კატალოგი
ხაშლამა
![](/uploads_script/products/pvm8k32ddgnrgef.jpg)
ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ახალგაზრდა მსუქანი საქონლის ხორცი დავჭრათ საშჲალო ზომის ნაჭრებად, გავრეცხოთ კარგად, ჩავყაროთ ქვაბში და ვადუღოთ; დუღილის დროს მოვხადოთ ქაფი. დავუმატოთ დაფნის ფოთოლი, შავი პილპილის მარცვლები, ნივრის კბილები. როცა ხორცი კარგად მოიხარშება, შევაზავოთ მარილით. ქაფქირით ამოვიღოთ ლანგარზე, ზევიდან მოვაყაროთ დაჭრილი ოხრახუში და სუფრაზე ისე მივიტანოთ.
პოპულარული რეცეპტი
![](uploads_script/products/p10eq9ta6y85e2n.jpeg)
ცხიმი შევურიოთ ნახევარ პორცია შაქარ...
![](uploads_script/products/8vahcmd2k2pf6da.jpg)
5 მთლანი კვერცხი კარგად გავთქვიფოთ ...
![](uploads_script/products/0zvn7p5xs4qzcwl.jpeg)
ავიღოთ ნახევარი ჭიქა ჟოლოს წვენი, დ...
![](uploads_script/products/vpgmsuez23v2okn.jpeg)
მოხარშულ წყალში მოვხარშოთ ბრინჯი, გ...
![](uploads_script/products/xj6v2rg5x8wcxw9.jpeg)
თევზი დავჭრათ პორციებად. კანი და ფხ...
![](uploads_script/products/t2urtej3in3eozw.jpeg)
ფქვილის, კვერცხისა და რძისაგან მოვა...