კატალოგი
კარტოფილის ღვეზელი
![](/uploads_script/products/6ejyjxh1dmcqwg5.jpeg)
ბეჭდვა ![]() |
![]() |
უმი და მოხარშული კარტოფილი გავხეხოთ, დავამატოთ დო და ცოტა ფქვილი, ცომს მოვაყაროთ მარილი და მოვათვასოთ წინასწარ ცხიმწასმულ ჟარუნაზე. გამოვაცხოთ საშუალო ტემპერატურამდე გაცხელებულ ღუმელში მოყავისფრო-ოქროსფერი ფერის მიღებამდე. დავჭრათ ნაჭრებად და ჯერ კიდევ ცხელ ღვეზელს წავუსვათ რაიმე მურაბა და სუფრაზე ხილთან ერთად მივიტანოთ.
მასალა:
1 ½ კილოგრამი უმი კარტოფილი
500 გრამი მოხარშული კარტოფილი
1-1 ½ ლიტრი დო ან მაწონი
ფქვილი
მარილი
მარგარინი
მცენარეული ზეთი ან შესაწვავად საჭირო სალა
პოპულარული რეცეპტი
![](uploads_script/products/2p3zbnsv8x7oi9a.jpeg)
ხორცს გავაცალოთ ნეკნები, გულ-მკერდი...
![](uploads_script/products/cqx0hqnm9e154kx.jpeg)
ცხიმი გავატაროთ ხორცსაკეპ მანქანაში...
![](uploads_script/products/g8lnwx1opnyz3zh.jpeg)
წითელი ლობიო მოვხარშოთ ჩვეულებრივი ...
![](uploads_script/products/y57kg1cr9n8fc2m.jpeg)
გადარჩეული მარწყვი გავრეცხოთ, მოვათ...
![](uploads_script/products/n9vy0ndkjcbyzj6.jpg)
სატაცური დავარჩიოთ, მოვამტვრიოთ ხმე...
![](uploads_script/products/n0vsq4ueehi42g0.jpeg)
თეთრი, საღი ნიგოზის ლებანი გავჭრათ ...