კატალოგი
ფლორენციული სუპი ისპანახისაგან
ბეჭდვა |
ხახვის თავი მსუბუქად შევბრაწოთ, დავამატოთ ხორცის ბულიონი და ჩავასხათ რძეში ან ნაღებში გახსნილი კრახმალი. დავამატოთ დაჭრილი ისპანახი და ვხარშოთ 5 წუთის განმავლობაში. შემდეგ სუპი გავწუროთ, დავამატოთ კარაქი, კვერცხის გული და სპეციები.
მასალა:
500 გრამი ისპანახი
1 თავი ხახვი
1 ლიტრი ხორცის ბულიონი
½ ჭიქა რძე ან ნაღები
1 სუფრის კოვზი კრახმალი
1-2 ჩაის კოვზი კარაქი
1 ცალი კვერცხის გული
მარილი, პილპილი
მუსკატის კაკალი
პოპულარული რეცეპტი
ნახევარ ლიტრ წყალში გავსხნათ 5 ჩაის...
მაკარონი მოვხარშოთ მარილიან წყალში,...
კვერცხი ვხარშოთ ხახვის ჩენჩოსთან ერ...
5 ცალ კვერცხის გულს დავუმატოთ 5 სად...
ერთ ჩაის ჭიქა მურაბას დავასხათ სამნ...
ფქვილი გავცრათ. დროჯი გავხსნათ ნახე...