კატალოგი
ისპანახი ზეთით
ბეჭდვა |
ისპანახი დავარჩიოთ, გავრეცხოთ, მოვხარშოთ, გადავიღოთ საწურზე, გავაცივოთ და ხელით გავწუროთ.
ხახვი წვრილად დავჭრათ, მოვხრაკოთ ზეთში, დავუმატოთ გაწურული ისპანახი, დავასხათ კიდევ ზეთი და მოვხრაკოთ. შევანელოთ ქინძით, ოხრახუშით, კამით, პილპილით, მარილით.
მასალა:
ისპანახი - 1 კილოგრამი
ზეთი - 3-4 სუფრის კოვზი
ხახვი - 3-4 თავი
მწვანილი - 3-3 ძირი
მარილი, პილპილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი
ბადრიჯანი გავრეცხოთ, გავთალოთ, დავჭ...
ზოგიერთ შემთხვევაში საჭიროა კერძის ...
ნახევარი პორცია კარტოფილი გავასუფთა...
თეთრი პურის ნაჭრები დავჭრათ კუბიკებ...
ბადრიჯანი გავჭრათ სიგრძეზე ისე, რომ...
ყველაფერი ერთად, ყველაფერი ერთად!...