კატალოგი
გნოცი ა ლა რომანა - მანანის ბურღულის ღვეზელი
რძე ავადუღოთ კარაქთან, მცირე რაოდენობის მარილთან, პილპილთან და მუსკატის კაკალთან ერთად. ჩავაყაროთ ბურღული და მოვამზადოთ სქელი ფაფა. გადმოვდგათ ცეცხლიდან და ჩავამატოთ ათქვეფილი კვერცხი და 2 სუფრის კოვზი გახეხილი ყველი. გნოცი გამოვაცხოთ ღუმელში. გნოცისთან ერთად სუფრაზე მივიტანოთ ტომატის სოუსი, მწვანე სალათა ან სხვა ნებისმიერი ბოსტნეული. მასალა: 2-3 პორციაზე ½ ლიტრი რძე 2 სუფრის კოვზი კარაქი ან მარგარინი 125 გრამი მანი ბურღული მარილი, პილპილი, მუსკატის კაკალი 4 სუფრის კოვზი გახეხილი ყველი 1-2 ცალი კვერცხი