კატალოგი
ნამცხვარი არაჟნის კრემით

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
2 კვერცხი კარგად ავთქვიფოთ 1 ჩაის ჭიქა შაქრის ფხვნილთან ერთად, დავასხათ 3 სადილის კოვზი თაფლი, 100 გრამი დამდნარი კარაქი, სოდა - გახსნილი ძმარში, ვანილი; ეს ნარევი ჩავდგათ ადუღებულ წყალში და გავაცხელოთ დაახლოებით 60°-მდე. გადმოვდგათ და შევაზილოთ 3,5 ჩაის ჭიქა ფქვილი; ცომი გავყოთ ოთხ ნაწილად და გამოვაცხოთ ცალ-ცალკე. როცა განელდება, ფენებს შორის წავუსვათ კრემი, რომელიც შემდეგნაირად მზადდება:
1 ქილა (200 გრამი) არაჟანი გავთქვიფოთ, თანდათან შევათქვიფოთ ერთი ჩაის ჭიქა შაქრის ფხვნილი, სანამ ჰაეროვან მასას არ მივიღებთ. კრემი შედვგათ მაცივარში 2-3 საათით და მერე წავუსვათ. ნამცხვარი შეიძლება მოვრთოთ ამავე კრემით, ან გადავასხათ შოკოლადის მინანქარი.
მასალა:
კვერცხი - 2 ცალი
შაქრის ფხვნილი - 2 ჩაის ჭიქა
თაფლი - 3 სუფრის კოვზი
კარაქი - 100 გრამი
არაჟანი - 200 გრამი
ფქვილი - 3,5 ჩაის ჭიქა
სოდა - 1 ჩაის კოვზი
ძმარი - 1 სუფრის კოვზი
ვანილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

ღორის ხორცი დავჭრათ კუბიკებად, დავა...

ხორცი ჩავდოთ მცირე რაოდენობის მარილ...

ცხვრის მსუქანი ხორცი გავრეცხოთ, დავ...

კარაქი, ქოქოსის თხილი, კაკაო, შაქარ...

კარტოფილი გავთალოთ, დავჭრათ კუბიკებ...

იმ შემთხვევაში თუ გვაქვს ბურახის ექ...