კატალოგი
მოხარშული ხიზილალა

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ხიზილალას დავუმატოთ დაფშვნილი თეთრი პურის გული, წვრილად დაჭრილი ხახვი, დავასხათ იმდენი წყალი, რომ ძალიან კარგად დაიფაროს და ხელით ამოვჭყლიტოთ. დავდგათ ცეცხლზე და ვადუღოთ 10-12 წუთი.
მასალა:
ხიზილალა - 200 გრამი
თეთრი პურის გული (დაფშვნილი) - 1 ჩაის ჭიქა
პოპულარული რეცეპტი

ხორცი დავჭრათ საკმაოდ თხელ ნაჭრებად...

სალა, ხახვი, ნიორი და პამიდორი წვრი...

მშრალი ბადრიჯანი შევდგათ ცხელ ღუმელ...

ხორცი დავჭრათ, კარგად გავრეცხოთ, ჩა...

მსუქანი ღორის ხორცის მთლიანი ნაჭერი...

ხორცი გავრეცხოთ, ჩავდოთ ცივ, ოდნავ ...