კატალოგი
კოლიო-წანდილი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
დარჩეულ, მსხვილ, თეთრ ხორბალს დავასხათ წყალი და ვხარშოთ, სანამ კარგად არ ჩაიშლება და წყალსაც არ შეიშრობს. მერე გადმოვდგათ ცეცხლიდან, ავურიოთ შიგ შაქარი და თაფლი.
მასალა:
ხორბალი - 1 კილოგრამი
თაფლი - ¾ ჩაის ჭიქა
შაქრის ფხვნილი - 1 ჩაის ჭიქა
პოპულარული რეცეპტი

კონსერვირებული ანანასის ნაჭრები კარ...

სოუსის პროდუქტები შევურიოთ ერთმანეთ...

ხორცი გავრეცხოთ, ჩავდოთ ცივ, ოდნავ ...

მანანის ბურღულიდავყაროთ დაფაზე და მ...

გრძელი მენიუ...

მოვამზადოთ 4 ცალი შამპანიურის ჭიქა,...