კატალოგი
ქათმის ან იხვის ჩახოხბილი ნიგვზით
ბეჭდვა |
ქათამი ან იხვი კარგად გავასუფთავოთ, გავრეცხოთ, დავჭრათ და ჩავდოთ ქვაბში; დავასხათ მარილწყალი და კარგად მოვხარშოთ. დავჭრათ ხახვი, წმინდად დავნაყოთ გამხმარი ქინძი, ნიორი, ნიგოზი, წიწაკა, ყველაფერი ეს კარგად ავლესოთ ძმარსა და ქათმის ნახარშში და მოვასხათ მოხარშულ ქათამს.
მასალა:
ქათამი ან იხვი
ხახვი - 3-4 თავი
ნიგოზი - 1 ჩაის ჭიქა
ძმარი - 2 სუფრის კოვზი
ნიორი - 4-5 კბილი
მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი
დაჭრილი ხახვი და ნიორი მოვხრაკოთ ზე...
200 გრამი ერბო კარგად გავთქვიფოთ 20...
კარაქში გავხსნათ შაქარი, დავუმატოთ ...
წინა დღით მოხარშული კარტოფილი გავხე...
კარაქი, ქოქოსის თხილი, კაკაო, შაქარ...
თევზი გავასუფთავოთ, გამოვაცალოთ შიგ...