კატალოგი
ფუნთუშები ვაშლის პავიდლოთი
![](/uploads_script/products/qeqswdoa50xdj48.jpeg)
ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ფუნთუშებს მოვაჭრათ ზედა ნაწილი, ამოვუღოთ გული და სიცარიელე შევავსოთ ქიშმიშგარეული პავიდლოთი. მოვაყაროთ შაქარი და დარიჩინი და გამოვაცხოთ ცხიმწასმულ ფორმაში ან ქვაბში დაბალ ცეცხლზე.
მასალა:
4 ცალი ფუნთუშა
2 ჩაის ჭიქა სქელი ვაშლის პავიდლო
1-2 სუფრის კოვზი ქიშმიში
შაქარი და დარიჩინი
პოპულარული რეცეპტი
![](uploads_script/products/cwnfq8zpitp0o5y.jpeg)
კარტოფილი მოვხარშოთ და დავსრისოთ. დ...
![](uploads_script/products/a5cfb0gdpbsrhsz.jpeg)
შევბრაწოთ პურის ნაჭრები, წავუსვათ კ...
![](uploads_script/products/tex5gxcn2v7a3pr.jpeg)
ყველა პროდუქტი ერთმანეთში ავურიოთ დ...
![](uploads_script/products/6m81iryknykxksj.jpg)
გასუფთავებული, გარეცხილი ინდაური ან...
![](uploads_script/products/9brhjtoty1l9dko.jpeg)
მოვამზადოთ ცომი და გაავჩეროთ ½ საათ...
![](uploads_script/products/487gk2ukh31g3r8.jpeg)
სალა, ხახვი, ნიორი და პამიდორი წვრი...