კატალოგი
შემწვარი წიწილა - ტაბაკა
ბეჭდვა |
წიწილა კარგად გავასუფთავოთ, გავრეცხოთ, გავჭრათ შუაზე, მოვაყაროთ მარილი. ტაფაზე დავასხათ ერბო (შეიძლება ზეითუნის ან მზესუმზირის ზეთიც); როცა კარგად გაცხელდება, დავდოთ ზედ წიწილა, ზემოდან დავახუროთ თეფში, დავადოთ მძიმე საგანი, რომ წიწილის ყველა ნაწილი ერთნაირად შეიწვას. როცა ერთი მხარე შეიწვება, გადავაბრუნოთ და შევწვათ მეორე მხრიდანაც.
პოპულარული რეცეპტი
ცუკატები წვრილად დავჭრათ, ნუში დავნ...
ერთი ქილა არაჟნისა და 200 გრამი კარ...
ყველი და გათლილი ვაშლი დავჭრათ წვრი...
ჟოლო გადავარჩიოთ, ფენა-ფენა დავაყარ...
ჯერ კიდევ დაუმწიფებელ ნესვს მოვაცალ...
დროჟი გავხსნათ თბილ წყალში, დავუმატ...