კატალოგი
ხაშლამა
ბეჭდვა |
ახალგაზრდა მსუქანი საქონლის ხორცი დავჭრათ საშჲალო ზომის ნაჭრებად, გავრეცხოთ კარგად, ჩავყაროთ ქვაბში და ვადუღოთ; დუღილის დროს მოვხადოთ ქაფი. დავუმატოთ დაფნის ფოთოლი, შავი პილპილის მარცვლები, ნივრის კბილები. როცა ხორცი კარგად მოიხარშება, შევაზავოთ მარილით. ქაფქირით ამოვიღოთ ლანგარზე, ზევიდან მოვაყაროთ დაჭრილი ოხრახუში და სუფრაზე ისე მივიტანოთ.
პოპულარული რეცეპტი
ხახვი დავჭრათ 1 სმ სიგრძის ნაჭრებად...
ბრინჯს დავასხათ დიდი რაოდენობით მარ...
ქათამი ან იხვი კარგად გავასუფთავოთ,...
ვაშლი გავთალოთ, გამოვაცალოთ გული და...
კომბოსტო დავჭრათ თხელ ზოლებად, მოვა...
ვენელი ქალების სიამაყე...