კატალოგი
ქათამი საწებელში

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ქათამი გავასუფთავოთ და გამოვშიგნოთ, მოვხარშოთ მარილიან წყალში ნახევრად მზადყოფნამდე, ამოვიღოთ ბულიონიდან და შევაგრილოთ. რძე და წვრილად დაჭრილი ნიორი გავაცხელოთ ქოთანში, ქათამი დავყოთ პორციებად და ჩავდოთ მომზადებულ სოუსში. მსუბუქად მოვშუშოთ, რომ ხორცი დარბილდეს.
მასალა:
1 ცხიმიანი ქათამი (სასურველია 1 კილოგრამი წონის)
3-4 კბილი ნიორი
¼ ლიტრი რძე
პოპულარული რეცეპტი

12 კვერცხი ცილა კარგად გავთქვიფოთ მ...

ღორის ნაწლავები ჩამდინარე წყალზე გა...

გადარჩეული, გარეცხილი ლეღვი მოვათავ...

წინა დღით მოხარშული კარტოფილი გავხე...

ხორცი დავჭრათ 2 სმ სისქის ნაჭრებად ...

სუპისათვის საჭირო მწვანილი გავასუფთ...