კატალოგი
დანდური
ბეჭდვა |
ახალ, ქორფა დანდურს მოვაცილოთ მაგარი ღეროები, გავრეცხოთ ცივ წყალში, ჩავდოთ მდუღარე მარილწყლიან ქვაბში და მოვხარშოთ. შემდეგ გავაგრილოთ, გავწუროთ, მოვათავსოთ შესაფერის ჭურჭელში და შევაზავოთ ღვინის ძმარში დანაყილი ნივრით, ახალი ქინძითა და მარილით. სურვილისამებრ შეიძლება მოვასხათ ცოტა ზეთი (უმჯობესია ნიგვზის ან ზეითუნის ზეთი).
მასალა:
დანდური - 0,5 კილოგრამი
ნიორი - 3-4 კბილი
ძმარი, მარილი, ზეთი, ქინძი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი
გასუფთავებული ვარია ქვაბში ჩავდოთ, ...
ბუტერბროდები...
წყალი წამოვადუღოთ, დავამატოთ მარილი...
კომში გავრეცხოთ, მოვაცილოთ კანი და ...
საჭმელად ვარგისი სოკო (ან ხმელი სოკ...
10 კვერცხის ცილა გავთქვიფოთ გათეთრე...