კატალოგი
რულეტი კარლსბადურად

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ხორცს გავაცალოთ ნეკნები, გულ-მკერდი დავბეგვოთ და მოვაყაროთ მარილი. ხორცი ტაფაზე დავალაგოთ რიგრიგობით სალის თხელ ნაჭრებთან და ღორის (ან შებოლილ) ხორცთან ერთად, შემდეგ დავფაროთ ცოტა შეგრილებული ერბო-კვერცხით, რომელზეც თანაბრად გადავანაწილოთ წვრილად დაჭრილი მჟავე კიტრი. გულ-მკერდი მჭიდრო გადავახვიოთ, შევკრათ ძაფებით და შევწვათ ცხელ ცხიმში. პერიოდულად ვუმატოთ ცოტა წყალი და ზემოდან ვასხათ ცხიმი. წვისაგან მიღებულ სოუსში სისქისათვის დავამატოთ ცოტა ფქვილი.
მასალა:
1 კილოგრამი ხბოს გულ-მკერდი
100 გრამი სალა
100 გრამი ღორის ან შებოლილი ხორცი
100 გრამი კარაქი ან მარგარინი
1 ცალი მჟავე კიტრი
2-3 ცალი კვერცხი
ცოტა ფქვილი
პოპულარული რეცეპტი

სკუმბრია გავასუფთავოთ, ჩავდოთ დაბალ...

10 კვერცხის ცილა გავთქვიფოთ გათეთრე...

ყველა პროდუქტი კარგად ავურიოთ ერთმა...

გადარჩეული სალათი გავრეცხოთ, მოვათა...

გავაცხელოთ 1 სუფრის კოვზი მცენარეულ...

ხორცს და სოკოს დავასხათ 1 ¼ ლიტრი წ...