კატალოგი
წითელი ლობიო ძმრით და ზეთით

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ლობიო ჩვეულებრივი წესით მოვხარშოთ და წვენი გადავწუროთ. ტაფაზე ზეთში მოვხრაკოთ წვრილად დაჭრილი ხახვი, დავამატოთ დანაყილი პილპილი, მარილი და ძმარი. შევაზავოთ წვრილად დაჭრილი ქინძით, პიტნით, ოხრახუშით. ადუღდება თუ არა, ჩავასხათ მოხარშულ ლობიოში, ავურით და ერთხელ კიდევ წამოვადუღოთ.
მასალა:
ლობიო - 1 კილოგრამი
ზეთი - 0,5 ჩაის ჭიქა
ხახვი - 4-5 თავი
ძმარი, მარილი, პილპილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

ლობიოს ღერები გავრეცხოთ, გავასუფთავ...

ქაშაყი გავასუფთავოთ, გამოვაცალოთ ში...

ცური კარგად გავრეცხოთ, დავასხათ ცივ...

ახალგაზრდა მსუქანი საქონლის ხორცი დ...

არჯაკელს მოვაშოროთ გაშლილი ფოთლები,...

კომბოსტო, ხახვი, ქინძი, კამა, ოხრახ...