კატალოგი
წითელი ლობიო ძმრით და ზეთით
ბეჭდვა |
ლობიო ჩვეულებრივი წესით მოვხარშოთ და წვენი გადავწუროთ. ტაფაზე ზეთში მოვხრაკოთ წვრილად დაჭრილი ხახვი, დავამატოთ დანაყილი პილპილი, მარილი და ძმარი. შევაზავოთ წვრილად დაჭრილი ქინძით, პიტნით, ოხრახუშით. ადუღდება თუ არა, ჩავასხათ მოხარშულ ლობიოში, ავურით და ერთხელ კიდევ წამოვადუღოთ.
მასალა:
ლობიო - 1 კილოგრამი
ზეთი - 0,5 ჩაის ჭიქა
ხახვი - 4-5 თავი
ძმარი, მარილი, პილპილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი
ახალი მწვანე ლობიო დავარჩიოთ, დავამ...
4 კვერცხისა და 1,5 ჭიქა შაქრის ფხვნ...
კარაქი გავადნოთ, შევურიოთ თაფლს. ამ...
ქაშაყი გავასუფთავოთ, ფრთხილად გამოვ...
ფქვილის, კვერცხის, კარაქის, მარილის...
ლობიო გავასუფთავოთ და ღერები დავტეხ...