კატალოგი
წითელი ლობიო ძმრით და ზეთით
ბეჭდვა |
ლობიო ჩვეულებრივი წესით მოვხარშოთ და წვენი გადავწუროთ. ტაფაზე ზეთში მოვხრაკოთ წვრილად დაჭრილი ხახვი, დავამატოთ დანაყილი პილპილი, მარილი და ძმარი. შევაზავოთ წვრილად დაჭრილი ქინძით, პიტნით, ოხრახუშით. ადუღდება თუ არა, ჩავასხათ მოხარშულ ლობიოში, ავურით და ერთხელ კიდევ წამოვადუღოთ.
მასალა:
ლობიო - 1 კილოგრამი
ზეთი - 0,5 ჩაის ჭიქა
ხახვი - 4-5 თავი
ძმარი, მარილი, პილპილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი
4 კვერცხისა და 1,5 ჭიქა შაქრის ფხვნ...
გარეცხილი ცხვრის ხორვიც რბილი ნაჭერ...
2 კვერცხის გული და ერთი კვერცხი მთლ...
ახალი, საღი კომბოსტოს თეთრ თავებს მ...
კვერცხი ავთქვიფოთ შაქართან ერთად, დ...
საქონლის ხორცის რბილი ნაჭერი მოვხარ...