კატალოგი
მოხარშული ხიზილალა

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ხიზილალას დავუმატოთ დაფშვნილი თეთრი პურის გული, წვრილად დაჭრილი ხახვი, დავასხათ იმდენი წყალი, რომ ძალიან კარგად დაიფაროს და ხელით ამოვჭყლიტოთ. დავდგათ ცეცხლზე და ვადუღოთ 10-12 წუთი.
მასალა:
ხიზილალა - 200 გრამი
თეთრი პურის გული (დაფშვნილი) - 1 ჩაის ჭიქა
პოპულარული რეცეპტი

ქონისა და ძარღვებისაგან გავანთავისუ...

პირშუშხა გავრეცხოთ, გავასუფთავოთ და...

ქვაბში ჩავასხათ წყალი, ჩავყაროთ სპე...

მარილიან წყალში მოვხარშოთ ბრინჯი. მ...

ვინაიდან თიხის ჯამების საშუალება ოჯ...

ნაყენის მოსამზადებლად შეგვიძლია გამ...