კატალოგი
გაზქურაში გამომცხვარი მჭადი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
მოვამზადოთ ისეთივე ცომი, როგორც ტაფაზე გამომცხვარი მჭადისათვის. ამოვიღოთ პატარ-პატარა გუნდები, მივცეთ მოგრძო ფორმა, დავალაგოთ ფქვილმოყრი თუნუქის ფურცელზე და შევდგათ ძალიან გახურებულ გაზქურაში. ათი-თხუთმეტი წუთის შემდეგ გაზს მოვუკლოთ და დაბალ ცეცხლზე გავაგრძელოთ ცხობა. როცა მზად იქნება, ცხელ-ცხელი მივიტანოთ მაგიდაზე.
პოპულარული რეცეპტი

შამპინიონები გავასუფთავოთ, გავრეცხო...

ქვაბში ჩავყაროთ შაქრის ფხვნილი, დავ...

სოკო დავჭრათ წვრილ ნაჭრებად, ვშუშოთ...

ნახევარ ჩაის ჭიქა ცივ ყავას დავამატ...

ვაშლი და ფორთოხალი და გავთალოთ, მოვ...

ბოსტნეული გავასუფთავოთ, წვრილად დავ...