კატალოგი
ანცაკსი - შვრიის ორცხობილა
ბეჭდვა |
ყველა პროდუქტი კარგად ავურიოთ ერთმანეთში, გავაკეთოთ მცირე ზომის ბურთულები, მოვათავსოთ ჟარუნაზე და ზემოდან ოდნავ დავაწვეთ, რომ ბურთულებმა კვერების ფორმა მიიღონ. ვაცხოთ დაბალ ცეცხლზე 15 წუთის განმავლობაში.
მასალა:
125 გრამი ფქვილი
125 გრამი შაქარი
125 გრამი გამდნარი კარაქი
125 გრამი შვრია
125 გრამი ქოქოსის თხილი
½ ჩაის კოვზი მშრალი დროჟი
1 სუფრის კოვზი ბადაგი
პოპულარული რეცეპტი
ბრინჯი მოვხარშოთ დიდი რაოდენობით მა...
4 კვერცხის გულის და 2 ჩაის ჭიქა შაქ...
ზოგიერთ შემთხვევაში საჭიროა კერძის ...
კარგად გასუფთავებული, გარეცხილი ფრი...
სატაცური გავასუფთავოთ, მოვხარშოთ მა...
ტორტილიასის ცომისაგან მოვამზადოთ თხ...