კატალოგი
ლეღვის მურაბა
![](/uploads_script/products/hzxzkc2dakgqzcc.jpeg)
ბეჭდვა ![]() |
![]() |
მთელ-მთელი ლეღვი ალაგ-ალაგ ჩავჩხვლიტოთ ხის ჩხირით. მოვადუღოთ სიროფი, მოვათავსოთ შიგ მომზადებული ლეღვი და ვადუღოთ ნახევარი საათი. მერე გადმოვდგათ მურაბა ცეცხლიდან. გავაჩეროთ რამოდენიმე საათი ან მეორე დღემდე; დავდგათ ცეცხლზე და ვხარშოთ, სანამ მზად არ იქნება.
მასალა:
ლეღვი - 1 კილოგრამი
შაქარი -1 კილოგრამი
წყალი - 2 ჩაიშ ჭიქა
პოპულარული რეცეპტი
![](uploads_script/products/kmbesrpsfls3wvi.jpeg)
15 კვერცხის გული შაქრის ფხვნილთან ე...
![](uploads_script/products/go301u994p9rlie.jpeg)
ერთი ჩაის ჭიქა დაღერღილი სიმინდი ჩა...
![](uploads_script/products/ajsqnb9q0g7r2fc.jpeg)
შინდი გადავარჩიოთ და გავრეცხოთ. ჭურ...
![](uploads_script/products/abzbz5i2d160wj7.jpeg)
ხახვი მოვშუშოთ ცხიმში, კარგად ავთქვ...
![](uploads_script/products/isghugovps74dhe.jpeg)
მოვზილოთ ფხვიერი ცომი ფქვილის, კარა...
![](uploads_script/products/qy9c7tzaou4e2d3.jpg)
ქამბალა ერთი-ორი საათით დავალბოთ თბ...