კატალოგი
ერბო კვერცხი პურით

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ძველი, წინა დღის პური დავჭრათ თხელ ნაჭრებად; ასევე მრგვალ, თხელ ნაჭრებად დავჭრათ ხახვი და მოვხრაკოთ ერბოში. შემდეგ დავასხათ ერთი ჩაის ჭიქა წყალი. შევაზავოთ მარილით და როცა წამოდუღდება, ჩავყაროთ დაჭრილი პური. ცოტა ხნის შემდეგ ჩავასხათ ათქვეფილი კვერცხები. კვერცხი კარგად რომ შეიკვრება, გადმოვდგათ ცეცხლიდან.
მასალა:
პური - 200 გრამი
კვერცხი - 6 ცალი
ხახვი - 2 თავი
წყალი - 1 ჩაის ჭიქა
ერბო - 50 გრამი
მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

თითო მომზადებული წიწილა დავყოთ 4 ნა...

ნაყენის მოსამზადებლად შეგვიძლია გამ...

ფქვილის, კვერცხის და მცირე რაოდენობ...

გაზაფხულივით მრავალფეროვანი...

ბატი გამოვშიგნოთ და კარგად გავრეცხო...

საზამთროს კანი მოვამზადოთ ჩვეულებრი...