კატალოგი
ალუბლის მურაბა

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ალუბალი გადავარჩიოთ, გავრეცხოთ; მურაბის ტაშტში ჩავასხათ წყალი, წამოდუღებისთანავე ჩავყაროთ შაქარი. ადუღებისთანავე ჩავყაროთ შიგ ალუბალი, ვხარშოთ და თან ქაფი მოვხადოთ. როცა მზად იქნება, გადმოვდგათ ცეცხლიდან, შევაგრილოთ, ჩავასხათ ქილებში და თავი მოვუკრათ.
მასალა:
ალუბალი - 1 კილოგრამი
შაქარი - 1 კილოგრამი
წყალი - 1 ჩაის ჭიქა
პოპულარული რეცეპტი

ვარდის ფურცლებს თეთრი თავები მოვაჭრ...

მოვხარშოთ ჩვეულებრივი წესით ბრინჯი ...

საშუალო ზომის მწვანე პამიდორი გადავ...

მოვზილოთ სქელი ცომი, გადავაფაროთ სვ...

ხორცი გავრეცხოთ, ჩავდოთ ცივ, ოდნავ ...

5 ცალ კვერცხის გულს დავუმატოთ 5 სად...