კატალოგი
ქათამი საწებელში
ბეჭდვა |
ქათამი გავასუფთავოთ და გამოვშიგნოთ, მოვხარშოთ მარილიან წყალში ნახევრად მზადყოფნამდე, ამოვიღოთ ბულიონიდან და შევაგრილოთ. რძე და წვრილად დაჭრილი ნიორი გავაცხელოთ ქოთანში, ქათამი დავყოთ პორციებად და ჩავდოთ მომზადებულ სოუსში. მსუბუქად მოვშუშოთ, რომ ხორცი დარბილდეს.
მასალა:
1 ცხიმიანი ქათამი (სასურველია 1 კილოგრამი წონის)
3-4 კბილი ნიორი
¼ ლიტრი რძე
პოპულარული რეცეპტი
გასუფთავებული, გარეცხილი ღვიძლი ერთ...
გადარჩეული, გარეცხილი ღოღნაშო ალაგ-...
ღვიძლის ცხიმი კარგად გავხეხოთ. გავრ...
კვერცხის გულები ავთქვიფოთ შაქართან ...
კარგად გავთქვიფოთ კვერცხი შაქრის ფხ...
შვრიის ჩავყაროთ მარილიან წყალში, წა...