კატალოგი
ფუნთუშები ვაშლის პავიდლოთი
ბეჭდვა |
ფუნთუშებს მოვაჭრათ ზედა ნაწილი, ამოვუღოთ გული და სიცარიელე შევავსოთ ქიშმიშგარეული პავიდლოთი. მოვაყაროთ შაქარი და დარიჩინი და გამოვაცხოთ ცხიმწასმულ ფორმაში ან ქვაბში დაბალ ცეცხლზე.
მასალა:
4 ცალი ფუნთუშა
2 ჩაის ჭიქა სქელი ვაშლის პავიდლო
1-2 სუფრის კოვზი ქიშმიში
შაქარი და დარიჩინი
პოპულარული რეცეპტი
თევზი კარგად გავასუფთავოთ, დავჭრათ ...
გარეცხილი, გამშრალებული, გულგამოცლი...
ბრინჯი მოვხარშოთ მარილიან წყალში, ½...
გასუფთავებული, გარეცხილი, ნაჭრებად ...
ქორფა, ახალი კიტრი გადავარჩიოთ, გავ...
2 ჩაის ჭიქა რძეში გავხსნათ საფუარი ...