კატალოგი
ბადაგი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ახლად დაწურული თეთრი ყურძნის ტკბილი წვენი ჩავსხათ ქვაბში, დავდგათ ცეცხლზე და ვადუღოთ, სანამ არ განახევრდება. დუღილის დროს მოვხადოთ ქაფი; როცა ყურძნის წვენი ოდნავ შესქელდება, გავაცივოთ, ჩავსხათ ბოთლებში და ისე შევინახოთ. როცა მოგვესურვება თათარის (ფელამუშის) მოდუღება, ავიღოთ ბადაგის ერთი ნაწილი და ორი ნაწილი წყალი, შევათბოთ, ჩავყაროთ ფქვილი და ჩვეულებრივი წესით მოვადუღოთ თათარა.
პოპულარული რეცეპტი

გარეცხილი და გასუფთავებული ვარდკაჭა...

კარგად გასუფთავებული ქათამი დავჭრათ...

1 ჩაის ჭიქა ბრინჯი გავარჩიოთ, კარგა...

ბრინჯი გავრეცხოთ და მოვხარშოთ, გადა...

მანანის ბურღულიდავყაროთ დაფაზე და მ...

გასუფთავებული, გარეცხილი წიწილა შევ...