კატალოგი
შინდის მურაბა
ბეჭდვა |
შინდი გადავარჩიოთ და გავრეცხოთ. ჭურჭელში ჩავასხათ წყალი, ავადუღოთ, ჩავყაროთ შაქარი და მოვადუღოთ სიროფი; მოვათავსოთ შიგ მომზადებული შინდი და მოვხარშოთ, სანამ მზად არ იქნება. ხარშვის დროს მოვხადოთ ქაფი.
მასალა:
შინდი - 1 კილოგრამი
შაქარი - 1 კილოგრამი
წყალი - 1,5 ჩაის ჭიქა
პოპულარული რეცეპტი
ანანასის ნაჭრები, მსხვილად დაჭრილი ...
მწვანე ლობიო დავარჩიოთ, დავტეხოთ, გ...
ახალი, თეთრი სოკო გავარჩიოთ, გავრეც...
კერძის მომზადების წინა ღამეს ღორის ...
ნიახურის ნაჭრები შევწვათ კარგად გაც...
ბატკნის ხორცი ნაჭრებად დავჭრათ და გ...