კატალოგი
წითელი ლობიო ძმრით და ზეთით

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ლობიო ჩვეულებრივი წესით მოვხარშოთ და წვენი გადავწუროთ. ტაფაზე ზეთში მოვხრაკოთ წვრილად დაჭრილი ხახვი, დავამატოთ დანაყილი პილპილი, მარილი და ძმარი. შევაზავოთ წვრილად დაჭრილი ქინძით, პიტნით, ოხრახუშით. ადუღდება თუ არა, ჩავასხათ მოხარშულ ლობიოში, ავურით და ერთხელ კიდევ წამოვადუღოთ.
მასალა:
ლობიო - 1 კილოგრამი
ზეთი - 0,5 ჩაის ჭიქა
ხახვი - 4-5 თავი
ძმარი, მარილი, პილპილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

გაცრილი ფქვილისაგან მოვზილოთ ცომი, ...

ხახვი წვრილად დავჭრათ და მსუბუქად შ...

კარპი დავყოთ პორციებად, დავასხათ ძმ...

ხახვი დავჭრათ ძალიან წვრილად. მსუქა...

ხორცი დავჭრათ კუბიკებად, მოვაყაროთ ...

ტაფა კარგად გავაცხელოთ ცეცხლზე, კვე...