კატალოგი
ალუბლის მურაბა
| ბეჭდვა |
ალუბალი გადავარჩიოთ, გავრეცხოთ; მურაბის ტაშტში ჩავასხათ წყალი, წამოდუღებისთანავე ჩავყაროთ შაქარი. ადუღებისთანავე ჩავყაროთ შიგ ალუბალი, ვხარშოთ და თან ქაფი მოვხადოთ. როცა მზად იქნება, გადმოვდგათ ცეცხლიდან, შევაგრილოთ, ჩავასხათ ქილებში და თავი მოვუკრათ.
მასალა:
ალუბალი - 1 კილოგრამი
შაქარი - 1 კილოგრამი
წყალი - 1 ჩაის ჭიქა
პოპულარული რეცეპტი

სუპისა და კომპოტის გარეშე...

კარგად გასუფთავებული, გარეცხილი კუჭ...

კარტოფილი მოვხარშოთ, გავფცქვნათ, და...

ქათამი გავასუფთავოთ, გავრეცხოთ, წავ...

კომბოსტო დავჭრათ თხელ ზოლებად, ჩავყ...

ყველა პროდუქტი ფრთხილად გადავურიოთ ...


