კატალოგი
სატაცურის სუპი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
სატაცური დავარჩიოთ, მოვამტვრიოთ ხმელი ძირები, გავრეცხოთ, დავტეხოთ და ჩავყაროთ მდუღარე წყლიან ქვაბში.
ხახვი წვრილად დავჭრათ, დავუმატოთ ერბო, მოვშუშოთ და მოვათავსოთ სატაცურიან წვენში. ვადუღოთ; როცა სატაცური მოიხარშება დავამატოთ დაჭრილი ქინძი, კამა, ოხრახუში, მარილი. გადმოვდგათ ცეცხლიდან და დავამატოთ წვენში გახსნილი სამი კარგად გათქვეფილი კვერცხი, თან სულ ვურიოთ, რომ არ აგვეჭრას.
მასალა:
სატაცური - 500 გრამი
ხახვი - 3-4 თავი
ერბო - 3 სუფრის კოვზი
კვერცხი - 3 ცალი
წყალი - 6-7 ჭიქა
მწვანილი, მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

თევზი დავჭრათ პორციებად. კანი და ფხ...

ლობიო ვხარშოთ დარბილებამდე, დავდგათ...

კვერცხი ავურიოთ მანანის ბურღულისთან...

ქაშაყი კარგად დავალბოთ და თითო გავყ...

ერთმანეთში გადავურიოთ ფქვილი, კვერც...

ნედლ თევზს მოვაცილოთ ქერცლი, გამოვშ...