კატალოგი
ბადაგი
ბეჭდვა |
ახლად დაწურული თეთრი ყურძნის ტკბილი წვენი ჩავსხათ ქვაბში, დავდგათ ცეცხლზე და ვადუღოთ, სანამ არ განახევრდება. დუღილის დროს მოვხადოთ ქაფი; როცა ყურძნის წვენი ოდნავ შესქელდება, გავაცივოთ, ჩავსხათ ბოთლებში და ისე შევინახოთ. როცა მოგვესურვება თათარის (ფელამუშის) მოდუღება, ავიღოთ ბადაგის ერთი ნაწილი და ორი ნაწილი წყალი, შევათბოთ, ჩავყაროთ ფქვილი და ჩვეულებრივი წესით მოვადუღოთ თათარა.
პოპულარული რეცეპტი
ქიშმიში დავალბოთ წყალში. ბანანი დავ...
ხორცს და სალას დავასხათ 2 ლიტრი ცივ...
თევზის ფილეს მოვასხათ ლიმონის წვენი...
შაქარი ვთქვიფოთ კვერცხთან ერთად 15 ...
დაჭრილ ქათამს მოვაყაროთ მარილი, შავ...
წამოვადუღოთ რძე და მასში მოვათავსოთ...