კატალოგი
მოხარშული ხიზილალა
ბეჭდვა |
ხიზილალას დავუმატოთ დაფშვნილი თეთრი პურის გული, წვრილად დაჭრილი ხახვი, დავასხათ იმდენი წყალი, რომ ძალიან კარგად დაიფაროს და ხელით ამოვჭყლიტოთ. დავდგათ ცეცხლზე და ვადუღოთ 10-12 წუთი.
მასალა:
ხიზილალა - 200 გრამი
თეთრი პურის გული (დაფშვნილი) - 1 ჩაის ჭიქა
პოპულარული რეცეპტი
ხახვი დავჭრათ რგოლებად, მოვასხათ არ...
კვერცხის გულები კარგად გავთქვიფოთ შ...
ინდური აქცენტით...
2 კვერცხის გული და ნახევარი ჩაის ჭი...
გველთევზა კარგად გავასუფთავოთ, გავა...
ვაშლი და კარტოფილი გავთალოთ და დავჭ...