კატალოგი
ღვეზელი ”ერთი ათთან”
ბეჭდვა |
მოვამზადოთ ცომი და გაავჩეროთ ½ საათი. ხორცი წვრილად დავჭრათ და მოვათავსოთ ბრტყელ ჭურჭელში კარტოფილის კუბიკებთან ერთად. დავასხათ მაგარი ხორცის ბულიონი ისე, რომ კარტოფილი დაიფაროს, დავამატოთ მარილი და პილპილი და ზემოდან თავსახურის მაგივრად გადავაფაროთ ცომის ფირფიტა. ვაცხოთ ღუმელში დაბალ ცეცხლზე 1 ½ საათის განმავლობაში.
მასალა
100 გრამი ცხვრის ხორცი და 1 კილოგრამი კარტოფილი
მარილი, პილპილი
ხორცის ბულიონი
ცომისათვის
100 გრამი ფქვილი
50 გრამი ცხიმი
1 ცალი კვერცხი
ცოტა მარილი
პოპულარული რეცეპტი
დაჭრილი ხორცი დავყოთ ოთხ ნაწილად და...
დეკეულის ახალი, მსუქანი არტალა (კან...
ხორცს და სალას დავასხათ 2 ლიტრი ცივ...
სამი კვერცხი მთლიანად გავთქვიფოთ ჭი...
ერთი ჩაის ჭიქა ერბო ან კარაქი 10-15...
ავურიოთ ერთმანეთში შვრიის, ფქვილი, ...