კატალოგი
შინდის მურაბა

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
შინდი გადავარჩიოთ და გავრეცხოთ. ჭურჭელში ჩავასხათ წყალი, ავადუღოთ, ჩავყაროთ შაქარი და მოვადუღოთ სიროფი; მოვათავსოთ შიგ მომზადებული შინდი და მოვხარშოთ, სანამ მზად არ იქნება. ხარშვის დროს მოვხადოთ ქაფი.
მასალა:
შინდი - 1 კილოგრამი
შაქარი - 1 კილოგრამი
წყალი - 1,5 ჩაის ჭიქა
პოპულარული რეცეპტი

კვერცხის გულები და შაქრის ფხვნილი კ...

გასუფთავებული ბატი ან იხვი დავჭრათ ...

3 კვერცხის გული გავთქვიფოთ და შევურ...

ძროხის ან ცხვრის ხორცის რბილი ნაჭერ...

მოვზილოთ ცომი და კარგად გავაბრტყელო...

კვერცხი ვხარშოთ ხახვის ჩენჩოსთან ერ...