კატალოგი
ერბო კვერცხი პურით
ძველი, წინა დღის პური დავჭრათ თხელ ნაჭრებად; ასევე მრგვალ, თხელ ნაჭრებად დავჭრათ ხახვი და მოვხრაკოთ ერბოში. შემდეგ დავასხათ ერთი ჩაის ჭიქა წყალი. შევაზავოთ მარილით და როცა წამოდუღდება, ჩავყაროთ დაჭრილი პური. ცოტა ხნის შემდეგ ჩავასხათ ათქვეფილი კვერცხები. კვერცხი კარგად რომ შეიკვრება, გადმოვდგათ ცეცხლიდან. მასალა: პური - 200 გრამი კვერცხი - 6 ცალი ხახვი - 2 თავი წყალი - 1 ჩაის ჭიქა ერბო - 50 გრამი მარილი - გემოვნებით