კატალოგი
გნოცი ა ლა რომანა - მანანის ბურღულის ღვეზელი
ბეჭდვა |
რძე ავადუღოთ კარაქთან, მცირე რაოდენობის მარილთან, პილპილთან და მუსკატის კაკალთან ერთად. ჩავაყაროთ ბურღული და მოვამზადოთ სქელი ფაფა. გადმოვდგათ ცეცხლიდან და ჩავამატოთ ათქვეფილი კვერცხი და 2 სუფრის კოვზი გახეხილი ყველი. გნოცი გამოვაცხოთ ღუმელში. გნოცისთან ერთად სუფრაზე მივიტანოთ ტომატის სოუსი, მწვანე სალათა ან სხვა ნებისმიერი ბოსტნეული.
მასალა:
2-3 პორციაზე
½ ლიტრი რძე
2 სუფრის კოვზი კარაქი ან მარგარინი
125 გრამი მანი ბურღული
მარილი, პილპილი, მუსკატის კაკალი
4 სუფრის კოვზი გახეხილი ყველი
1-2 ცალი კვერცხი
პოპულარული რეცეპტი
ღორის ხორცი დავჭრათ კუბიკებად, დავა...
საშუალო სიდიდის (მწვანე) კაკალი გავ...
მომზადებამდე 2-3 საათით ადრე ხაჭო გ...
ქვაბში გავაცხელოთ 1 ჩაის კოვზი ზეთი...
3 ცალი კვერცხის ცილა კარგად ავთქვიფ...
გადარჩეული, გარეცხილი ლეღვი მოვათავ...