კატალოგი
ალუბლის მურაბა
ბეჭდვა |
ალუბალი გადავარჩიოთ, გავრეცხოთ; მურაბის ტაშტში ჩავასხათ წყალი, წამოდუღებისთანავე ჩავყაროთ შაქარი. ადუღებისთანავე ჩავყაროთ შიგ ალუბალი, ვხარშოთ და თან ქაფი მოვხადოთ. როცა მზად იქნება, გადმოვდგათ ცეცხლიდან, შევაგრილოთ, ჩავასხათ ქილებში და თავი მოვუკრათ.
მასალა:
ალუბალი - 1 კილოგრამი
შაქარი - 1 კილოგრამი
წყალი - 1 ჩაის ჭიქა
პოპულარული რეცეპტი
ტკბილი წიწაკა დავჭრათ თხელ ზოლებად,...
კომბოსტო წვრილად დავჭრათ და ხახვთან...
ომლეტისათვის მოვზილოთ ცომი ფქვილის,...
გასუფთავებული, გარეცხილი რომელმე ფრ...
2 ცალი კვერცხის გავთქვიფოთ 2 ჩაის ჭ...
ოთხი კვერცხის გული 1,5 ჩაის ჭიქა შა...