კატალოგი
ფლორენციული სუპი ისპანახისაგან

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ხახვის თავი მსუბუქად შევბრაწოთ, დავამატოთ ხორცის ბულიონი და ჩავასხათ რძეში ან ნაღებში გახსნილი კრახმალი. დავამატოთ დაჭრილი ისპანახი და ვხარშოთ 5 წუთის განმავლობაში. შემდეგ სუპი გავწუროთ, დავამატოთ კარაქი, კვერცხის გული და სპეციები.
მასალა:
500 გრამი ისპანახი
1 თავი ხახვი
1 ლიტრი ხორცის ბულიონი
½ ჭიქა რძე ან ნაღები
1 სუფრის კოვზი კრახმალი
1-2 ჩაის კოვზი კარაქი
1 ცალი კვერცხის გული
მარილი, პილპილი
მუსკატის კაკალი
პოპულარული რეცეპტი

დეკეულის ახალი, მსუქანი არტალა (კან...

6 კვერცხის ცილა კარგად გავთქვიფოთ ე...

გასუფთავებული, გარეცხილი და ნაჭრება...

ბრინჯი ვხარშოთ წყალში 10 წუთის განმ...

გარეცხილი, გამშრალებული, გულგამოცლი...

დავჭრათ ხორცი კუბიკებად (3x3 სმ), ჩ...