კატალოგი
ხაშლამა

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ახალგაზრდა მსუქანი საქონლის ხორცი დავჭრათ საშჲალო ზომის ნაჭრებად, გავრეცხოთ კარგად, ჩავყაროთ ქვაბში და ვადუღოთ; დუღილის დროს მოვხადოთ ქაფი. დავუმატოთ დაფნის ფოთოლი, შავი პილპილის მარცვლები, ნივრის კბილები. როცა ხორცი კარგად მოიხარშება, შევაზავოთ მარილით. ქაფქირით ამოვიღოთ ლანგარზე, ზევიდან მოვაყაროთ დაჭრილი ოხრახუში და სუფრაზე ისე მივიტანოთ.
პოპულარული რეცეპტი

წიწილები მოვამზადოთ, თითოეული დავჭრ...

3 ჩაის ჭიქა გაცრილი სიმინდის ფქვილი...

ვეზირის თითი...

მითითებული კომპონენტებისაგან გავაკე...

წიწილა კარგად გავასუფთავოთ, გავრეცხ...

მოვზილოთ დროჟიანი ცომი, დავდგათ 1 ს...