კატალოგი
ქაშაყი მომჟავო-მოტკბო სოუსში
ქაშაყი კარგად დავალბოთ და თითო გავყოთ ორ ნაწილად, გავაცალოთ კანი. მოვამზადოთ მარინადი ძმრისაგან, შაქრისაგან და პირშუშხას ნაჭრებისაგან, დავამატოთ რგოლებად დაჭრილი ხახვი, მდოგვის მარცვლები და დაფნის ფოთოლი. ქაშაყი დავყოთ 2-3 სმ სიგრძის ნაჭრებად და მიღებულ მარინადში 2 დღე გავაჩეროთ. მასალა: 4 ცალი ქაშაყი 1 ჭიქა ღვინის სოუსი 250 გრამი შაქრის პუდრა 2 თავი ხახვი 1 ნაჭერი პირშუშხა (შეიძლება მის გარეშეც) 1 ჩაის კოვზი მდოგვის მარცვლები ½ დაფნის ფოთოლი