კატალოგი
სატაცურის სუპი
ბეჭდვა |
სატაცური დავარჩიოთ, მოვამტვრიოთ ხმელი ძირები, გავრეცხოთ, დავტეხოთ და ჩავყაროთ მდუღარე წყლიან ქვაბში.
ხახვი წვრილად დავჭრათ, დავუმატოთ ერბო, მოვშუშოთ და მოვათავსოთ სატაცურიან წვენში. ვადუღოთ; როცა სატაცური მოიხარშება დავამატოთ დაჭრილი ქინძი, კამა, ოხრახუში, მარილი. გადმოვდგათ ცეცხლიდან და დავამატოთ წვენში გახსნილი სამი კარგად გათქვეფილი კვერცხი, თან სულ ვურიოთ, რომ არ აგვეჭრას.
მასალა:
სატაცური - 500 გრამი
ხახვი - 3-4 თავი
ერბო - 3 სუფრის კოვზი
კვერცხი - 3 ცალი
წყალი - 6-7 ჭიქა
მწვანილი, მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი
ხორცი გავატაროთ ხორცსაკეპ მანქანაში...
გასუფთავებული, გარეცხილი თართი ან ზ...
კარგად გარეცხილ 1,5 კილოგრამ ხილს დ...
ფქვილი გავცრათ, შუაში გავუკეთოთ ჩაღ...
5 მთლიანი კვერცხისა და ორი ჩაის ჭიქ...
3 კვერცხის გული გავთქვიფოთ და შევურ...