კატალოგი
ბურახი (მეორენაირად)
ბეჭდვა |
1 კილოგრამ პურის (შვრიის) ორცხობილას დავასხათ 4 ლიტრი მდუღარე წყალი, გავაცივოთ, გავწუროთ დოლბანდში; წვენს დავუმატოთ 25 გრამი საფუარი, 30 გრამი ქიშმიში, 250 გრამი შაქრის ფხვნილი და დავსგათ თბილ ადგილას; 12 საათის შემდეგ კვლავ გავწუროთ, ჩავასხათ ბოთლებში და შევდგათ მაცივარში; 12 საათის შემდეგ სასმელი მზად იქნება.
მაცივარში ბურახი 3-4 დღეს ინახება, მერე კი მჟავდება.
პოპულარული რეცეპტი
ხორცი დავჭრათ თითის სისქის ნაჭრებად...
ხორცი დავჭრათ წვრილ ნაჭრებად (1X5 ს...
ყველა პროდუქტი ავურიოთ ერთმანეთში დ...
წვრილად დავჭრათ ხახვი და მსუბუქად შ...
ჩვეულებრივი წესით მოვხარშოთ და გავწ...
ქერის ბურღული მოვხარშოთ წყალში, შემ...