კატალოგი
ხაშლამა
ბეჭდვა |
ახალგაზრდა მსუქანი საქონლის ხორცი დავჭრათ საშჲალო ზომის ნაჭრებად, გავრეცხოთ კარგად, ჩავყაროთ ქვაბში და ვადუღოთ; დუღილის დროს მოვხადოთ ქაფი. დავუმატოთ დაფნის ფოთოლი, შავი პილპილის მარცვლები, ნივრის კბილები. როცა ხორცი კარგად მოიხარშება, შევაზავოთ მარილით. ქაფქირით ამოვიღოთ ლანგარზე, ზევიდან მოვაყაროთ დაჭრილი ოხრახუში და სუფრაზე ისე მივიტანოთ.
პოპულარული რეცეპტი
ხორცი გავრეცხოთ, დავჭრათ თანაბარ ნა...
ყველა პროდუქტი დავჭრათ წვრილ ნაჭრებ...
ხახვი გავასუფთავოთ, დავალაგოთ ტაფაზ...
ნახევარი ჩაის ჭიქა ადუღებულ წყალში ...
4 კვერცხის ცილა ავთქვიფოთ, დავუმატო...
თხელ რგოლებად დაჭრილი ხახვი ვხრაკოთ...