კატალოგი
ქათმის ან იხვის ჩახოხბილი ნიგვზით

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ქათამი ან იხვი კარგად გავასუფთავოთ, გავრეცხოთ, დავჭრათ და ჩავდოთ ქვაბში; დავასხათ მარილწყალი და კარგად მოვხარშოთ. დავჭრათ ხახვი, წმინდად დავნაყოთ გამხმარი ქინძი, ნიორი, ნიგოზი, წიწაკა, ყველაფერი ეს კარგად ავლესოთ ძმარსა და ქათმის ნახარშში და მოვასხათ მოხარშულ ქათამს.
მასალა:
ქათამი ან იხვი
ხახვი - 3-4 თავი
ნიგოზი - 1 ჩაის ჭიქა
ძმარი - 2 სუფრის კოვზი
ნიორი - 4-5 კბილი
მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

შევარჩიოთ ქორფა ჯონჯოლი, გაუშლელი ყ...

სატაცური გავასუფთავოთ, მოვხარშოთ მა...

გარჩეული, გარეცხილი ჭარხლის ფოთოლი ...

ღვიძლი დარბილებამდე ვხარშოთ მცირე რ...

საქონლის გარეცხილი ხორცის რბილი ნაჭ...

კიტრი გავთალოთ, დავჭრათ ნაჭრებად, მ...