კატალოგი
ფუნთუშები ვაშლის პავიდლოთი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ფუნთუშებს მოვაჭრათ ზედა ნაწილი, ამოვუღოთ გული და სიცარიელე შევავსოთ ქიშმიშგარეული პავიდლოთი. მოვაყაროთ შაქარი და დარიჩინი და გამოვაცხოთ ცხიმწასმულ ფორმაში ან ქვაბში დაბალ ცეცხლზე.
მასალა:
4 ცალი ფუნთუშა
2 ჩაის ჭიქა სქელი ვაშლის პავიდლო
1-2 სუფრის კოვზი ქიშმიში
შაქარი და დარიჩინი
პოპულარული რეცეპტი

ხახვი დავკეპოთ, ჩავყაროთ ქვაბში, და...

ხორცი, ქაშაყი და მოხარშული კარტოფილ...

ხორცი დავჭრათ წვრილ ნაჭრებად (1X5 ს...

ქორფა ბადრიჯანს (თესლიანი არ უნდა ი...

მურაბის ტაშტში ჩავასხათ წყალი, ჩავყ...

თევზის თავი, კანი, ფარფლები და ფხებ...