კატალოგი
ლეღვის ჯემი
![](/uploads_script/products/iuy18tt60s6qs8t.jpeg)
ბეჭდვა ![]() |
![]() |
გადარჩეული, გარეცხილი ლეღვი მოვათავსოთ ტაშტში, დავასხათ ¾ ჩაის ჭიქა წყალი და ვხარშოთ ნელ ცეცხლზე 10-15 წუთი, თან ვურიოთ. მერე მოვხარშოთ სქელი სიროფი შაქრისა და წყლისაგან, ცხელივე დავასხათ ლეღვს და განვაგრძოთ ხარშვა, სანამ მზად არ იქნება.
მასალა:
ლეღვი (გადარჩეული) - 1 კილოგრამი
შაქრის ფხვნილი - 900
წყალი - 6 ჩაის ჭიქა
პოპულარული რეცეპტი
![](uploads_script/products/pj4rulhx9buhish.jpeg)
ხორცს და სოკოს დავასხათ 1 ¼ ლიტრი წ...
![](uploads_script/products/6ewioxyhy88zwrx.jpeg)
თეთრი პურის ნაჭრები დავჭრათ კუბიკებ...
![](uploads_script/products/gca5dof0gmyvp7c.jpeg)
ქათამი გავასუფთავოთ, გავრეცხოთ, წავ...
![](uploads_script/products/rktklafviy4yop8.jpg)
საშუალო ზომის ქათამი გავასუფთავოთ, ...
![](uploads_script/products/v0hf78cy8qhp9uq.jpg)
კარგად გასუფთავებული კიბორჩხალები მ...
![](uploads_script/products/mjw2qcwi7xin5pa.jpeg)
ხახვი წვრილად დავჭრათ, ჩავყაროთ ქვა...