კატალოგი
კოლიო-წანდილი
ბეჭდვა |
დარჩეულ, მსხვილ, თეთრ ხორბალს დავასხათ წყალი და ვხარშოთ, სანამ კარგად არ ჩაიშლება და წყალსაც არ შეიშრობს. მერე გადმოვდგათ ცეცხლიდან, ავურიოთ შიგ შაქარი და თაფლი.
მასალა:
ხორბალი - 1 კილოგრამი
თაფლი - ¾ ჩაის ჭიქა
შაქრის ფხვნილი - 1 ჩაის ჭიქა
პოპულარული რეცეპტი
4 კვერცხის გული ავთქვიფოთ 1 ჩაის ჭი...
ანჩოუსები ძალიან წვრილად დავჭრათ, ვ...
ხორცი დავჭრათ მცირე ზომის კუბიკებად...
ცომისათვის საჭირო კომპონენტები სწრა...
საზამთროს კანი მოვამზადოთ ჩვეულებრი...
ხახვი წვრილად დავჭრათ და მოვხრაკოთ ...