კატალოგი
ალუბლის მურაბა
ბეჭდვა |
ალუბალი გადავარჩიოთ, გავრეცხოთ; მურაბის ტაშტში ჩავასხათ წყალი, წამოდუღებისთანავე ჩავყაროთ შაქარი. ადუღებისთანავე ჩავყაროთ შიგ ალუბალი, ვხარშოთ და თან ქაფი მოვხადოთ. როცა მზად იქნება, გადმოვდგათ ცეცხლიდან, შევაგრილოთ, ჩავასხათ ქილებში და თავი მოვუკრათ.
მასალა:
ალუბალი - 1 კილოგრამი
შაქარი - 1 კილოგრამი
წყალი - 1 ჩაის ჭიქა
პოპულარული რეცეპტი
საქონლის ან ღორის (შეიძლება შერეული...
კურდღელი გავატყავოთ, გამოვაცალოთ ში...
ისპანახი გავარჩიოთ, გავრეცხოთ, ჩავყ...
გამოვაცხოთ ღუმელში ტკბილი წიწაკის მ...
კვერცხი კარგად გავთქვიფოთ, ავურიოთ ...
500 გრამი კარაქი გავთქვიფოთ 500 გრა...