კატალოგი
წითელი ლობიო ძმრით და ზეთით

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ლობიო ჩვეულებრივი წესით მოვხარშოთ და წვენი გადავწუროთ. ტაფაზე ზეთში მოვხრაკოთ წვრილად დაჭრილი ხახვი, დავამატოთ დანაყილი პილპილი, მარილი და ძმარი. შევაზავოთ წვრილად დაჭრილი ქინძით, პიტნით, ოხრახუშით. ადუღდება თუ არა, ჩავასხათ მოხარშულ ლობიოში, ავურით და ერთხელ კიდევ წამოვადუღოთ.
მასალა:
ლობიო - 1 კილოგრამი
ზეთი - 0,5 ჩაის ჭიქა
ხახვი - 4-5 თავი
ძმარი, მარილი, პილპილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

ცოცხალი, წვრილად დაჭრილი პიტნის ფოთ...

ისპანახი დავარჩიოთ, გავრეცხოთ, მოვა...

ბრინჯი შევურიოთ შაქარს და ძროხის ცხ...

ქაშაყი კარგად დავალბოთ და თითო გავყ...

ერბოში მოვხრაკოთ ალყა-ალყა დაჭრილი ...

კარაქი ან მარგარინი დავკეპოთ დანით,...