კატალოგი
ნამცხვარი არაჟნის კრემით
![](/uploads_script/products/7f7cbk95onu3nt9.jpeg)
ბეჭდვა ![]() |
![]() |
2 კვერცხი კარგად ავთქვიფოთ 1 ჩაის ჭიქა შაქრის ფხვნილთან ერთად, დავასხათ 3 სადილის კოვზი თაფლი, 100 გრამი დამდნარი კარაქი, სოდა - გახსნილი ძმარში, ვანილი; ეს ნარევი ჩავდგათ ადუღებულ წყალში და გავაცხელოთ დაახლოებით 60°-მდე. გადმოვდგათ და შევაზილოთ 3,5 ჩაის ჭიქა ფქვილი; ცომი გავყოთ ოთხ ნაწილად და გამოვაცხოთ ცალ-ცალკე. როცა განელდება, ფენებს შორის წავუსვათ კრემი, რომელიც შემდეგნაირად მზადდება:
1 ქილა (200 გრამი) არაჟანი გავთქვიფოთ, თანდათან შევათქვიფოთ ერთი ჩაის ჭიქა შაქრის ფხვნილი, სანამ ჰაეროვან მასას არ მივიღებთ. კრემი შედვგათ მაცივარში 2-3 საათით და მერე წავუსვათ. ნამცხვარი შეიძლება მოვრთოთ ამავე კრემით, ან გადავასხათ შოკოლადის მინანქარი.
მასალა:
კვერცხი - 2 ცალი
შაქრის ფხვნილი - 2 ჩაის ჭიქა
თაფლი - 3 სუფრის კოვზი
კარაქი - 100 გრამი
არაჟანი - 200 გრამი
ფქვილი - 3,5 ჩაის ჭიქა
სოდა - 1 ჩაის კოვზი
ძმარი - 1 სუფრის კოვზი
ვანილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი
![](uploads_script/products/f9pznobbuwk3yyk.jpeg)
ცალ-ცალკე მოვხარშოთ მწვანე ლობიოს ღ...
![](uploads_script/products/uh1i759hrczwkj9.jpeg)
250 გრამი რძე მსუბუქად შევათბოთ და ...
![](uploads_script/products/fmvblsuwyw223qg.jpeg)
მოვადუღოთ სამი სუფრის კოვზი შაქრის ...
![](uploads_script/products/oastumd2l7f7vj7.jpeg)
მსხვილმარცვლა ყურძნის მტევნები დავმ...
![](uploads_script/products/nie71fe9s4i7eyv.jpeg)
დროჟი გავხსნათ თბილ რძეში მცირე რაო...
![](uploads_script/products/sk18ib6stcgurqu.jpeg)
თევზის ფილე გავატაროთ ხორცსაკეპ მან...