კატალოგი
ისპანახი ზეთით

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ისპანახი დავარჩიოთ, გავრეცხოთ, მოვხარშოთ, გადავიღოთ საწურზე, გავაცივოთ და ხელით გავწუროთ.
ხახვი წვრილად დავჭრათ, მოვხრაკოთ ზეთში, დავუმატოთ გაწურული ისპანახი, დავასხათ კიდევ ზეთი და მოვხრაკოთ. შევანელოთ ქინძით, ოხრახუშით, კამით, პილპილით, მარილით.
მასალა:
ისპანახი - 1 კილოგრამი
ზეთი - 3-4 სუფრის კოვზი
ხახვი - 3-4 თავი
მწვანილი - 3-3 ძირი
მარილი, პილპილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

ლობიოს ღერები გავრეცხოთ, გავასუფთავ...

ათქვეფილი კვერცხის მასაში ავურიოთ მ...

სოუსის პროდუქტები შევურიოთ ერთმანეთ...

კვერცხისა და შაქრის ფხვნილისაგან გა...

წყალში ჩავყაროთ შაქარი და კოჭა და ვ...

ქონისა და ძარღვებისაგან გავანთავისუ...