კატალოგი
გაზქურაში გამომცხვარი მჭადი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
მოვამზადოთ ისეთივე ცომი, როგორც ტაფაზე გამომცხვარი მჭადისათვის. ამოვიღოთ პატარ-პატარა გუნდები, მივცეთ მოგრძო ფორმა, დავალაგოთ ფქვილმოყრი თუნუქის ფურცელზე და შევდგათ ძალიან გახურებულ გაზქურაში. ათი-თხუთმეტი წუთის შემდეგ გაზს მოვუკლოთ და დაბალ ცეცხლზე გავაგრძელოთ ცხობა. როცა მზად იქნება, ცხელ-ცხელი მივიტანოთ მაგიდაზე.
პოპულარული რეცეპტი

თევზი გავასუფთავოთ, გავრეცხოთ, ჩავჭ...

ფქვილის, კვერცხის და მცირე რაოდენობ...

ლოქო გავასუფთავოთ, დავჭრათ ნაჭრებად...

თეთრი პურის ნაჭრებს ორივე მხრიდან წ...

წყლითა და შაქრით მოვადუღოთ სიროფი. ...

ვაშლები გადავარჩიოთ, პატარა ყუნწები...