კატალოგი
მანდელახი - რეინული ორცხობილა

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
კვერცხი ავთქვიფოთ შაქართან ერთად, დავამატოთ ფქვილი. კარაქი გავადნოთ და ფრთხილად შევურიოთ ცხიმს და მშრალ დროჟს. ცომი კარგად მოვზილოთ, ჩაის კოვზით დავყოთ მცირე ზომის ბურთულებად. ჩავყაროთ მდუღარე ზეთში და ვწვათ. მზა ბურთულებს მოვაყაროთ შაქრის პუდრა.
მასალა:
500 გრამი ფქვილი
4 ცალი კვერცხი
100-150 გრამი კარაქი ან მარგარინი
150 გრამი შაქარი
¼ ჩაის ჭიქა კარდამონი და მიხაკი
½ ლიმონის ცედრა
მარილი
მშრალი დროჟი
შესაწვავად საჭირო ცხიმი
პოპულარული რეცეპტი

მოხარშულ წყალში მოვხარშოთ ბრინჯი, გ...

ნახევარ ჩაის ჭიქა ცივ ყავას დავამატ...

გასუფთავებული ქათამი დავჭრათ, ხახვი...

ხახვი მსუბუქად მოვშუშოთ კარგად გაცხ...

გაცრილი ფქვილის, კარაქისა და კვერცხ...

კვერცხის გულები და შაქარი კარგად ავ...