კატალოგი
მედალიონები ბრიუსელურად
ნიახურის ნაჭრები შევწვათ კარგად გაცხელებულ ცხიმში, ვწვათ სანამ ღია ოქროსფერ ფერს არ მიიღებს. ღვიძლის ნაჭრები (ღვიძლის ნაჭრები იმავე ზომის უნდა იყოს, რა ზომისაც ნიახურის ნაჭრებია), ამოვავლოთ ფქვილში, კვერცხსა და სუხარში და მსუბუქად შევწვათ. დავამატოთ პილპილი, მარილი და ლიმონის წვენი. დავალაგოთ ღვიძლი ნიახურის ნაჭრებზე და სუფრაზე თეთრ პურთან ერთად მივიტანოთ. მასალა: 4 ნაჭერი მოხარშული ნიახური 2 სუფრის კოვზი კარაქი ან მარგარინი 4 ნაჭერი ღვიძლი 1 ცალი კვერცხი ფქვილი კუბიკების ფორმის ორცხობილა ("სუხარი") პილპილი, მარილი ლიმონის წვენი