კატალოგი
ლეღვის ჯემი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
გადარჩეული, გარეცხილი ლეღვი მოვათავსოთ ტაშტში, დავასხათ ¾ ჩაის ჭიქა წყალი და ვხარშოთ ნელ ცეცხლზე 10-15 წუთი, თან ვურიოთ. მერე მოვხარშოთ სქელი სიროფი შაქრისა და წყლისაგან, ცხელივე დავასხათ ლეღვს და განვაგრძოთ ხარშვა, სანამ მზად არ იქნება.
მასალა:
ლეღვი (გადარჩეული) - 1 კილოგრამი
შაქრის ფხვნილი - 900
წყალი - 6 ჩაის ჭიქა
პოპულარული რეცეპტი

შიგნეულს დავასხათ წყალი, მოვაყაროთ ...

ქათმის გულ-მკერდს მოვაშოროთ კანი, ა...

კარგად გასუფთავებული, გარეცხილი კუჭ...

მოვზილოთ დროჟიანი ცომი, დავდგათ 1 ს...

კვერცხის გულები ავთქვიფოთ შაქართან ...

ახალი, წითელწინწკლებიანი კალმახი გა...