კატალოგი
შემწვარი წიწილა - ტაბაკა

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
წიწილა კარგად გავასუფთავოთ, გავრეცხოთ, გავჭრათ შუაზე, მოვაყაროთ მარილი. ტაფაზე დავასხათ ერბო (შეიძლება ზეითუნის ან მზესუმზირის ზეთიც); როცა კარგად გაცხელდება, დავდოთ ზედ წიწილა, ზემოდან დავახუროთ თეფში, დავადოთ მძიმე საგანი, რომ წიწილის ყველა ნაწილი ერთნაირად შეიწვას. როცა ერთი მხარე შეიწვება, გადავაბრუნოთ და შევწვათ მეორე მხრიდანაც.
პოპულარული რეცეპტი

ავთქვიფოთ კვერცხი შაქრის ფხვნილთან ...

ღვიძლი ჩამოვთალოთ დანით. ხახვი და ო...

მოვზილოთ უბრალო ცომი ზემოაღნიშნული ...

ხაჭო და კარაქი გავატაროთ საცერში და...

ღამით დამბალი მწვანე მუხუდოს, ძროხი...

ქვაბში გავაცხელოთ 1 ჩაის კოვზი ზეთი...