კატალოგი
რულეტი კარლსბადურად
![](/uploads_script/products/2p3zbnsv8x7oi9a.jpeg)
ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ხორცს გავაცალოთ ნეკნები, გულ-მკერდი დავბეგვოთ და მოვაყაროთ მარილი. ხორცი ტაფაზე დავალაგოთ რიგრიგობით სალის თხელ ნაჭრებთან და ღორის (ან შებოლილ) ხორცთან ერთად, შემდეგ დავფაროთ ცოტა შეგრილებული ერბო-კვერცხით, რომელზეც თანაბრად გადავანაწილოთ წვრილად დაჭრილი მჟავე კიტრი. გულ-მკერდი მჭიდრო გადავახვიოთ, შევკრათ ძაფებით და შევწვათ ცხელ ცხიმში. პერიოდულად ვუმატოთ ცოტა წყალი და ზემოდან ვასხათ ცხიმი. წვისაგან მიღებულ სოუსში სისქისათვის დავამატოთ ცოტა ფქვილი.
მასალა:
1 კილოგრამი ხბოს გულ-მკერდი
100 გრამი სალა
100 გრამი ღორის ან შებოლილი ხორცი
100 გრამი კარაქი ან მარგარინი
1 ცალი მჟავე კიტრი
2-3 ცალი კვერცხი
ცოტა ფქვილი
პოპულარული რეცეპტი
![](uploads_script/products/hqtgbu5fdk3r1ku.jpeg)
კვერცხის გულები, რძე და ფქვილი ავურ...
![](uploads_script/products/vp41tudjszfkg0c.jpeg)
მცენარეული ზეთი გავაცხელოთ, მჟავე კ...
![](uploads_script/products/dria8tx710uc2d8.jpeg)
წითელი ბულგარული წიწაკა კარგად გავრ...
![](uploads_script/products/1uie8bcx6pztdxi.jpeg)
ხორცი დავჭრათ პატარა კუბიკებად (10-...
![](uploads_script/products/o3aqah3mc5jid5n.jpeg)
ხორცი წვრილად დავჭრათ. დავამატოთ ხა...
![](uploads_script/products/lmyzhdx7pcbnc9t.jpeg)
4 კვერცხის გული კარგად გავთქვიფოთ, ...