კატალოგი
ფლავი ალუბლის ან შინდის ჩურჩით
![](/uploads_script/products/h4zli9673715znt.jpeg)
ბეჭდვა ![]() |
![]() |
მოვხარშოთ ჩვეულებრივი წესით ბრინჯი და გავწუროთ. დავჩჲრჩოთ ალუბალი ან შინდი, ჩავყაროთ ერბოიან ცხელ ქვაბში, დავუმატოთ შაქრის ფხვნილი და კარგად მოვშუშოთ. მზა ფლავი ლანგარზე გადმოვიღოთ და ზემოდან აღნიშნული მასალა მოვასხათ.
პოპულარული რეცეპტი
![](uploads_script/products/fhgncwd8opjx70h.jpg)
ბატკნის ან ცხვრის ღვიძლი დავჭრათ წვ...
![](uploads_script/products/clmqdvuq7ftxyb6.jpeg)
ახლად დაწურული თეთრი ყურძნის ტკბილი...
![](uploads_script/products/ngbnx54zpyj4mqm.jpg)
წიწილა კარგად გავასუფთავოთ, გავრეცხ...
![](uploads_script/products/ade3p20mwrhgnpf.jpeg)
კარტოფილი გავფცქვნათ, დავჭრათ მსხვი...
![](uploads_script/products/23tdaxy8j5pnz34.jpeg)
ლობიო მთელი ღამით დავდგათ წყალში, შ...
![](uploads_script/products/7wkbqayczn32fmd.jpeg)
ბრინჯი მოვხარშოთ რძეში, დავამატოთ მ...