კატალოგი
წითელი მოცვის მურაბა
![](/uploads_script/products/f02b76sku9suegn.jpeg)
ბეჭდვა ![]() |
![]() |
მოცვი გადავარჩიოთ, დავყაროთ საწურზე, დავასხათ წყალი, კარგად გავრეცხოთ, მერე დავტოვოთ საწურზე, რომ დაიწრიტოს წყლისაგან; შემდეგ ჩავყაროთ მურაბის ტაშტში, დავაყაროთ შაქრის ფხვნილი, დავდგათ ცეცხლზე და ვხარშოთ. ჭურჭელი ხანგამოშვებით შევანძრიოთ ფრთხილად. როცა ადუღდება, ჩავამატოთ მიხაკი და დარიჩინი და ვხარშოთ, სანამ მოცვი საკმაოდ არ გამოყოფს სიროფს.
მასალა:
წითელი მოცვი - 1 კილოგრამი
შაქრის ფხვნილი - 750 გრამი
დარიჩინი - 3 გრამი
მიხაკი - 1 გრამი
პოპულარული რეცეპტი
![](uploads_script/products/x344khtp2sylzs1.jpeg)
2 კვერცხი კარგად გავთქვიფოთ, თანდათ...
![](uploads_script/products/xrrqyoeo6g1q8cb.png)
ყვავილები და ”კლიოცკი”...
![](uploads_script/products/a43me8kp01spuqq.jpeg)
ბალბა გავარჩიოთ, გავრეცხოთ და მოვხა...
![](uploads_script/products/9979nlvz3euozx5.jpeg)
2 ცალი კვერცხის გავთქვიფოთ 2 ჩაის ჭ...
![](uploads_script/products/09digtcgjmlhlb3.jpeg)
ძროხის ხორცის ფილეს მოვაყაროთ მარილ...
![](uploads_script/products/kmbesrpsfls3wvi.jpeg)
15 კვერცხის გული შაქრის ფხვნილთან ე...