კატალოგი
კოლიო-წანდილი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
დარჩეულ, მსხვილ, თეთრ ხორბალს დავასხათ წყალი და ვხარშოთ, სანამ კარგად არ ჩაიშლება და წყალსაც არ შეიშრობს. მერე გადმოვდგათ ცეცხლიდან, ავურიოთ შიგ შაქარი და თაფლი.
მასალა:
ხორბალი - 1 კილოგრამი
თაფლი - ¾ ჩაის ჭიქა
შაქრის ფხვნილი - 1 ჩაის ჭიქა
პოპულარული რეცეპტი

2 კვერცხი კარგად გავთქვიფოთ, თანდათ...

ცხვრის ან ბატკნის ხორცი დავჭრათ ნაჭ...

ყავის მარცვალი მოვხალოთ ნელ ცეცხლზე...

კომში გავრეცხოთ, მოვაცილოთ კანი და ...

მოვამზადოთ პიურე მშრალი ყვითელი მუხ...

150 გრამი კარაქი კარგად გავთქვიფოთ ...