კატალოგი
ქათამი საწებელში

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ქათამი გავასუფთავოთ და გამოვშიგნოთ, მოვხარშოთ მარილიან წყალში ნახევრად მზადყოფნამდე, ამოვიღოთ ბულიონიდან და შევაგრილოთ. რძე და წვრილად დაჭრილი ნიორი გავაცხელოთ ქოთანში, ქათამი დავყოთ პორციებად და ჩავდოთ მომზადებულ სოუსში. მსუბუქად მოვშუშოთ, რომ ხორცი დარბილდეს.
მასალა:
1 ცხიმიანი ქათამი (სასურველია 1 კილოგრამი წონის)
3-4 კბილი ნიორი
¼ ლიტრი რძე
პოპულარული რეცეპტი

გასუფთავებული, გარეცხილი თართის ან ...

ბრინჯი მოვხარშოთ ბულიონში, დავამატო...

შაქარი ვთქვიფოთ კვერცხთან ერთად 15 ...

ბრინჯს დავასხათ დიდი რაოდენობით მარ...

ორივე სორტის ქიშმიში ავურიოთ და დავ...

თევზი მოვხარშოთ სულ მცირე რაოდენობი...