კატალოგი
ქათამი საწებელში

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ქათამი გავასუფთავოთ და გამოვშიგნოთ, მოვხარშოთ მარილიან წყალში ნახევრად მზადყოფნამდე, ამოვიღოთ ბულიონიდან და შევაგრილოთ. რძე და წვრილად დაჭრილი ნიორი გავაცხელოთ ქოთანში, ქათამი დავყოთ პორციებად და ჩავდოთ მომზადებულ სოუსში. მსუბუქად მოვშუშოთ, რომ ხორცი დარბილდეს.
მასალა:
1 ცხიმიანი ქათამი (სასურველია 1 კილოგრამი წონის)
3-4 კბილი ნიორი
¼ ლიტრი რძე
პოპულარული რეცეპტი

კვერცხის ცილას მოვაყაროთ მარილი და ...

წვრილად დაჭრილი ან ხორცსაკეპ მანქან...

წიწაკის ღერები გავჭრათ სიგრძეზე, მო...

ცხვრის ან ბატკნის მსუქანი, ძვლიანი ...

წყლითა და შაქრით მოვადუღოთ სიროფი. ...

ერთი ჩაის ჭიქა ერბო ან კარაქი 10-15...