კატალოგი
სატაცურის სუპი
![](/uploads_script/products/n9vy0ndkjcbyzj6.jpg)
ბეჭდვა ![]() |
![]() |
სატაცური დავარჩიოთ, მოვამტვრიოთ ხმელი ძირები, გავრეცხოთ, დავტეხოთ და ჩავყაროთ მდუღარე წყლიან ქვაბში.
ხახვი წვრილად დავჭრათ, დავუმატოთ ერბო, მოვშუშოთ და მოვათავსოთ სატაცურიან წვენში. ვადუღოთ; როცა სატაცური მოიხარშება დავამატოთ დაჭრილი ქინძი, კამა, ოხრახუში, მარილი. გადმოვდგათ ცეცხლიდან და დავამატოთ წვენში გახსნილი სამი კარგად გათქვეფილი კვერცხი, თან სულ ვურიოთ, რომ არ აგვეჭრას.
მასალა:
სატაცური - 500 გრამი
ხახვი - 3-4 თავი
ერბო - 3 სუფრის კოვზი
კვერცხი - 3 ცალი
წყალი - 6-7 ჭიქა
მწვანილი, მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი
![](uploads_script/products/d5zef4ybiiwtntb.jpg)
ნიგოზი დავნაყოთ, ზეთი გამოვხადოთ და...
![](uploads_script/products/yg5699uwms6u8ac.jpeg)
ქვაბში ჩავასხათ 3 ჩაის ჭიქა წყალი, ...
![](uploads_script/products/mbrqol07n2kunm3.jpeg)
ფქვილის, კვერცხის, კარაქის, მარილის...
![](uploads_script/products/gwf5a02vdz9x6gd.jpeg)
ერთი ჩაის ჭიქა ერბო გავთქვიფოთ გათე...
![](uploads_script/products/s1y072utsch4u5w.jpeg)
კიტრის მწნილის მოსამზადებლად შევარჩ...
![](uploads_script/products/25w957pig8s5p03.jpg)
ბადრიჯანი სიგრძეზე ჩავჭრათ ისე, რომ...