კატალოგი
მოხარშული ხიზილალა

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ხიზილალას დავუმატოთ დაფშვნილი თეთრი პურის გული, წვრილად დაჭრილი ხახვი, დავასხათ იმდენი წყალი, რომ ძალიან კარგად დაიფაროს და ხელით ამოვჭყლიტოთ. დავდგათ ცეცხლზე და ვადუღოთ 10-12 წუთი.
მასალა:
ხიზილალა - 200 გრამი
თეთრი პურის გული (დაფშვნილი) - 1 ჩაის ჭიქა
პოპულარული რეცეპტი

4 ცალი კვერცხის ცილა დიდხანს ვთქვიფ...

გასუფთავებული, მსუქანი ქათამი დავჭრ...

დარჩეულ, მსხვილ, თეთრ ხორბალს დავას...

ცომისათვის საჭირო კომპონენტები სწრა...

ფქვილის, კვერცხის, კარაქის, მარილის...

ქათმის ხორცი და ვიჩინა გავატაროთ ხო...