კატალოგი
გაზქურაში გამომცხვარი მჭადი
ბეჭდვა |
მოვამზადოთ ისეთივე ცომი, როგორც ტაფაზე გამომცხვარი მჭადისათვის. ამოვიღოთ პატარ-პატარა გუნდები, მივცეთ მოგრძო ფორმა, დავალაგოთ ფქვილმოყრი თუნუქის ფურცელზე და შევდგათ ძალიან გახურებულ გაზქურაში. ათი-თხუთმეტი წუთის შემდეგ გაზს მოვუკლოთ და დაბალ ცეცხლზე გავაგრძელოთ ცხობა. როცა მზად იქნება, ცხელ-ცხელი მივიტანოთ მაგიდაზე.
პოპულარული რეცეპტი
ახალი, საღი კომბოსტოს თეთრ თავებს მ...
იმ შემთხვევაში თუ გვაქვს ბურახის ექ...
ლობიოს ღერები დავტეხოთ 2-3 ნაწილად,...
ძალიან წვრილად დაჭრილ კომბოსტოს მოვ...
ვიჩინის თითოეული ნაჭერი დავახვიოთ მ...
მაკარონი მოვხარშოთ მარილიან წყალში,...