კატალოგი
ქაშაყი მომჟავო-მოტკბო სოუსში
![](/uploads_script/products/j9gphmx9kahmsmz.jpeg)
ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ქაშაყი კარგად დავალბოთ და თითო გავყოთ ორ ნაწილად, გავაცალოთ კანი. მოვამზადოთ მარინადი ძმრისაგან, შაქრისაგან და პირშუშხას ნაჭრებისაგან, დავამატოთ რგოლებად დაჭრილი ხახვი, მდოგვის მარცვლები და დაფნის ფოთოლი. ქაშაყი დავყოთ 2-3 სმ სიგრძის ნაჭრებად და მიღებულ მარინადში 2 დღე გავაჩეროთ.
მასალა:
4 ცალი ქაშაყი
1 ჭიქა ღვინის სოუსი
250 გრამი შაქრის პუდრა
2 თავი ხახვი
1 ნაჭერი პირშუშხა (შეიძლება მის გარეშეც)
1 ჩაის კოვზი მდოგვის მარცვლები
½ დაფნის ფოთოლი
პოპულარული რეცეპტი
![](uploads_script/products/tu89ko8gtd6w6f4.jpeg)
ხორცი გავატაროთ ხორცსაკეპ მანქანაში...
![](uploads_script/products/plmzl3at4bsx1ss.jpeg)
პურის ბატონი დავჭრათ თითის სისქის ნ...
![](uploads_script/products/aqpjbx9bjisvwsi.jpeg)
ანანასი, ბანანი და ვაშლი დავჭრათ კუ...
![](uploads_script/products/nuylmp7zzo31njj.jpg)
მწვანე სალათის ფოთლები გავარჩიოთ, გ...
![](uploads_script/products/f8jfgfy9omjgcci.jpeg)
ქათამი, ინდაური ან ბატი გავასუფთავო...
![](uploads_script/products/vxzvjclxr4ux341.jpeg)
ბრინჯი მოვხარშოთ ბულიონში, დავამატო...