კატალოგი
შემწვარი წიწილა - ტაბაკა

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
წიწილა კარგად გავასუფთავოთ, გავრეცხოთ, გავჭრათ შუაზე, მოვაყაროთ მარილი. ტაფაზე დავასხათ ერბო (შეიძლება ზეითუნის ან მზესუმზირის ზეთიც); როცა კარგად გაცხელდება, დავდოთ ზედ წიწილა, ზემოდან დავახუროთ თეფში, დავადოთ მძიმე საგანი, რომ წიწილის ყველა ნაწილი ერთნაირად შეიწვას. როცა ერთი მხარე შეიწვება, გადავაბრუნოთ და შევწვათ მეორე მხრიდანაც.
პოპულარული რეცეპტი

ცეცხლის ღმერთი და მშვენიერი ილონკა...

რძის ნაწარმი...

ხორცი, ქაშაყი და მოხარშული კარტოფილ...

250 გრამი რძე მსუბუქად შევათბოთ და ...

ცხვრის ხორცი დავჭრათ საშუალო ზომის ...

ყავის მარცვალი მოვხალოთ ნელ ცეცხლზე...