კატალოგი
ქათამი საწებელში
![](/uploads_script/products/x60girtqqkl3j2k.jpeg)
ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ქათამი გავასუფთავოთ და გამოვშიგნოთ, მოვხარშოთ მარილიან წყალში ნახევრად მზადყოფნამდე, ამოვიღოთ ბულიონიდან და შევაგრილოთ. რძე და წვრილად დაჭრილი ნიორი გავაცხელოთ ქოთანში, ქათამი დავყოთ პორციებად და ჩავდოთ მომზადებულ სოუსში. მსუბუქად მოვშუშოთ, რომ ხორცი დარბილდეს.
მასალა:
1 ცხიმიანი ქათამი (სასურველია 1 კილოგრამი წონის)
3-4 კბილი ნიორი
¼ ლიტრი რძე
პოპულარული რეცეპტი
![](uploads_script/products/lic07wo93d39cu0.jpeg)
ძროხის ხორცი დავჭრათ კუბიკებად, გავ...
![](uploads_script/products/57u8k2253em5wuq.jpeg)
რძეში ჩავამტვრიოთ შოკოლადი და წამოვ...
![](uploads_script/products/7f7cbk95onu3nt9.jpeg)
2 კვერცხი კარგად ავთქვიფოთ 1 ჩაის ჭ...
![](uploads_script/products/5yn596tog992hms.jpeg)
ხახვი წვრილად დავჭრათ და მოვხრაკოთ ...
![](uploads_script/products/7ndjwi3ru0nqdbo.jpeg)
ვაშლი გავთალოთ, გამოვაცალოთ გული და...
![](uploads_script/products/sk18ib6stcgurqu.jpeg)
თევზის ფილე გავატაროთ ხორცსაკეპ მან...