კატალოგი
თევზის კვერები იაპონურად
ბეჭდვა |
თევზის ფილეს მოვაშოროთ ფხები, ხორცი გავატაროთ ხორცსაკეპ მანქანაში, შევურიოთ სიმინდის ფქვილი, კვერცხის გული, მცენარეული ზეთი, მწვანილი და დესერტის ღვინო. ცალკე ავთქვიფოთ კვერცხის გული შაქრით და დავასხათ თევზის მასას. გავაკეთოთ თითის სისქის კვერები და შევბრაწოთ ორივე მხრიდან ღია-მოოქროსფრო კანის გაჩენამდე. დავჭრათ სიგრძიზე და გავაფორმოთ მწვანე სალათით.
მასალა:
3 პორციაზე
500 გრამი თევზის ფილე
1 სუფრის კოვზი სიმინდის ფქვილი
სოიოს სოუსი
1 ჩაის კოვზი მცენარეული ზეთი
1 ცალი კვერცხი
1 სუფრის კოვზი დესერტის ღვინო
შაქარი დანის პირზე
მარილი, პილპილი
შესაწვავად საჭირო ცხიმი
პოპულარული რეცეპტი
ხორცი და ბოსტნეული (გარდა ბადრიჯანი...
ხორცს დავასხათ 2 ½ ლიტრი ცივი მარილ...
500 გრამი სიმინდის ფქვილისაგან მოვზ...
ყველა პროდუქტი კარგად ავთქვიფოთ სათ...
ბადრიჯანი გავფცქვნათ და წვრილად დავ...
ქაშაყი წყალში დავალბოთ 1-2 დღით, შე...