კატალოგი
დანდური
ბეჭდვა |
ახალ, ქორფა დანდურს მოვაცილოთ მაგარი ღეროები, გავრეცხოთ ცივ წყალში, ჩავდოთ მდუღარე მარილწყლიან ქვაბში და მოვხარშოთ. შემდეგ გავაგრილოთ, გავწუროთ, მოვათავსოთ შესაფერის ჭურჭელში და შევაზავოთ ღვინის ძმარში დანაყილი ნივრით, ახალი ქინძითა და მარილით. სურვილისამებრ შეიძლება მოვასხათ ცოტა ზეთი (უმჯობესია ნიგვზის ან ზეითუნის ზეთი).
მასალა:
დანდური - 0,5 კილოგრამი
ნიორი - 3-4 კბილი
ძმარი, მარილი, ზეთი, ქინძი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი
სწრაფად მოვზილოთ ცომი და 30 წუთით მ...
ქაშაყი კარგად დავალბოთ და თითო გავყ...
ცხვრის ხორცი დავჭრათ საშუალო ზომის ...
ხახვი წვრილად დავჭრათ, ჩავყაროთ ქვა...
ქორფა, ახალი კიტრი გადავარჩიოთ, გავ...
ჩაი ნაზი დელიკატური პროდუქტია და მი...