კატალოგი
ბოლონიური სპაგეტი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
მითითებული კომპონენტებისაგან გავაკეთოთ თხილის ზომის "კლიოცკი" და ვხარშოთ მარილიან წყალში 10 წუთის განმავლობაში.
სპაგეტი მოხარშვის შემდეგ დავდგათ და ვაცალოთ დაწურვა. ზეთი გავაცხელოთ ტაფაზე, დავამატოთ ტომატ-პასტა, გადმოვიღოთ ცეცხლიდან, დავამატოთ წითელი პილპილი, მარილი და ლიმონის წვენი. ყველაფერი გადავურიოთ სპაგეტში. სუფრაზე "კლიოცკისთან" ერთად მივიტანოთ.
მასალა:
"კლიოცკისთვის"
250 გრამი ხორცის ფარში
250 გრამი დაჭრილი ხორცი
2 ცალი კვერცხი
3 სუფრის კოვზი კუბიკების ფორმის ორცხობილა ("სუხარი")
1 თავი გახეხილი ხახვი
ცოტა გახეხილი ლიმონის ცედრა
1-2 სუფრის კოვზი წვრილად დაჭრილი ოხრახუში
2 სუფრის კოვზი გახეხილი ყველი
მარილი, პილპილი
სპაგეტისთვის
400 გრამი სპაგეტი
½ სუფრის კოვზი მცენარეული ზეთი
3 სუფრის კოვზი ტომატ-პასტა
½ ჩაის ჭიქა წითელი პილპილი
ლიმონის წვენი
მარილი
პოპულარული რეცეპტი

მოვხარშოთ ლობიო ჩვეულებრივი წესით. ...

ბრინჯი 5 სათის განმავლობაში წყალში ...

გარეცხილი, გასუფთავებული ბრიუსელის ...

ყველა კომპონენტი დავჭრათ ზოლებად, მ...

თევზის ფილე დავჭრათ თითის სისქის ზო...

2 კვერცხისა და 2,5 ჭიქა შაქრის ფხვნ...