კატალოგი
ბადაგი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ახლად დაწურული თეთრი ყურძნის ტკბილი წვენი ჩავსხათ ქვაბში, დავდგათ ცეცხლზე და ვადუღოთ, სანამ არ განახევრდება. დუღილის დროს მოვხადოთ ქაფი; როცა ყურძნის წვენი ოდნავ შესქელდება, გავაცივოთ, ჩავსხათ ბოთლებში და ისე შევინახოთ. როცა მოგვესურვება თათარის (ფელამუშის) მოდუღება, ავიღოთ ბადაგის ერთი ნაწილი და ორი ნაწილი წყალი, შევათბოთ, ჩავყაროთ ფქვილი და ჩვეულებრივი წესით მოვადუღოთ თათარა.
პოპულარული რეცეპტი

მომზადებულ ხორცს დავასხათ მცირე რაო...

მხატვრული მხარე...

მოვზილოთ ჩვეულებრივი საფუარიანი ცომ...

ახლად დაწურული თეთრი ყურძნის ტკბილი...

ბიფშტექსებს წავუსვათ ნიორი, მოვაყარ...

ხახვი შევბრაწოთ 1 სუფრის კოვზ მცენა...