კატალოგი
გაზქურაში გამომცხვარი მჭადი
ბეჭდვა |
მოვამზადოთ ისეთივე ცომი, როგორც ტაფაზე გამომცხვარი მჭადისათვის. ამოვიღოთ პატარ-პატარა გუნდები, მივცეთ მოგრძო ფორმა, დავალაგოთ ფქვილმოყრი თუნუქის ფურცელზე და შევდგათ ძალიან გახურებულ გაზქურაში. ათი-თხუთმეტი წუთის შემდეგ გაზს მოვუკლოთ და დაბალ ცეცხლზე გავაგრძელოთ ცხობა. როცა მზად იქნება, ცხელ-ცხელი მივიტანოთ მაგიდაზე.
პოპულარული რეცეპტი
ბადრიჯანი ჩავჭრათ სამი-ოთხი სანტიმე...
მწიფე პამიდვრებს გადავასხათ მდუღარე...
ავთქვიფოთ კვერცხი შაქრის ფხვნილთან ...
ფქვილის, კვერცხისა და რძისაგან მოვა...
მსუქანი ღორის ხორცი (უმჯობესია ზურგ...
კვერცხი შევურიოთ შაქარს და კარგად ა...