კატალოგი
ლეღვის მურაბა
ბეჭდვა |
მთელ-მთელი ლეღვი ალაგ-ალაგ ჩავჩხვლიტოთ ხის ჩხირით. მოვადუღოთ სიროფი, მოვათავსოთ შიგ მომზადებული ლეღვი და ვადუღოთ ნახევარი საათი. მერე გადმოვდგათ მურაბა ცეცხლიდან. გავაჩეროთ რამოდენიმე საათი ან მეორე დღემდე; დავდგათ ცეცხლზე და ვხარშოთ, სანამ მზად არ იქნება.
მასალა:
ლეღვი - 1 კილოგრამი
შაქარი -1 კილოგრამი
წყალი - 2 ჩაიშ ჭიქა
პოპულარული რეცეპტი
დროჟი გავხსნათ თბილ რძეში მცირე რაო...
1 სუფრის კოვზი ჟელატინის ფხვნილი ჩა...
წყალში ჩავყაროთ შაქარი და კოჭა და ვ...
მწვანე ლობიო მოვხარშოთ ზემოაღნიშნულ...
4 კვერცხის გული ავთქვიფოთ 1 ჩაის ჭი...
წითელი ლობიო მოვხარშოთ ჩვეულებრივი ...