კატალოგი
ფლავი ალუბლის ან შინდის ჩურჩით
ბეჭდვა |
მოვხარშოთ ჩვეულებრივი წესით ბრინჯი და გავწუროთ. დავჩჲრჩოთ ალუბალი ან შინდი, ჩავყაროთ ერბოიან ცხელ ქვაბში, დავუმატოთ შაქრის ფხვნილი და კარგად მოვშუშოთ. მზა ფლავი ლანგარზე გადმოვიღოთ და ზემოდან აღნიშნული მასალა მოვასხათ.
პოპულარული რეცეპტი
500 გრამი კარაქი ავსრისოთ 2 ჩაის ჭი...
ჟოლო გადავარჩიოთ, ფენა-ფენა დავაყარ...
მწვანე ხახვი დავჭრათ 3 სმ სიგრძის ნ...
ხორცს გავაცალოთ ნეკნები, გულ-მკერდი...
ყველა პროდუქტი ავურიოთ ერთმანეთში დ...
კალმახი გავასუფთავოთ და გამოვრეცხოთ...