთ წინასწარ ცხიმწასმულ ჟარუნაზე. გამოვაცხოთ საშუალო ტემპერატურამდე გაცხელებულ ღუმელში მოყავისფრო-ოქროსფერი ფერის მიღებამდე. დავჭრათ ნაჭრებად და ჯერ კიდევ ცხელ ღვეზელს წავუსვათ რაიმე მურაბა და სუფრაზე ხილთან ერთად მივიტანოთ.
მასალა:
1 ½ კილოგრამი უმი კარტოფილი
500 გრამი მოხარშული კარტოფილი
1-1 ½ ლიტრი დო ან მაწონი
ფქვილი
მარილი
მარგარინი
მცენარეული ზეთი ან შესაწვავად საჭირო სალა
პოპულარული რეცეპტი
![](uploads_script/products/oo4d634bpiqulrj.jpeg)
მწიფე პამიდვრებს გადავასხათ მდუღარე...
![](uploads_script/products/gs18sal9hqvq1tn.jpg)
ხახვი წვრილად დავჭრათ, ჩავყაროთ ქვა...
![](uploads_script/products/frfljf9v5igqfz0.jpeg)
გადარჩეული, გარეცხილი, მაგარი, წითე...
![](uploads_script/products/iliu4rspac78cnq.jpeg)
მომზადებული ბატი მოვხარშოთ მსუბუქად...
![](uploads_script/products/9mxb202fgj154ti.jpg)
ძროხის მსუქანი ხორცი ნაჭრებად დავჭრ...
![](uploads_script/products/j8epho0ewyu7kk0.jpeg)
კატლეტები ამოვავლოთ ფქვილში და ვწვა...