კატალოგი
ფლორენციული სუპი ისპანახისაგან

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ხახვის თავი მსუბუქად შევბრაწოთ, დავამატოთ ხორცის ბულიონი და ჩავასხათ რძეში ან ნაღებში გახსნილი კრახმალი. დავამატოთ დაჭრილი ისპანახი და ვხარშოთ 5 წუთის განმავლობაში. შემდეგ სუპი გავწუროთ, დავამატოთ კარაქი, კვერცხის გული და სპეციები.
მასალა:
500 გრამი ისპანახი
1 თავი ხახვი
1 ლიტრი ხორცის ბულიონი
½ ჭიქა რძე ან ნაღები
1 სუფრის კოვზი კრახმალი
1-2 ჩაის კოვზი კარაქი
1 ცალი კვერცხის გული
მარილი, პილპილი
მუსკატის კაკალი
პოპულარული რეცეპტი

10 კვერცხის ცილა კარგად გავთქვიფოთ....

თითო მომზადებული წიწილა დავყოთ 4 ნა...

მაკარონი ვხარშოთ 5 წუთის განმავლობა...

პატარა ზომის მწვანე პამიდვრები დავჭ...

წვრილად დაჭრილი ხახვი შევბრაწოთ კარ...

ხორბალი დავარჩიოთ, ტაფაზე მოვშუშოთ,...