კატალოგი
სატაცურის სუპი
ბეჭდვა |
სატაცური დავარჩიოთ, მოვამტვრიოთ ხმელი ძირები, გავრეცხოთ, დავტეხოთ და ჩავყაროთ მდუღარე წყლიან ქვაბში.
ხახვი წვრილად დავჭრათ, დავუმატოთ ერბო, მოვშუშოთ და მოვათავსოთ სატაცურიან წვენში. ვადუღოთ; როცა სატაცური მოიხარშება დავამატოთ დაჭრილი ქინძი, კამა, ოხრახუში, მარილი. გადმოვდგათ ცეცხლიდან და დავამატოთ წვენში გახსნილი სამი კარგად გათქვეფილი კვერცხი, თან სულ ვურიოთ, რომ არ აგვეჭრას.
მასალა:
სატაცური - 500 გრამი
ხახვი - 3-4 თავი
ერბო - 3 სუფრის კოვზი
კვერცხი - 3 ცალი
წყალი - 6-7 ჭიქა
მწვანილი, მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი
ფქვილისაგან და ½ სუფრის კოვზი ზეთის...
წყალში ჩავყაროთ შაქარი და კოჭა და ვ...
200 გრამი კარაქი კარგად გავთქვიფოთ ...
ახალგაზრდა მსუქანი საქონლის ხორცი დ...
სკუმბრია გავასუფთავოთ, მოვაყაროთ მა...
კვერცხის გულები, რძე და ფქვილი ავურ...