კატალოგი
ლეღვის ჯემი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
გადარჩეული, გარეცხილი ლეღვი მოვათავსოთ ტაშტში, დავასხათ ¾ ჩაის ჭიქა წყალი და ვხარშოთ ნელ ცეცხლზე 10-15 წუთი, თან ვურიოთ. მერე მოვხარშოთ სქელი სიროფი შაქრისა და წყლისაგან, ცხელივე დავასხათ ლეღვს და განვაგრძოთ ხარშვა, სანამ მზად არ იქნება.
მასალა:
ლეღვი (გადარჩეული) - 1 კილოგრამი
შაქრის ფხვნილი - 900
წყალი - 6 ჩაის ჭიქა
პოპულარული რეცეპტი

წვრილად დაჭრილი ხახვი შევბრაწოთ დაჭ...

ყველა კომპონენტი ფრთხილად გადავურიო...

ხორცის მთლიანი ნაჭერი დავბეგვოთ, მა...

საშუალო სიდიდის (მწვანე) კაკალი გავ...

ხბოს ხორცი და წყალში კარგად დამბალი...

გადარჩეული, გარეცხილი, მაგარი, წითე...