კატალოგი
შემწვარი წიწილა - ტაბაკა

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
წიწილა კარგად გავასუფთავოთ, გავრეცხოთ, გავჭრათ შუაზე, მოვაყაროთ მარილი. ტაფაზე დავასხათ ერბო (შეიძლება ზეითუნის ან მზესუმზირის ზეთიც); როცა კარგად გაცხელდება, დავდოთ ზედ წიწილა, ზემოდან დავახუროთ თეფში, დავადოთ მძიმე საგანი, რომ წიწილის ყველა ნაწილი ერთნაირად შეიწვას. როცა ერთი მხარე შეიწვება, გადავაბრუნოთ და შევწვათ მეორე მხრიდანაც.
პოპულარული რეცეპტი

შვრიის ჩავყაროთ მარილიან წყალში, წა...

ორი კვერცხი ცილიანად ავთქვიფოთ, თან...

ერთი ჭიქა არაჟანი, 1 ცალი კვერცხი, ...

კარაქი კარგად გავთქვიფოთ ორ ჩაის ჭი...

ღომი კარგად გავრეცხოთ. ქვაბში გავაც...

ერთი ლიმონის გახეხილი ქერქი, წყალი ...