კატალოგი
დანდური

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ახალ, ქორფა დანდურს მოვაცილოთ მაგარი ღეროები, გავრეცხოთ ცივ წყალში, ჩავდოთ მდუღარე მარილწყლიან ქვაბში და მოვხარშოთ. შემდეგ გავაგრილოთ, გავწუროთ, მოვათავსოთ შესაფერის ჭურჭელში და შევაზავოთ ღვინის ძმარში დანაყილი ნივრით, ახალი ქინძითა და მარილით. სურვილისამებრ შეიძლება მოვასხათ ცოტა ზეთი (უმჯობესია ნიგვზის ან ზეითუნის ზეთი).
მასალა:
დანდური - 0,5 კილოგრამი
ნიორი - 3-4 კბილი
ძმარი, მარილი, ზეთი, ქინძი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

ვიჩინის ნაჭერზე მოვათავსოთ ყველის ნ...

ერთი ჩაის ჭიქა დაღერღილი სიმინდი ჩა...

გადარჩეული, გარეცხილი ლეღვი მოვათავ...

თითოეულ თიხის ჯამში მოვათავსოთ თხლა...

2 ჩაის ჭიქა რძეში გავხსნათ საფუარი ...

მაწონში მოვზილოთ რბილი ცომი. მოზელი...