კატალოგი
სოუსი ჩემბერლენი
ლიმონს და ფორთოხალს ჩამოვათალოთ ძალინ თხელი კანის ფენა ისე, რომ არ აგვყვეს თეთრი რბილობი. გამოვწუროთ ხილს წვენი და გავწუროთ. კანი ვხარშოთ წყალში 5 წუთის განმავლობაში და გავწუროთ საწურში. დავამატოთ ღვინის ძმარი, ღვინო, მოცვის ჟელე, მდოგვი, პილპილი, მარილი და წვენი. ყვეაფერი ერთად ვადუღოთ 3 წუთის განმავლობაში. როდესაც სოუსი შეგრილდება, შეგვიძლია დავამატოთ წვრილად დაჭრილი ალუბალი. მასალა: 1 ლიმონის წვენი და კანი 1 ფორთოხლის წვენი და კანი 4 სუფრის კოვზი პორტვეინი 4 სუფრის კოვზი წყალი 2 სუფრის კოვზი მოცვის ჟელე 2 სუფრის კოვზი ღვინის ძმარი ½ სუფრის კოვზი მდოგვი მარილი დანის პირზე სურვილისამებრ შეგვიძლია დავამატოთ 60 გრამი დაშაქრული, წვრლად დაჭრილი ალუბალი