კატალოგი
ლეღვის ჯემი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
გადარჩეული, გარეცხილი ლეღვი მოვათავსოთ ტაშტში, დავასხათ ¾ ჩაის ჭიქა წყალი და ვხარშოთ ნელ ცეცხლზე 10-15 წუთი, თან ვურიოთ. მერე მოვხარშოთ სქელი სიროფი შაქრისა და წყლისაგან, ცხელივე დავასხათ ლეღვს და განვაგრძოთ ხარშვა, სანამ მზად არ იქნება.
მასალა:
ლეღვი (გადარჩეული) - 1 კილოგრამი
შაქრის ფხვნილი - 900
წყალი - 6 ჩაის ჭიქა
პოპულარული რეცეპტი

სალა, ხახვი, ნიორი და პამიდორი წვრი...

8 კვერცხის გული გავთქვიფოთ 2 ჩაის ჭ...

200 გრამი კარაქი და 2,5 ჩაის ჭიქა ფ...

ძველი, წინა დღის პური დავჭრათ თხელ ...

მარილიანი ტარანი გავრეცხოთ ცივი წყლ...

მოვხარშოთ ლობიო ჩვეულებრივი წესით. ...