კატალოგი
ქათამი საწებელში
ბეჭდვა |
ქათამი გავასუფთავოთ და გამოვშიგნოთ, მოვხარშოთ მარილიან წყალში ნახევრად მზადყოფნამდე, ამოვიღოთ ბულიონიდან და შევაგრილოთ. რძე და წვრილად დაჭრილი ნიორი გავაცხელოთ ქოთანში, ქათამი დავყოთ პორციებად და ჩავდოთ მომზადებულ სოუსში. მსუბუქად მოვშუშოთ, რომ ხორცი დარბილდეს.
მასალა:
1 ცხიმიანი ქათამი (სასურველია 1 კილოგრამი წონის)
3-4 კბილი ნიორი
¼ ლიტრი რძე
პოპულარული რეცეპტი
ბადრიჯანი დავჭრათ მრგვალ-მრგვალ ნაჭ...
თეთრი პურის ფქვილით, კვერცხითა და ც...
კარტოფილი კანიანად მოვხარშოთ, მერე ...
კარგად გარეცხილ ალუბალს გამოვაცალოთ...
ცხარე და ტკბილი მწვანე წიწაკა, ქინძ...
კურდღელი გავატყავოთ, გამოვაცალოთ ში...