კატალოგი
ქათმის ან იხვის ჩახოხბილი ნიგვზით

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ქათამი ან იხვი კარგად გავასუფთავოთ, გავრეცხოთ, დავჭრათ და ჩავდოთ ქვაბში; დავასხათ მარილწყალი და კარგად მოვხარშოთ. დავჭრათ ხახვი, წმინდად დავნაყოთ გამხმარი ქინძი, ნიორი, ნიგოზი, წიწაკა, ყველაფერი ეს კარგად ავლესოთ ძმარსა და ქათმის ნახარშში და მოვასხათ მოხარშულ ქათამს.
მასალა:
ქათამი ან იხვი
ხახვი - 3-4 თავი
ნიგოზი - 1 ჩაის ჭიქა
ძმარი - 2 სუფრის კოვზი
ნიორი - 4-5 კბილი
მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

ხორცი და სალა 2-3-ჯერ გავატაროთ ხორ...

ისპანახი დავარჩიოთ, გავრეცხოთ, მოვხ...

კიტრი გავთალოთ, დავჭრათ თითის ზომის...

ახალი, საღი პამიდვრები გავრეცხოთ ცი...

2 კვერცხი კარგად გავთქვიფოთ, თანდათ...

ერთი ჩაის ჭიქა ერბო ან კარაქი 10-15...