კატალოგი
გაზქურაში გამომცხვარი მჭადი
ბეჭდვა |
მოვამზადოთ ისეთივე ცომი, როგორც ტაფაზე გამომცხვარი მჭადისათვის. ამოვიღოთ პატარ-პატარა გუნდები, მივცეთ მოგრძო ფორმა, დავალაგოთ ფქვილმოყრი თუნუქის ფურცელზე და შევდგათ ძალიან გახურებულ გაზქურაში. ათი-თხუთმეტი წუთის შემდეგ გაზს მოვუკლოთ და დაბალ ცეცხლზე გავაგრძელოთ ცხობა. როცა მზად იქნება, ცხელ-ცხელი მივიტანოთ მაგიდაზე.
პოპულარული რეცეპტი
1 ცალი კვერცხი კარგად გავთქვიფოთ 1 ...
გოგრის ნაჭრები ნახევრად მოვხარშოთ რ...
სუფთად გაცრილი სიმინდის ფქვილი მოვზ...
სატაცური დავარჩიოთ, მოვამტვრიოთ ხმე...
ხორცი მოვათავსოთ დიდი ზომის ქვაბში....
ანანასი, ბანანი და ვაშლი დავჭრათ კუ...