კატალოგი
პულპეტები - ”კლიოცკები”
ბეჭდვა |
ცხიმი გავატაროთ ხორცსაკეპ მანქანაში, ჯამში გახეხილ პურთან ერთად ავურიოთ, დავამტოთ კვერცხი, მოვზილოთ ცომი და, თუ საჭიროა, დავამატოთ ბულიონი. დავამატოთ ოხრახუში და კამა. გავაკეთოთ კაკლის ზომის "კლიოცკები", ამოვავლოთ ფქვილში და ჩავყაროთ მდუღარე წყალში, 5 წუთის შემდეგ ამოვიღოთ, გავაშროთ და ჩავყაროთ სუპში.
მასალა:
100 გრამი ძროხის ცხიმი
1 ცალი კვერცხი
1 სუფრის კოვზი გახეხილი მაგარი თეთრი პური
1 სუფრის კოვზი ბულიონი
ოხრახუში და კამა
პოპულარული რეცეპტი
შევარჩიოთ ქორფა, მთელ-მთელი წიწაკა,...
მშრალი ბადრიჯანი შევდგათ ცხელ ღუმელ...
ცხვრის გულ-ღვიძლი და ფილტვი გავრეცხ...
ბრინჯი მოვხარშოთ მარილიან წყალში, ½...
სკუმბრია გავასუფთავოთ, მოვაშოროთ თა...
კონსერვირებული ანანასის ნაჭრები კარ...