კატალოგი
ქაშაყი მომჟავო-მოტკბო სოუსში
ბეჭდვა |
ქაშაყი კარგად დავალბოთ და თითო გავყოთ ორ ნაწილად, გავაცალოთ კანი. მოვამზადოთ მარინადი ძმრისაგან, შაქრისაგან და პირშუშხას ნაჭრებისაგან, დავამატოთ რგოლებად დაჭრილი ხახვი, მდოგვის მარცვლები და დაფნის ფოთოლი. ქაშაყი დავყოთ 2-3 სმ სიგრძის ნაჭრებად და მიღებულ მარინადში 2 დღე გავაჩეროთ.
მასალა:
4 ცალი ქაშაყი
1 ჭიქა ღვინის სოუსი
250 გრამი შაქრის პუდრა
2 თავი ხახვი
1 ნაჭერი პირშუშხა (შეიძლება მის გარეშეც)
1 ჩაის კოვზი მდოგვის მარცვლები
½ დაფნის ფოთოლი
პოპულარული რეცეპტი
კარგად გასუფთავებული კიბორჩხალები მ...
ფქვილის, კვერცხის და მცირე რაოდენობ...
ბადრიჯანი სიგრძეზე ჩავჭრათ ისე, რომ...
ზეთი გავაცხელოთ, მსუბუქად მოვხრაკოთ...
თირკმელი დავალბოთ წყალში ერთი საათი...
წითელი მოცვი შევურიოთ პირშუშხას (გე...