კატალოგი
ალუბლის მურაბა

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ალუბალი გადავარჩიოთ, გავრეცხოთ; მურაბის ტაშტში ჩავასხათ წყალი, წამოდუღებისთანავე ჩავყაროთ შაქარი. ადუღებისთანავე ჩავყაროთ შიგ ალუბალი, ვხარშოთ და თან ქაფი მოვხადოთ. როცა მზად იქნება, გადმოვდგათ ცეცხლიდან, შევაგრილოთ, ჩავასხათ ქილებში და თავი მოვუკრათ.
მასალა:
ალუბალი - 1 კილოგრამი
შაქარი - 1 კილოგრამი
წყალი - 1 ჩაის ჭიქა
პოპულარული რეცეპტი

რძე ავადუღოთ კარაქთან, მცირე რაოდენ...

ქათმის და ღორის ხორცი გავატაროთ ხორ...

მარილიანი ტარანი გავრეცხოთ ცივი წყლ...

ხახვი წვრილად დავჭრათ, ჩავყაროთ ქვა...

ჩავასხათ ქვაბში წყალი, ჯერ კიდევ ად...

კარგად გარეცხილ ალუბალს გამოვაცალოთ...