კატალოგი
ხაშლამა
ბეჭდვა |
ახალგაზრდა მსუქანი საქონლის ხორცი დავჭრათ საშჲალო ზომის ნაჭრებად, გავრეცხოთ კარგად, ჩავყაროთ ქვაბში და ვადუღოთ; დუღილის დროს მოვხადოთ ქაფი. დავუმატოთ დაფნის ფოთოლი, შავი პილპილის მარცვლები, ნივრის კბილები. როცა ხორცი კარგად მოიხარშება, შევაზავოთ მარილით. ქაფქირით ამოვიღოთ ლანგარზე, ზევიდან მოვაყაროთ დაჭრილი ოხრახუში და სუფრაზე ისე მივიტანოთ.
პოპულარული რეცეპტი
მოხარშულ ვირთევზას მოვაშოროთ კანი, ...
გარჩეული და სუფთად გარეცხილი შინდის...
ხიზილალა მოვათავსოთ მდუღარე წყალში ...
ერთი ჭიქა არაჟანი, 1 ცალი კვერცხი, ...
წვერა გავწმინდოთ, გავრეცხოთ, წავუსვ...
თევზის თავი, კანი, ფარფლები და ფხებ...