კატალოგი
დანდური
ბეჭდვა |
ახალ, ქორფა დანდურს მოვაცილოთ მაგარი ღეროები, გავრეცხოთ ცივ წყალში, ჩავდოთ მდუღარე მარილწყლიან ქვაბში და მოვხარშოთ. შემდეგ გავაგრილოთ, გავწუროთ, მოვათავსოთ შესაფერის ჭურჭელში და შევაზავოთ ღვინის ძმარში დანაყილი ნივრით, ახალი ქინძითა და მარილით. სურვილისამებრ შეიძლება მოვასხათ ცოტა ზეთი (უმჯობესია ნიგვზის ან ზეითუნის ზეთი).
მასალა:
დანდური - 0,5 კილოგრამი
ნიორი - 3-4 კბილი
ძმარი, მარილი, ზეთი, ქინძი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი
თევზი გავრეცხოთ, დავჭრათ ნაჭრებად, ...
დროჟი გავხსნათ თბილ წყალში, დავუმატ...
შიგნეული კარგად გავასუფთავოთ და გავ...
შევარჩიოთ ქორფა ჯონჯოლი, გაუშლელი ყ...
საფრანგეთზე......
ხახვი დავკეპოთ, ჩავყაროთ ქვაბში, და...