კატალოგი
მუსი შოკოლადის (მეორენაირად)
რძეში ჩავამტვრიოთ შოკოლადი და წამოვადუღოთ; როცა გადმოვდგამთ ცეცხლიდან, დავამატოთ რომი ან კონიაკი, კვერცხის გული (გათქვეფილი). კარგად ავთქვიფოთ და დავასხათ წინასწარ დამბალი და მოდუღებული ჟელატინი, ვანილი. ცილა კარგად გავთქვიფოთ მიქსერით, შევათქვიფოთ ნახევარი ჩაის ჭიქა შაქრის ფხვნილი, დავამატოთ არაჟანი და ფრთხილად დავასხათ შოკოლადის მასას. კარგად ავურიოთ და შევდგათ მაცივარში. მასალა: რძე - 100 გრამი შოკოლადი - 50 გრამი კვერცხი - 2 ცალი კონიაკი ან რომი - 3 სუფრის კოვზი შაქრის ფხვნილი - 100 გრამი არაჟანი - 250 გრამი ჟელატინი - 2-3 გრამი ვანილი - გემოვნებით