კატალოგი
ქათმის ან იხვის ჩახოხბილი ნიგვზით
ბეჭდვა |
ქათამი ან იხვი კარგად გავასუფთავოთ, გავრეცხოთ, დავჭრათ და ჩავდოთ ქვაბში; დავასხათ მარილწყალი და კარგად მოვხარშოთ. დავჭრათ ხახვი, წმინდად დავნაყოთ გამხმარი ქინძი, ნიორი, ნიგოზი, წიწაკა, ყველაფერი ეს კარგად ავლესოთ ძმარსა და ქათმის ნახარშში და მოვასხათ მოხარშულ ქათამს.
მასალა:
ქათამი ან იხვი
ხახვი - 3-4 თავი
ნიგოზი - 1 ჩაის ჭიქა
ძმარი - 2 სუფრის კოვზი
ნიორი - 4-5 კბილი
მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი
ორაგული გავწმინდოთ, გავრეცხოთ, წავუ...
ქათამი გავასუფთავოთ, გავრეცხოთ, დავ...
ხახვი დავჭრათ რგოლებად, მოვასხათ არ...
კვერცხები ავთქვიფოთ, დავამატოთ ყველ...
წითელი ჭარხალი მოვხარშოთ, გავაცილოთ...
მწვანე ხურტკმელი გადავარჩიოთ, მოვაც...