კატალოგი
კარტოფილის ღვეზელი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
უმი და მოხარშული კარტოფილი გავხეხოთ, დავამატოთ დო და ცოტა ფქვილი, ცომს მოვაყაროთ მარილი და მოვათვასოთ წინასწარ ცხიმწასმულ ჟარუნაზე. გამოვაცხოთ საშუალო ტემპერატურამდე გაცხელებულ ღუმელში მოყავისფრო-ოქროსფერი ფერის მიღებამდე. დავჭრათ ნაჭრებად და ჯერ კიდევ ცხელ ღვეზელს წავუსვათ რაიმე მურაბა და სუფრაზე ხილთან ერთად მივიტანოთ.
მასალა:
1 ½ კილოგრამი უმი კარტოფილი
500 გრამი მოხარშული კარტოფილი
1-1 ½ ლიტრი დო ან მაწონი
ფქვილი
მარილი
მარგარინი
მცენარეული ზეთი ან შესაწვავად საჭირო სალა
პოპულარული რეცეპტი

ზეთი გავაცხელოთ, მსუბუქად მოვხრაკოთ...

ხორცი ჩავდოთ მდუღარე წყალში, მოვხარ...

4 კვერცხის გული ავთქვიფოთ 1 ჩაის ჭი...

ყველაფერი სუპით - ”პანადელი”იწყება...

ყველის ნაჭრები ამოვავლოთ კვერცხსა დ...

პირშუშხა გავრეცხოთ, გავასუფთავოთ და...