კატალოგი
ხაშლამა

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ახალგაზრდა მსუქანი საქონლის ხორცი დავჭრათ საშჲალო ზომის ნაჭრებად, გავრეცხოთ კარგად, ჩავყაროთ ქვაბში და ვადუღოთ; დუღილის დროს მოვხადოთ ქაფი. დავუმატოთ დაფნის ფოთოლი, შავი პილპილის მარცვლები, ნივრის კბილები. როცა ხორცი კარგად მოიხარშება, შევაზავოთ მარილით. ქაფქირით ამოვიღოთ ლანგარზე, ზევიდან მოვაყაროთ დაჭრილი ოხრახუში და სუფრაზე ისე მივიტანოთ.
პოპულარული რეცეპტი

ახალი, თეთრი სოკო გავარჩიოთ, გავრეც...

ფქვილის, კვერცხის, მუსკატის კაკლისა...

ხორცი დავჭრათ მსხვილ კუბიკებად, მოვ...

შევარჩიოთ საშუალო ზომის ბადრიჯანი დ...

ავიღოთ გაცრილი პურის ფქვილი, წყალი,...

ხორცი დავჭრათ 4X5 სმ ზომის ნაჭრებად...