კატალოგი
ალუბლის მურაბა
ბეჭდვა |
ალუბალი გადავარჩიოთ, გავრეცხოთ; მურაბის ტაშტში ჩავასხათ წყალი, წამოდუღებისთანავე ჩავყაროთ შაქარი. ადუღებისთანავე ჩავყაროთ შიგ ალუბალი, ვხარშოთ და თან ქაფი მოვხადოთ. როცა მზად იქნება, გადმოვდგათ ცეცხლიდან, შევაგრილოთ, ჩავასხათ ქილებში და თავი მოვუკრათ.
მასალა:
ალუბალი - 1 კილოგრამი
შაქარი - 1 კილოგრამი
წყალი - 1 ჩაის ჭიქა
პოპულარული რეცეპტი
ვარდკაჭაჭა გავასუფთავოთ, გავრეცხოთ,...
500 გრამი კარაქი გავთქვიფოთ 500 გრა...
მუხუდო გავარჩიოთ, გავრეცხოთ და დავა...
ყველა კომპონენტი ავურიოთ ერთმანეთში...
ვაშლი და ფორთოხალი და გავთალოთ, მოვ...
ბადრიჯანი გავფცქვნათ და წვრილად დავ...