კატალოგი
ალუბლის მურაბა
ბეჭდვა |
ალუბალი გადავარჩიოთ, გავრეცხოთ; მურაბის ტაშტში ჩავასხათ წყალი, წამოდუღებისთანავე ჩავყაროთ შაქარი. ადუღებისთანავე ჩავყაროთ შიგ ალუბალი, ვხარშოთ და თან ქაფი მოვხადოთ. როცა მზად იქნება, გადმოვდგათ ცეცხლიდან, შევაგრილოთ, ჩავასხათ ქილებში და თავი მოვუკრათ.
მასალა:
ალუბალი - 1 კილოგრამი
შაქარი - 1 კილოგრამი
წყალი - 1 ჩაის ჭიქა
პოპულარული რეცეპტი
ვარდის ფურცლებს თეთრი თავები მოვაჭრ...
სალა დავჭრათ წვრილ ნაჭრებად და მსუბ...
ხორცი მოვხარშოთ მცირე რაოდენობის წყ...
მოვამზადოთ 4 ცალი შამპანიურის ჭიქა,...
ერთი ჭიქა არაჟანი, 1 ცალი კვერცხი, ...
ბადრიჯანი გავთალოთ, დავჭრათ სიგრძეზ...