კატალოგი
ლეღვის ჯემი
ბეჭდვა |
გადარჩეული, გარეცხილი ლეღვი მოვათავსოთ ტაშტში, დავასხათ ¾ ჩაის ჭიქა წყალი და ვხარშოთ ნელ ცეცხლზე 10-15 წუთი, თან ვურიოთ. მერე მოვხარშოთ სქელი სიროფი შაქრისა და წყლისაგან, ცხელივე დავასხათ ლეღვს და განვაგრძოთ ხარშვა, სანამ მზად არ იქნება.
მასალა:
ლეღვი (გადარჩეული) - 1 კილოგრამი
შაქრის ფხვნილი - 900
წყალი - 6 ჩაის ჭიქა
პოპულარული რეცეპტი
შევარჩიოთ კაკლისოდენა პამიდვრები. ფ...
გავაცხელოთ ცხიმი, მოვხრაკოთ მასში ხ...
სკუმბრია გავასუფთავოთ, მოვაყაროთ მა...
8 კვერცხის გული კარგად გავთქვიფოთ 2...
ხბოს ხორცის კუპატი მზადდება ისევე, ...
ყველა პროდუქტი ერთმანეთში ავურიოთ დ...