კატალოგი
ალუბლის მურაბა

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ალუბალი გადავარჩიოთ, გავრეცხოთ; მურაბის ტაშტში ჩავასხათ წყალი, წამოდუღებისთანავე ჩავყაროთ შაქარი. ადუღებისთანავე ჩავყაროთ შიგ ალუბალი, ვხარშოთ და თან ქაფი მოვხადოთ. როცა მზად იქნება, გადმოვდგათ ცეცხლიდან, შევაგრილოთ, ჩავასხათ ქილებში და თავი მოვუკრათ.
მასალა:
ალუბალი - 1 კილოგრამი
შაქარი - 1 კილოგრამი
წყალი - 1 ჩაის ჭიქა
პოპულარული რეცეპტი

კვერცხი ავთქვიფოთ შაქართან ერთად, დ...

კვერცხის ცილას მოვაყაროთ მარილი და ...

10 კვერცხის ცილა კარგად გავთქვიფოთ....

ხორცი დავჭრათ კუბიკებად დაშევწვათ ზ...

ახლად დაწურული თეთრი ყურძნის ტკბილი...

ერბოში მოვხრაკოთ ალყა-ალყა დაჭრილი ...