კატალოგი
ბოლონიური სპაგეტი
მითითებული კომპონენტებისაგან გავაკეთოთ თხილის ზომის "კლიოცკი" და ვხარშოთ მარილიან წყალში 10 წუთის განმავლობაში. სპაგეტი მოხარშვის შემდეგ დავდგათ და ვაცალოთ დაწურვა. ზეთი გავაცხელოთ ტაფაზე, დავამატოთ ტომატ-პასტა, გადმოვიღოთ ცეცხლიდან, დავამატოთ წითელი პილპილი, მარილი და ლიმონის წვენი. ყველაფერი გადავურიოთ სპაგეტში. სუფრაზე "კლიოცკისთან" ერთად მივიტანოთ. მასალა: "კლიოცკისთვის" 250 გრამი ხორცის ფარში 250 გრამი დაჭრილი ხორცი 2 ცალი კვერცხი 3 სუფრის კოვზი კუბიკების ფორმის ორცხობილა ("სუხარი") 1 თავი გახეხილი ხახვი ცოტა გახეხილი ლიმონის ცედრა 1-2 სუფრის კოვზი წვრილად დაჭრილი ოხრახუში 2 სუფრის კოვზი გახეხილი ყველი მარილი, პილპილი სპაგეტისთვის 400 გრამი სპაგეტი ½ სუფრის კოვზი მცენარეული ზეთი 3 სუფრის კოვზი ტომატ-პასტა ½ ჩაის ჭიქა წითელი პილპილი ლიმონის წვენი მარილი