კატალოგი
ღვეზელი ”ერთი ათთან”
ბეჭდვა |
მოვამზადოთ ცომი და გაავჩეროთ ½ საათი. ხორცი წვრილად დავჭრათ და მოვათავსოთ ბრტყელ ჭურჭელში კარტოფილის კუბიკებთან ერთად. დავასხათ მაგარი ხორცის ბულიონი ისე, რომ კარტოფილი დაიფაროს, დავამატოთ მარილი და პილპილი და ზემოდან თავსახურის მაგივრად გადავაფაროთ ცომის ფირფიტა. ვაცხოთ ღუმელში დაბალ ცეცხლზე 1 ½ საათის განმავლობაში.
მასალა
100 გრამი ცხვრის ხორცი და 1 კილოგრამი კარტოფილი
მარილი, პილპილი
ხორცის ბულიონი
ცომისათვის
100 გრამი ფქვილი
50 გრამი ცხიმი
1 ცალი კვერცხი
ცოტა მარილი
პოპულარული რეცეპტი
ახლად დაწურული თეთრი ყურძნის ტკბილი...
თევზი გავასუფთავოთ, გავაცალოთ კანი ...
პალატშინკენი ჩავაწყოთ კარაქწასმულ ფ...
კონსერვირებული ანანასის ნაჭრები კარ...
ნიგოზი გავატაროთ ხორცსაკეპ მანქანაშ...
სატაცური გავასუფთავოთ, მოვხარშოთ მა...