კატალოგი
მოხარშული ხიზილალა

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ხიზილალას დავუმატოთ დაფშვნილი თეთრი პურის გული, წვრილად დაჭრილი ხახვი, დავასხათ იმდენი წყალი, რომ ძალიან კარგად დაიფაროს და ხელით ამოვჭყლიტოთ. დავდგათ ცეცხლზე და ვადუღოთ 10-12 წუთი.
მასალა:
ხიზილალა - 200 გრამი
თეთრი პურის გული (დაფშვნილი) - 1 ჩაის ჭიქა
პოპულარული რეცეპტი

დილის სუსხის საათი...

რვა კვერცხის ცილა გავთქვიფოთ გათეთრ...

მჟავე რძეში გავხსნათ წყალი, დავამატ...

საფანელის, დაჭრილი ნივრის, ოხრახუში...

ახლად დაწურული თეთრი ყურძნის ტკბილი...

სიმინდის სახამებლისა და რძისაგან მო...