კატალოგი
ქათამი საწებელში

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ქათამი გავასუფთავოთ და გამოვშიგნოთ, მოვხარშოთ მარილიან წყალში ნახევრად მზადყოფნამდე, ამოვიღოთ ბულიონიდან და შევაგრილოთ. რძე და წვრილად დაჭრილი ნიორი გავაცხელოთ ქოთანში, ქათამი დავყოთ პორციებად და ჩავდოთ მომზადებულ სოუსში. მსუბუქად მოვშუშოთ, რომ ხორცი დარბილდეს.
მასალა:
1 ცხიმიანი ქათამი (სასურველია 1 კილოგრამი წონის)
3-4 კბილი ნიორი
¼ ლიტრი რძე
პოპულარული რეცეპტი

ხაჭო გავწუროთ საცერში, შევურიოთ კვე...

ორი კვერცხი ცილიანად ავთქვიფოთ, თან...

ფქვილის, კარაქის, კვერცხისა და მარი...

კარაქი გავთქვიფოთ გათეთრებამდე; თან...

თანაბარი ზომის ნაჭრებად დაჭრილი მსუ...

ერთ ჩაის ჭიქა მურაბას დავასხათ სამნ...