კატალოგი
შემწვარი ბადრიჯანი ნიგვზით, გურულად
უთესლო, ქორფა ბადრიჯანი ყუნწიანად შევწვათ აირღუმელში. შემდეგ დავჭრათ 1 სანტიმეტრი სისქის მრგვალ ნაჭრებად, მოვათავსოთ ღრმა, ფართო ჭურჭელში და შევაზავოთ შემდეგნაირად: კარგად დავნაყოთ ნიგოზი, პილპილი, ნიორი, ქინძი, ომბალო; წვრილად დავჭრათ კამა, ოხრახუში, ავურიოთ ერთმანეთში, მოვაყაროთ მარილი, მოვასხათ ძმარი. ყველაფერი ეს შემწვარ ბადრიჯანში კარგად ავურიოთ, მოვათავსოთ ლანგარზე, ზევიდან მოვაყაროთ წვრილად დაჭრილი ოხრახუში და კამა. მასალა: ბადრიჯანი - 1 კილოგრამი ნიგოზი - 1 ,5 ჩაის ჭიქა ხახვი - 2-3 თავი ნიორი - 2-3 კბილი მწვანილი - 4-4 ძირი ძმარი - 2 სუფრის კოვზი მარილი, პილპილი - გემოვნებით