კატალოგი
მოხარშული ხიზილალა

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ხიზილალას დავუმატოთ დაფშვნილი თეთრი პურის გული, წვრილად დაჭრილი ხახვი, დავასხათ იმდენი წყალი, რომ ძალიან კარგად დაიფაროს და ხელით ამოვჭყლიტოთ. დავდგათ ცეცხლზე და ვადუღოთ 10-12 წუთი.
მასალა:
ხიზილალა - 200 გრამი
თეთრი პურის გული (დაფშვნილი) - 1 ჩაის ჭიქა
პოპულარული რეცეპტი

ქვაბში ჩავასხათ 1 ლიტრი მარილიანი წ...

ბადრიჯანი დავჭრათ მრგვალ-მრგვალ ნაჭ...

გარეცხილი, მომზადებული ხილი, კარაქი...

გასუფთავებული ბალბა კარგად გავრეცხო...

ღომი კარგად გავრეცხოთ. ქვაბში გავაც...

ზეთი გავაცხელოთ, მსუბუქად მოვხრაკოთ...