კატალოგი
შინდის მურაბა
| ბეჭდვა |
შინდი გადავარჩიოთ და გავრეცხოთ. ჭურჭელში ჩავასხათ წყალი, ავადუღოთ, ჩავყაროთ შაქარი და მოვადუღოთ სიროფი; მოვათავსოთ შიგ მომზადებული შინდი და მოვხარშოთ, სანამ მზად არ იქნება. ხარშვის დროს მოვხადოთ ქაფი.
მასალა:
შინდი - 1 კილოგრამი
შაქარი - 1 კილოგრამი
წყალი - 1,5 ჩაის ჭიქა
პოპულარული რეცეპტი

ტყის ან მინდვრის მწვანე, ახალი სატა...

ვიჩინა წვრილად დავჭრათ, კვერცხები ა...

ნიახური გავასუფთავოთ, გავხეხოთ წვრი...

საშუალო ზომის მწვანე პამიდორი გადავ...

კარგად გავასუფთავოთ, გავრეცხოთ, წავ...

კიტრი გავთალოთ, მოვაშოროთ თესლი, და...


