კატალოგი
კოლიო-წანდილი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
დარჩეულ, მსხვილ, თეთრ ხორბალს დავასხათ წყალი და ვხარშოთ, სანამ კარგად არ ჩაიშლება და წყალსაც არ შეიშრობს. მერე გადმოვდგათ ცეცხლიდან, ავურიოთ შიგ შაქარი და თაფლი.
მასალა:
ხორბალი - 1 კილოგრამი
თაფლი - ¾ ჩაის ჭიქა
შაქრის ფხვნილი - 1 ჩაის ჭიქა
პოპულარული რეცეპტი

ლობიოს ღერები გავრეცხოთ, გავასუფთავ...

150 გრამი კარაქი კარგად გავთქვიფოთ ...

3 ცალი კვერცხი გავთქვიფოთ ერთ ჩაის ...

ნახევარი პორცია კარტოფილი გავასუფთა...

უთესლო, ქორფა ბადრიჯანი ყუნწიანად შ...

ხორცს გავაცალოთ ნეკნები, გულ-მკერდი...