კატალოგი
ხენდროს მურაბა (მეორენაირად)
ბეჭდვა |
მურაბის ტაშტში ჩავასხათ წყალი, ჩავყაროთ შაქარი და მოვხარშოთ სიროფი, ხენდრო გადავარჩიოთ, გავრეცხოთ, სიროფი გადმოვდგათ ცეცხლიდან, ჩავყაროთ ხენდრო და ასე გავაჩეროთ რამოდენიმე საათი. მერე ისევ დავდგათ ცეცხლზე, ვადუღოთ 1 საათი, გადმოვდგათ ცეცხლიდან და კიდევ გავაჩეროთ რამოდენიმე საათი; მერე ისევ დავდგათ ცეცხლზე და ვხარშოთ, სანამ მზად არ იქნება.
მასალა:
ხენდრო - 1 კილოგრამი
შაქარი - 1 კილოგრამი
წყალი - 0,5 ჩაის ჭიქა
პოპულარული რეცეპტი
მომზადებულ ხორცს დავასხათ მცირე რაო...
გარეცხილი, ნაჭრებად დაჭრილი ღორის ხ...
ათქვიფოთ კვერცხის გულები კარაქთან დ...
ხახვი წვრილად დავკეპოთ და მოვშუშოთ ...
ხორცი გავრეცხოთ, დავჭრათ თანაბარ ნა...
ბადრიჯანი დავჭრათ მოგრძო თხელ ნაჭრე...