კატალოგი
გაზქურაში გამომცხვარი მჭადი
ბეჭდვა |
მოვამზადოთ ისეთივე ცომი, როგორც ტაფაზე გამომცხვარი მჭადისათვის. ამოვიღოთ პატარ-პატარა გუნდები, მივცეთ მოგრძო ფორმა, დავალაგოთ ფქვილმოყრი თუნუქის ფურცელზე და შევდგათ ძალიან გახურებულ გაზქურაში. ათი-თხუთმეტი წუთის შემდეგ გაზს მოვუკლოთ და დაბალ ცეცხლზე გავაგრძელოთ ცხობა. როცა მზად იქნება, ცხელ-ცხელი მივიტანოთ მაგიდაზე.
პოპულარული რეცეპტი
გადარჩეული, გარეცხილი ბოლოკის ფოთოლ...
ბიფშტექსებს წავუსვათ ნიორი, მოვაყარ...
მუხუდოს ან წინასწარ დამბალ თეთრ ლობ...
წვრილად დაჭრილი სალა და ვიჩინა შევწ...
სუკი ან ძროხის ხორცის რბილი ნაწილი ...
ღორის ნაწლავები ჩამდინარე წყალზე გა...