კატალოგი
შემწვარი წიწილა - ტაბაკა
ბეჭდვა |
წიწილა კარგად გავასუფთავოთ, გავრეცხოთ, გავჭრათ შუაზე, მოვაყაროთ მარილი. ტაფაზე დავასხათ ერბო (შეიძლება ზეითუნის ან მზესუმზირის ზეთიც); როცა კარგად გაცხელდება, დავდოთ ზედ წიწილა, ზემოდან დავახუროთ თეფში, დავადოთ მძიმე საგანი, რომ წიწილის ყველა ნაწილი ერთნაირად შეიწვას. როცა ერთი მხარე შეიწვება, გადავაბრუნოთ და შევწვათ მეორე მხრიდანაც.
პოპულარული რეცეპტი
გველთევზა კარგად გავასუფთავოთ, გავა...
მურაბის ტაშტში ჩავყაროთ შაქარი, დავ...
კვერცხები მაგრად მოვხარშოთ, მოვაცილ...
6 კვერცხის ცილა კარგად გავთქვიფოთ ე...
ფქვილი გავცრათ. დროჯი გავხსნათ ნახე...
ფქვილი გავცრათ, შუაში გავუკეთოთ ჩაღ...