კატალოგი
ბურახი (მეორენაირად)

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
1 კილოგრამ პურის (შვრიის) ორცხობილას დავასხათ 4 ლიტრი მდუღარე წყალი, გავაცივოთ, გავწუროთ დოლბანდში; წვენს დავუმატოთ 25 გრამი საფუარი, 30 გრამი ქიშმიში, 250 გრამი შაქრის ფხვნილი და დავსგათ თბილ ადგილას; 12 საათის შემდეგ კვლავ გავწუროთ, ჩავასხათ ბოთლებში და შევდგათ მაცივარში; 12 საათის შემდეგ სასმელი მზად იქნება.
მაცივარში ბურახი 3-4 დღეს ინახება, მერე კი მჟავდება.
პოპულარული რეცეპტი

მცენარეული ზეთი გავაცხელოთ, მჟავე კ...

მოვხარშოთ ლობიო ჩვეულებრივი წესით, ...

მდნარი ყველი, მცენარეული ზეთი, რძე ...

ძალიან წვრილად დაჭრილ კომბოსტოს მოვ...

ხორცი დავჭრათ, კარგად გავრეცხოთ, ჩა...

ხახვი დავჭრათ ძალიან წვრილად. მსუქა...