კატალოგი
ქათამი საწებელში

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ქათამი გავასუფთავოთ და გამოვშიგნოთ, მოვხარშოთ მარილიან წყალში ნახევრად მზადყოფნამდე, ამოვიღოთ ბულიონიდან და შევაგრილოთ. რძე და წვრილად დაჭრილი ნიორი გავაცხელოთ ქოთანში, ქათამი დავყოთ პორციებად და ჩავდოთ მომზადებულ სოუსში. მსუბუქად მოვშუშოთ, რომ ხორცი დარბილდეს.
მასალა:
1 ცხიმიანი ქათამი (სასურველია 1 კილოგრამი წონის)
3-4 კბილი ნიორი
¼ ლიტრი რძე
პოპულარული რეცეპტი

6 კვერცხისა და ჭიქანახევარი შაქრის ...

ამერიკა გვაოცებს...

ცხვრის ხორცი გავასუფთავოთ, გავრეცხო...

მთელ-მთელი ბადრიჯანი შევწვათ ნაკვერ...

თევზი გავრეცხოთ, დავჭრათ ნაჭრებად, ...

თხელ რგოლებად დაჭრილი ხახვი ვხრაკოთ...