კატალოგი
წითელი მოცვის მურაბა

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
მოცვი გადავარჩიოთ, დავყაროთ საწურზე, დავასხათ წყალი, კარგად გავრეცხოთ, მერე დავტოვოთ საწურზე, რომ დაიწრიტოს წყლისაგან; შემდეგ ჩავყაროთ მურაბის ტაშტში, დავაყაროთ შაქრის ფხვნილი, დავდგათ ცეცხლზე და ვხარშოთ. ჭურჭელი ხანგამოშვებით შევანძრიოთ ფრთხილად. როცა ადუღდება, ჩავამატოთ მიხაკი და დარიჩინი და ვხარშოთ, სანამ მოცვი საკმაოდ არ გამოყოფს სიროფს.
მასალა:
წითელი მოცვი - 1 კილოგრამი
შაქრის ფხვნილი - 750 გრამი
დარიჩინი - 3 გრამი
მიხაკი - 1 გრამი
პოპულარული რეცეპტი

რუსული სალათა...

10 კვერცხის ცილა გავთქვიფოთ გათეთრე...

კარგად გასუფთავებული, გარეცხილი ფრი...

ძეხვები 10 წუთით ცავაწყოთ ცხელ წყალ...

ფქვილი მოვხრაკოთ ქვაბში გაცხელებულ ...

სალა დავჭრათ წვრილ ნაჭრებად და მსუბ...