კატალოგი
ბადრიჯანი ყველით და მაწვნით

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
მომცრო ბადრიჯნებს მოვაჭრათ ბოლოები, გავრეცხოთ, ზევითა მხრიდან მჭრელი დანით გამოვაცალოთ თესლი, დავაწყოთ თინიქის ფურცელზე და შევდგათ ღუმელში. როცა ბადრიჯანი ნახევრად შეიწვება, გამოვიღოთ.
მოვხარშოთ კვერცხი, წვრილად დავჭრათ და ავურიოთ დაფხვნილ ყველში და ერბოში, შევურიოთ წვრილად დაჭრილი პიტნა. ამ მასალით გამოვტენოთ ნახევრად შემწვარი ბადრიჯანი, დავაწყოთ ერბოწასმულ ტაფაზე და შევდგათ ღუმელში. როცა მზად იქნება, ზემოდან მოვასხათ არაჟანი ან ხმელი მაწონი.
მასალა:
ბადრიჯანი - 500 გრამი
ყველი - 200 გრამი
კვერცხი - 2 ცალი
ერბო - 100 გრამი
პიტნა - 3-4 ძირი
არაჟანი (ან მაწონი) - 300 გრამი
მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

ქვაბში გავაცხელოთ 1 ჩაის კოვზი ზეთი...

მოხარშული ფაშვი წვრილ, მოგრძო ნაჭრე...

ყველა პროდუქტი ერთმანეთში ავურიოთ დ...

ქაშაყი წყალში დავალბოთ 1-2 დღით, შე...

დოთი მოვხარშოთ მანანის ფაფა, დავამა...

გასუფთავებული, გარეცხილი ბრიუსელის ...