კატალოგი
მოხარშული ხიზილალა
ბეჭდვა |
ხიზილალას დავუმატოთ დაფშვნილი თეთრი პურის გული, წვრილად დაჭრილი ხახვი, დავასხათ იმდენი წყალი, რომ ძალიან კარგად დაიფაროს და ხელით ამოვჭყლიტოთ. დავდგათ ცეცხლზე და ვადუღოთ 10-12 წუთი.
მასალა:
ხიზილალა - 200 გრამი
თეთრი პურის გული (დაფშვნილი) - 1 ჩაის ჭიქა
პოპულარული რეცეპტი
კარაქი, ქოქოსის თხილი, კაკაო, შაქარ...
კვერცხის გულები ავთქვიფოთ შაქართან ...
ბატკნის გულ-ღვიძლი ძალიან წვრილად დ...
ჟოლო გადავარჩიოთ, ფენა-ფენა დავაყარ...
ხახვი წვრილად დავჭრათ, ნიორი დავნაყ...
ახალი, მწვანე ტყემალი გადავარჩიოთ, ...