კატალოგი
შინდის მურაბა

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
შინდი გადავარჩიოთ და გავრეცხოთ. ჭურჭელში ჩავასხათ წყალი, ავადუღოთ, ჩავყაროთ შაქარი და მოვადუღოთ სიროფი; მოვათავსოთ შიგ მომზადებული შინდი და მოვხარშოთ, სანამ მზად არ იქნება. ხარშვის დროს მოვხადოთ ქაფი.
მასალა:
შინდი - 1 კილოგრამი
შაქარი - 1 კილოგრამი
წყალი - 1,5 ჩაის ჭიქა
პოპულარული რეცეპტი

ოთხი კვერცხის გულს თანდათან მოვასხა...

თევზი გავრეცხოთ, დავჭრათ ნაჭრებად, ...

გაცრილი ფქვილის, კარაქისა და კვერცხ...

გასუფთავებული ქათამი დავჭრათ საშუალ...

ცხვრის გულ-ღვიძლი და ფილტვი გავრეცხ...

ხორცს დავასხათ მცირე რაოდენობის წყა...