კატალოგი
პიცა ძეხვით
![](/uploads_script/products/drjteeyuclc8zn5.jpeg)
ბეჭდვა ![]() |
![]() |
მოვზილოთ დროჟიანი ცომი, დავდგათ 1 საათით, რომ ამოფუვდეს, კიდევ ერთხელ გადავურიოთ და მოვათავსოთ გამოსაცხობად საჭირო ფორმაში. ფორმა საკმაოდ მაღალი უნდა იყოს, რადგან პიცა ცხობისას ფუვდება.
ყველი და ძეხვი მოვათავსოთ ცომზე, ზემოდან დავალაგოთ პამიდვრის სქელი ფენა, დავამატოთ მარილი, პილპილი, მაიორანი და მოვასხუროთ ზეთი.
მასალა:
ცომისათვის
200 გრამი ფქვილი
2 სუფრის კოვზი მცენარეული ზეთი
½ ჭიქა თბილი რძე
15 გრამი დროჟი
ცოტა მარილი
შიგთავსისათვის
200 გრამი ყველი
150 გრამი წვრილად დაჭრილი ძეხვი
500 გრამი კანგაცლილი, მსხვილ ნაჭრებად დაჭრილი პამიდორი
მარილი, პილპილი
1-2 სუფრის კოვზი მცენარეული ზეთი
მაიორანი
პოპულარული რეცეპტი
![](uploads_script/products/02egwdpr5z3qi9j.jpg)
ხიზილალას დავუმატოთ დაფშვნილი თეთრი...
![](uploads_script/products/gmv3j29uaih4frr.jpeg)
ომლეტისათვის მოვზილოთ ცომი ფქვილის,...
![](uploads_script/products/c83031yhlxk5xvh.jpeg)
რვა კვერცხის ცილა გავთქვიფოთ გათეთრ...
![](uploads_script/products/622dbfegv0teyzp.jpeg)
მუხუდოს ან წინასწარ დამბალ თეთრ ლობ...
![](uploads_script/products/2xtiw0lyxwhbq71.jpeg)
ყველა სახის მწვანილი წვრილად დავჭრა...
![](uploads_script/products/nqyktub0kb9qibq.jpg)
შევწვათ კარგი ჯიშის მთელ-მთელი ვაშლ...