კატალოგი
ისპანახი ზეთით
ბეჭდვა |
ისპანახი დავარჩიოთ, გავრეცხოთ, მოვხარშოთ, გადავიღოთ საწურზე, გავაცივოთ და ხელით გავწუროთ.
ხახვი წვრილად დავჭრათ, მოვხრაკოთ ზეთში, დავუმატოთ გაწურული ისპანახი, დავასხათ კიდევ ზეთი და მოვხრაკოთ. შევანელოთ ქინძით, ოხრახუშით, კამით, პილპილით, მარილით.
მასალა:
ისპანახი - 1 კილოგრამი
ზეთი - 3-4 სუფრის კოვზი
ხახვი - 3-4 თავი
მწვანილი - 3-3 ძირი
მარილი, პილპილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი
ქათამი ან იხვი კარგად გავასუფთავოთ,...
ბადრიჯანი გავფცქვნათ და წვრილად დავ...
ცომი სწრაფად მოვზილოთ და დავდგათ ½ ...
ქვაბში ჩავასხათ რძე და ავადუღოთ. მე...
კომბოსტო წვრილად დავჭრათ და ხახვთან...
ხორცი დავჭრათ 2X4 სმ ზომის ნაჭრებად...