კატალოგი
გაზქურაში გამომცხვარი მჭადი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
მოვამზადოთ ისეთივე ცომი, როგორც ტაფაზე გამომცხვარი მჭადისათვის. ამოვიღოთ პატარ-პატარა გუნდები, მივცეთ მოგრძო ფორმა, დავალაგოთ ფქვილმოყრი თუნუქის ფურცელზე და შევდგათ ძალიან გახურებულ გაზქურაში. ათი-თხუთმეტი წუთის შემდეგ გაზს მოვუკლოთ და დაბალ ცეცხლზე გავაგრძელოთ ცხობა. როცა მზად იქნება, ცხელ-ცხელი მივიტანოთ მაგიდაზე.
პოპულარული რეცეპტი

კვერცხი ვხარშოთ ხახვის ჩენჩოსთან ერ...

პური დავჭრათ კუბიკებად. ღვიძლი, სალ...

გარეცხილი და გასუფთავებული ვარდკაჭა...

თევზის ფილე დავჭრათ არც ისე სქელ ნა...

2 კვერცხის და 2 ჩაის ჭიქა შაქრის ფხ...

დარჩეულ, მსხვილ, თეთრ ხორბალს დავას...