კატალოგი
დანდური

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ახალ, ქორფა დანდურს მოვაცილოთ მაგარი ღეროები, გავრეცხოთ ცივ წყალში, ჩავდოთ მდუღარე მარილწყლიან ქვაბში და მოვხარშოთ. შემდეგ გავაგრილოთ, გავწუროთ, მოვათავსოთ შესაფერის ჭურჭელში და შევაზავოთ ღვინის ძმარში დანაყილი ნივრით, ახალი ქინძითა და მარილით. სურვილისამებრ შეიძლება მოვასხათ ცოტა ზეთი (უმჯობესია ნიგვზის ან ზეითუნის ზეთი).
მასალა:
დანდური - 0,5 კილოგრამი
ნიორი - 3-4 კბილი
ძმარი, მარილი, ზეთი, ქინძი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

გაცრილი ფქვილისაგან მოვზილოთ ცომი, ...

რძე წამოვადუღოთ კარაქთან ერთად (50 ...

ქათამი ან იხვი კარგად გავასუფთავოთ,...

წვრილად დაჭრილი ვაშლი ჩავყაროთ ტაშტ...

ავიღოთ გაცრილი პურის ფქვილი, წყალი,...

ვაშლები გადავარჩიოთ, პატარა ყუნწები...