კატალოგი
მოხარშული ხიზილალა
ბეჭდვა |
ხიზილალას დავუმატოთ დაფშვნილი თეთრი პურის გული, წვრილად დაჭრილი ხახვი, დავასხათ იმდენი წყალი, რომ ძალიან კარგად დაიფაროს და ხელით ამოვჭყლიტოთ. დავდგათ ცეცხლზე და ვადუღოთ 10-12 წუთი.
მასალა:
ხიზილალა - 200 გრამი
თეთრი პურის გული (დაფშვნილი) - 1 ჩაის ჭიქა
პოპულარული რეცეპტი
მარილიან წყალში მოვხარშოთ ბრინჯი. მ...
ფქვილი გავხსნათ და ავურიოთ რძეში, ჩ...
გადარჩეულ, გარეცხილ ალუბალს ფრთხილა...
2 კვერცხის გული გავთქვიფოთ მიქსერით...
ავთქვიფოთ კვერცხი სახამებელთან, რძე...
ეკალა გავარჩიოთ, კარგად გავრეცხოთ დ...