კატალოგი
ანცაკსი - შვრიის ორცხობილა
ბეჭდვა |
ყველა პროდუქტი კარგად ავურიოთ ერთმანეთში, გავაკეთოთ მცირე ზომის ბურთულები, მოვათავსოთ ჟარუნაზე და ზემოდან ოდნავ დავაწვეთ, რომ ბურთულებმა კვერების ფორმა მიიღონ. ვაცხოთ დაბალ ცეცხლზე 15 წუთის განმავლობაში.
მასალა:
125 გრამი ფქვილი
125 გრამი შაქარი
125 გრამი გამდნარი კარაქი
125 გრამი შვრია
125 გრამი ქოქოსის თხილი
½ ჩაის კოვზი მშრალი დროჟი
1 სუფრის კოვზი ბადაგი
პოპულარული რეცეპტი
ხორცის მთლიანი ნაჭერი დავბეგვოთ, მა...
ქაშაყი კარგად დავალბოთ და თითო გავყ...
ხახვი წვრილად დავჭრათ და ოდნავ შევა...
ახალი, ან დაკონსერვებული ატმის ნაჭრ...
ფქვილის, შაქრის, მცენარეული ზეთისაგ...
ხორცი დავჭრათ კუბიკებად და მოვხრაკო...