კატალოგი
გაზქურაში გამომცხვარი მჭადი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
მოვამზადოთ ისეთივე ცომი, როგორც ტაფაზე გამომცხვარი მჭადისათვის. ამოვიღოთ პატარ-პატარა გუნდები, მივცეთ მოგრძო ფორმა, დავალაგოთ ფქვილმოყრი თუნუქის ფურცელზე და შევდგათ ძალიან გახურებულ გაზქურაში. ათი-თხუთმეტი წუთის შემდეგ გაზს მოვუკლოთ და დაბალ ცეცხლზე გავაგრძელოთ ცხობა. როცა მზად იქნება, ცხელ-ცხელი მივიტანოთ მაგიდაზე.
პოპულარული რეცეპტი

გველთევზა გავასუფთავოთ და დავჭრათ 5...

მსუქანი ცხვრის ხორცი ხახვთან და ცხვ...

ხახვი გავასუფთავოთ, დავალაგოთ ტაფაზ...

საღი რძე წამოვადუღოთ, შევაგრილოთ 25...

მწიფე ტყემალი გადავარჩიოთ, ყუნწები ...

ცხვრის ხორცი დავჭრათ საშუალო ზომის ...