კატალოგი
ფლავი ალუბლის ან შინდის ჩურჩით
ბეჭდვა |
მოვხარშოთ ჩვეულებრივი წესით ბრინჯი და გავწუროთ. დავჩჲრჩოთ ალუბალი ან შინდი, ჩავყაროთ ერბოიან ცხელ ქვაბში, დავუმატოთ შაქრის ფხვნილი და კარგად მოვშუშოთ. მზა ფლავი ლანგარზე გადმოვიღოთ და ზემოდან აღნიშნული მასალა მოვასხათ.
პოპულარული რეცეპტი
ფქვილის, კვერცხის, კარაქის, მარილის...
ფქვილი მოვხრაკოთ ქვაბში გაცხელებულ ...
ფქვილის, კვერცხის და მცირე რაოდენობ...
კარგად გარეცხილი ცხვრის ან ბატკნის ...
შაქარი ვთქვიფოთ კვერცხთან ერთად 15 ...
ხახვი დავკეპოთ, ჩავყაროთ ქვაბში, მო...