კატალოგი
ფლორენციული სუპი ისპანახისაგან

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ხახვის თავი მსუბუქად შევბრაწოთ, დავამატოთ ხორცის ბულიონი და ჩავასხათ რძეში ან ნაღებში გახსნილი კრახმალი. დავამატოთ დაჭრილი ისპანახი და ვხარშოთ 5 წუთის განმავლობაში. შემდეგ სუპი გავწუროთ, დავამატოთ კარაქი, კვერცხის გული და სპეციები.
მასალა:
500 გრამი ისპანახი
1 თავი ხახვი
1 ლიტრი ხორცის ბულიონი
½ ჭიქა რძე ან ნაღები
1 სუფრის კოვზი კრახმალი
1-2 ჩაის კოვზი კარაქი
1 ცალი კვერცხის გული
მარილი, პილპილი
მუსკატის კაკალი
პოპულარული რეცეპტი

ცივ წყალში დავალბოთ გამხმარი ღოლო, ...

მოვზილოთ დროჟიანი ცომი, დავდგათ 1 ს...

გასუფთავებული, გარეცხილი თართი ან ზ...

გასუფთავებული, კარგად გარეცხილი ფრი...

ბუტერბროდები...

ხახვი შევბრაწოთ 1 სუფრის კოვზ მცენა...