კატალოგი
ისპანახი ზეთით

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ისპანახი დავარჩიოთ, გავრეცხოთ, მოვხარშოთ, გადავიღოთ საწურზე, გავაცივოთ და ხელით გავწუროთ.
ხახვი წვრილად დავჭრათ, მოვხრაკოთ ზეთში, დავუმატოთ გაწურული ისპანახი, დავასხათ კიდევ ზეთი და მოვხრაკოთ. შევანელოთ ქინძით, ოხრახუშით, კამით, პილპილით, მარილით.
მასალა:
ისპანახი - 1 კილოგრამი
ზეთი - 3-4 სუფრის კოვზი
ხახვი - 3-4 თავი
მწვანილი - 3-3 ძირი
მარილი, პილპილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

ხახვი დავჭრათ რგოლებად, მოვასხათ არ...

მარილიან წყალში მოვხარშოთ მსხვილად ...

გაცრილი ფქვილისაგან მოვზილოთ ცომი, ...

ხაჭო და კარაქი გავატაროთ საცერში და...

4 კვერცხისა და 1,5 ჭიქა შაქრის ფხვნ...

ფქვილისაგან და ½ სუფრის კოვზი ზეთის...