კატალოგი
ჰოლანდიური გლეხური ომლეტი
ბეჭდვა |
კარტოფილი გავფცქვნათ, დავჭრათ მსხვილ ნაჭრებად. ტაფაზე მოვხრაკოთ ღორის ბარკალი ხახვთან ერთად და დავამატოთ კარტოფილი, დავახუროთ თავსახური და ვხრაკოთ მზადყოფნამდე. შემდეგ მოვაყაროთ გახეხილი ყველი და მწვანილი, მომზადებულ მასას დავასხათ ათქვეფილი კვერცხი, დავამატოთ სპეციები; კვერცხიი კარგად უნდა შეიწვას. მომზადებულ კერძთან ერთად სუფრაზე შეგვიძლია მივიტანოთ მწვანე სალათა.
მასალა:
2 პორციაზე
500 გრამი კარტოფილი
80 გრამი ყველი
2 ცალი კვერცხი
50 გრამი ღორის ბარკალი
1 თავი საშუალო ზომის ხახვი
1 სუფრის კოვზი წვრილად დაჭრილი ოხრახუში
პილპილი, მარილი, მუსკატის კაკალი
პოპულარული რეცეპტი
ღვიძლი ჩამოვთალოთ დანით. ხახვი და ო...
თხელ რგოლებად დაჭრილი ხახვი ვხრაკოთ...
ქაშაყი გავასუფთავოთ, გამოვაცალოთ ში...
ტომატის წვენი გემოვნებისამებრ შევურ...
გავრეცხოთ 750 გრამი ჭარხალი, დავჭრა...
ქათმის და ღორის ხორცი გავატაროთ ხორ...