კატალოგი
ლეღვის ჯემი
ბეჭდვა |
გადარჩეული, გარეცხილი ლეღვი მოვათავსოთ ტაშტში, დავასხათ ¾ ჩაის ჭიქა წყალი და ვხარშოთ ნელ ცეცხლზე 10-15 წუთი, თან ვურიოთ. მერე მოვხარშოთ სქელი სიროფი შაქრისა და წყლისაგან, ცხელივე დავასხათ ლეღვს და განვაგრძოთ ხარშვა, სანამ მზად არ იქნება.
მასალა:
ლეღვი (გადარჩეული) - 1 კილოგრამი
შაქრის ფხვნილი - 900
წყალი - 6 ჩაის ჭიქა
პოპულარული რეცეპტი
24 ჩაის კოვზი ნატურალური ყავა (შეიძ...
დავჭრათ ხორცი კუბიკებად (3x3 სმ), ჩ...
ხახვი წვრილად დავჭრათ და მოვხრაკოთ ...
ხორცი დავჭრათ წვრილ ნაჭრებად (1X5 ს...
კომბოსტო დავჭრათ თხელ ზოლებად, ჩავყ...
კვერცხის ცილა ავთქვიფოთ მცირე რაოდე...