კატალოგი
ფლავი ალუბლის ან შინდის ჩურჩით

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
მოვხარშოთ ჩვეულებრივი წესით ბრინჯი და გავწუროთ. დავჩჲრჩოთ ალუბალი ან შინდი, ჩავყაროთ ერბოიან ცხელ ქვაბში, დავუმატოთ შაქრის ფხვნილი და კარგად მოვშუშოთ. მზა ფლავი ლანგარზე გადმოვიღოთ და ზემოდან აღნიშნული მასალა მოვასხათ.
პოპულარული რეცეპტი

6 კვერცხის დიდხანს ვთქვიფოთ 1 ჩაის ...

წყალი წამოვადუღოთ, დავამატოთ მარილი...

შოკოლადი გავადნოთ. კარაქი კარგად ავ...

წვრილად დაჭრილი ან ხორცსაკეპ მანქან...

სიმწიფეში შესული, საღი მწვანე პამიდ...

ავთქვიფოთ კვერცხის გულები, დავამატო...