კატალოგი
წითელი მოცვის მურაბა

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
მოცვი გადავარჩიოთ, დავყაროთ საწურზე, დავასხათ წყალი, კარგად გავრეცხოთ, მერე დავტოვოთ საწურზე, რომ დაიწრიტოს წყლისაგან; შემდეგ ჩავყაროთ მურაბის ტაშტში, დავაყაროთ შაქრის ფხვნილი, დავდგათ ცეცხლზე და ვხარშოთ. ჭურჭელი ხანგამოშვებით შევანძრიოთ ფრთხილად. როცა ადუღდება, ჩავამატოთ მიხაკი და დარიჩინი და ვხარშოთ, სანამ მოცვი საკმაოდ არ გამოყოფს სიროფს.
მასალა:
წითელი მოცვი - 1 კილოგრამი
შაქრის ფხვნილი - 750 გრამი
დარიჩინი - 3 გრამი
მიხაკი - 1 გრამი
პოპულარული რეცეპტი

თირკმელები გავჭრათ სიგრძეზე, მოვაშო...

კარტოფილი გავრეცხოთ, გავთალოთ, შემდ...

ჭიქანახევარი წყალი დავდგათ ცეცხლზე,...

ლობიო ჩვეულებრივი წესით მოვხარშოთ დ...

კვერცხი ავთქვიფოთ შაქართან ერთად, დ...

დილის სუსხის საათი...