კატალოგი
კნედლიკები ღვიძლით

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
პური დავჭრათ კუბიკებად. ღვიძლი, სალა, ხახვი და მწვანილი გავატაროთ ხორცსაკეპ მანქანაში და შევურიოთ პურის კუბიკებს. რძეში გავხსნათ ფქვილი, კვერცხი; მიღებული მასა დავასხათ პურის კუბიკებს და 20 წუთი თავდახურული გაავჩეროთ. შემდეგ სურვილისამებრ მოვაყაროთ ოხრახუში და მოვასხათ ლიმონის წვენი, დავუმატოთ მარილი. ამ მასისაგან მოვამზადოთ "კლიოცკი", მსუბუქად ამოვავლოთ ფქვილში და ჩავუშვათ მსუბუქად დამარილებულ წყალში.
მასალა:
400 გრამი თეთრი პური
250-300 გრამი ღვიძლი
50 გრამი სალა
1 თავი ხახვი
ლიმონის ცედრა
მარილი
¼ ლიტრი რძე
1 ცალი კვერცხი
65 გრამი ფქვილი (შეიძლება კარტოფილის)
პოპულარული რეცეპტი

ზეთი გავაცხელოთ, მსუბუქად მოვხრაკოთ...

კომბოსტო დავჭრათ წვრილად, დავაყაროთ...

ათი კვერცხის გული კარგად გავთქვიფოთ...

ყველა პროდუქტი ფრთხილად გადავურიოთ ...

ხორცი გულდასმით გავასუფთავოთ დანით,...

ყვავილოვან კომბოსტოს მოვაცალოთ მწვა...