კატალოგი
კარტოფილის ღვეზელი
ბეჭდვა |
უმი და მოხარშული კარტოფილი გავხეხოთ, დავამატოთ დო და ცოტა ფქვილი, ცომს მოვაყაროთ მარილი და მოვათვასოთ წინასწარ ცხიმწასმულ ჟარუნაზე. გამოვაცხოთ საშუალო ტემპერატურამდე გაცხელებულ ღუმელში მოყავისფრო-ოქროსფერი ფერის მიღებამდე. დავჭრათ ნაჭრებად და ჯერ კიდევ ცხელ ღვეზელს წავუსვათ რაიმე მურაბა და სუფრაზე ხილთან ერთად მივიტანოთ.
მასალა:
1 ½ კილოგრამი უმი კარტოფილი
500 გრამი მოხარშული კარტოფილი
1-1 ½ ლიტრი დო ან მაწონი
ფქვილი
მარილი
მარგარინი
მცენარეული ზეთი ან შესაწვავად საჭირო სალა
პოპულარული რეცეპტი
მოვხარშოთ ბრინჯი და დავდგათ დასაწურ...
საშუალო ოდენობის მსუქანი ბატი ნაჭრე...
ყველი და გაფცქვნილი და გულგამოცლილი...
მსუქანი ცხვრის ხორცის რბილი ნაჭერი ...
მოცემული პროდუქტებისაგან სწრაფად მო...
სუპისათვის საჭირო მწვანილი გავასუფთ...