კატალოგი
სოუსი ჩემბერლენი
![](/uploads_script/products/87hbw7mr6ssj682.jpeg)
ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ლიმონს და ფორთოხალს ჩამოვათალოთ ძალინ თხელი კანის ფენა ისე, რომ არ აგვყვეს თეთრი რბილობი. გამოვწუროთ ხილს წვენი და გავწუროთ. კანი ვხარშოთ წყალში 5 წუთის განმავლობაში და გავწუროთ საწურში. დავამატოთ ღვინის ძმარი, ღვინო, მოცვის ჟელე, მდოგვი, პილპილი, მარილი და წვენი. ყვეაფერი ერთად ვადუღოთ 3 წუთის განმავლობაში. როდესაც სოუსი შეგრილდება, შეგვიძლია დავამატოთ წვრილად დაჭრილი ალუბალი.
მასალა:
1 ლიმონის წვენი და კანი
1 ფორთოხლის წვენი და კანი
4 სუფრის კოვზი პორტვეინი
4 სუფრის კოვზი წყალი
2 სუფრის კოვზი მოცვის ჟელე
2 სუფრის კოვზი ღვინის ძმარი
½ სუფრის კოვზი მდოგვი
მარილი დანის პირზე
სურვილისამებრ შეგვიძლია დავამატოთ 60 გრამი დაშაქრული, წვრლად დაჭრილი ალუბალი
პოპულარული რეცეპტი
![](uploads_script/products/rghe604gikn0fmn.jpeg)
ხორცი ვხარშოთ დარბილებამდე, ვაცალოთ...
![](uploads_script/products/f02b76sku9suegn.jpeg)
მოცვი გადავარჩიოთ, დავყაროთ საწურზე...
![](uploads_script/products/nyom0hxjbvw7759.jpeg)
ჩვეულებრივი წესით მოვხარშოთ და გავწ...
![](uploads_script/products/vi50adcvv5s6hxz.jpeg)
მოვხარშოთ კარტოფილი კანიანად. ლობიო...
![](uploads_script/products/udua398adgmnz1z.jpeg)
კომში გავრეცხოთ, მოვაცილოთ კანი და ...
![](uploads_script/products/io86secll41rk6k.jpeg)
ხიზილალა მოვათავსოთ მდუღარე წყალში ...