კატალოგი
ბეზე ლიმონით
![](/uploads_script/products/nd9m32vix9jzpdv.jpeg)
ბეჭდვა ![]() |
![]() |
10 კვერცხის ცილა გავთქვიფოთ გათეთრებამდე; შევათქვიფოთ 300 გრამი შაქრის ფხვნილი, 2 ცალი ლიმონი. სადილის კოვზით ავიღოთ ეს მასალა და სათითაოდ დავაწყოთ ცხიმწასმულ პერგამენტის ქაღალდზე, შევდგათ ღუმელში დაბალ ცეცხლზე და ოდნავ რომ გაწითლდება, გამოვიღოთ.
კრემი გავაკეთოთ შემდეგნაირად: 250 გრამი კარაქი გავთქვიფოთ გათეთრებამდე; შევათქვიფოთ 10 კვერცხის გულისაგან გაკეთებული გოგლი-მოგლი, დავამატოთ ცოტა ვანილი და ვთქვიფოთ კარგად მიქსერით.
გამომცხვარ ბეზეებს წავუსვათ კრემი და ორ-ორი ცალი შევაწებოთ ერთმანეთს.
მასალა:
კვერცხი - 10 ცალი
კარაქი - 250 გრამი
ლიმონი - 2 ცალი
შაქრის ფხვნილი - 2,5 ჩაის ჭიქა
პოპულარული რეცეპტი
![](uploads_script/products/3mm0vgld057c46b.jpeg)
ბადრიჯანი სიგრძეზე თხლად დავჭრათ, დ...
![](uploads_script/products/upnwg6iemaxlupg.jpeg)
კუდები დავჭრათ ნაჭრებად და კარგად შ...
![](uploads_script/products/eccchpf74djwy5q.jpeg)
1 კილოგრამ პურის (შვრიის) ორცხობილა...
![](uploads_script/products/q619g3lzksob9gf.jpg)
საქონლის ტვინს გადავავლოთ მდუღარე წ...
![](uploads_script/products/gluftoeqslylbr7.jpeg)
მომზადებულ ინდაურს გარედან შევაზილო...
![](uploads_script/products/kh7ml9guim6cpvd.jpeg)
ხახვის თავი მსუბუქად შევბრაწოთ, დავ...