კატალოგი
ქაშაყი მომჟავო-მოტკბო სოუსში

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ქაშაყი კარგად დავალბოთ და თითო გავყოთ ორ ნაწილად, გავაცალოთ კანი. მოვამზადოთ მარინადი ძმრისაგან, შაქრისაგან და პირშუშხას ნაჭრებისაგან, დავამატოთ რგოლებად დაჭრილი ხახვი, მდოგვის მარცვლები და დაფნის ფოთოლი. ქაშაყი დავყოთ 2-3 სმ სიგრძის ნაჭრებად და მიღებულ მარინადში 2 დღე გავაჩეროთ.
მასალა:
4 ცალი ქაშაყი
1 ჭიქა ღვინის სოუსი
250 გრამი შაქრის პუდრა
2 თავი ხახვი
1 ნაჭერი პირშუშხა (შეიძლება მის გარეშეც)
1 ჩაის კოვზი მდოგვის მარცვლები
½ დაფნის ფოთოლი
პოპულარული რეცეპტი

წყლითა და პურის ფქვილით მოვზილოთ ცო...

ბოსტნეული და მწვანილი მსხვილად დავჭ...

კარგად გასუფთავებულ გოჭს ამოვაცალოთ...

ძველი, წინა დღის პური დავჭრათ თხელ ...

წითელი ლობიო გავარჩიოთ, გავრეცხოთ, ...

სუკი ან ძროხის ხორცის რბილი ნაწილი ...