კატალოგი
წითელი მოცვის მურაბა
ბეჭდვა |
მოცვი გადავარჩიოთ, დავყაროთ საწურზე, დავასხათ წყალი, კარგად გავრეცხოთ, მერე დავტოვოთ საწურზე, რომ დაიწრიტოს წყლისაგან; შემდეგ ჩავყაროთ მურაბის ტაშტში, დავაყაროთ შაქრის ფხვნილი, დავდგათ ცეცხლზე და ვხარშოთ. ჭურჭელი ხანგამოშვებით შევანძრიოთ ფრთხილად. როცა ადუღდება, ჩავამატოთ მიხაკი და დარიჩინი და ვხარშოთ, სანამ მოცვი საკმაოდ არ გამოყოფს სიროფს.
მასალა:
წითელი მოცვი - 1 კილოგრამი
შაქრის ფხვნილი - 750 გრამი
დარიჩინი - 3 გრამი
მიხაკი - 1 გრამი
პოპულარული რეცეპტი
ბუმერანგი და კენგურუ...
ფქვილის, კარაქის, კვერცხისა და მარი...
შევარჩიოთ კაკლისოდენა პამიდვრები. ფ...
შევწვათ კარგი ჯიშის მთელ-მთელი ვაშლ...
კომში დავჭრათ წვრილ ნაჭრებად, დავას...
ღამით დამბალი ლობიო მოვხარშოთ. დაჭრ...