კატალოგი
სოუსი ჩემბერლენი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ლიმონს და ფორთოხალს ჩამოვათალოთ ძალინ თხელი კანის ფენა ისე, რომ არ აგვყვეს თეთრი რბილობი. გამოვწუროთ ხილს წვენი და გავწუროთ. კანი ვხარშოთ წყალში 5 წუთის განმავლობაში და გავწუროთ საწურში. დავამატოთ ღვინის ძმარი, ღვინო, მოცვის ჟელე, მდოგვი, პილპილი, მარილი და წვენი. ყვეაფერი ერთად ვადუღოთ 3 წუთის განმავლობაში. როდესაც სოუსი შეგრილდება, შეგვიძლია დავამატოთ წვრილად დაჭრილი ალუბალი.
მასალა:
1 ლიმონის წვენი და კანი
1 ფორთოხლის წვენი და კანი
4 სუფრის კოვზი პორტვეინი
4 სუფრის კოვზი წყალი
2 სუფრის კოვზი მოცვის ჟელე
2 სუფრის კოვზი ღვინის ძმარი
½ სუფრის კოვზი მდოგვი
მარილი დანის პირზე
სურვილისამებრ შეგვიძლია დავამატოთ 60 გრამი დაშაქრული, წვრლად დაჭრილი ალუბალი
პოპულარული რეცეპტი

მოვზილოთ დროჟიანი ცომი, დავდგათ 1 ს...

ფქვილი მოვხრაკოთ ქვაბში გაცხელებულ ...

ბატკნის გულ-ღვიძლი ძალიან წვრილად დ...

2 კვერცხის გული და ნახევარი ჩაის ჭი...

ცალ-ცალკე მოვხარშოთ მწვანე ლობიოს ღ...

გასუფთავებული ხახვის თავები მოვშუშო...