კატალოგი
პულპეტები - ”კლიოცკები”
ბეჭდვა |
ცხიმი გავატაროთ ხორცსაკეპ მანქანაში, ჯამში გახეხილ პურთან ერთად ავურიოთ, დავამტოთ კვერცხი, მოვზილოთ ცომი და, თუ საჭიროა, დავამატოთ ბულიონი. დავამატოთ ოხრახუში და კამა. გავაკეთოთ კაკლის ზომის "კლიოცკები", ამოვავლოთ ფქვილში და ჩავყაროთ მდუღარე წყალში, 5 წუთის შემდეგ ამოვიღოთ, გავაშროთ და ჩავყაროთ სუპში.
მასალა:
100 გრამი ძროხის ცხიმი
1 ცალი კვერცხი
1 სუფრის კოვზი გახეხილი მაგარი თეთრი პური
1 სუფრის კოვზი ბულიონი
ოხრახუში და კამა
პოპულარული რეცეპტი
წითელი ლობიო გავარჩიოთ, გავრეცხოთ, ...
ცხვრის ხორცი დავჭრათ საშუალო ზომის ...
ხორცი დავჭრათ ძალიან თხელ ნაჭრებად,...
ხახვი წვრილად დავჭრათ და სალას კუბი...
ხორცს გავაცალოთ ნეკნები, გულ-მკერდი...
ფქვილის, შაქრის, მცენარეული ზეთისაგ...