კატალოგი
დანდური

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ახალ, ქორფა დანდურს მოვაცილოთ მაგარი ღეროები, გავრეცხოთ ცივ წყალში, ჩავდოთ მდუღარე მარილწყლიან ქვაბში და მოვხარშოთ. შემდეგ გავაგრილოთ, გავწუროთ, მოვათავსოთ შესაფერის ჭურჭელში და შევაზავოთ ღვინის ძმარში დანაყილი ნივრით, ახალი ქინძითა და მარილით. სურვილისამებრ შეიძლება მოვასხათ ცოტა ზეთი (უმჯობესია ნიგვზის ან ზეითუნის ზეთი).
მასალა:
დანდური - 0,5 კილოგრამი
ნიორი - 3-4 კბილი
ძმარი, მარილი, ზეთი, ქინძი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

კვერცხები ავთქვიფოთ, დავამატოთ ყველ...

ორი სუფრის კოვზი თაფლი ჩავდოთ ქვაბშ...

კონსერვირებული ანანასის ნაჭრები კარ...

მოხარშული, მსუქანი ძროხის ხორცის რბ...

კომბოსტო სათითაო ფოთლებად დავარჩიოთ...

ხორცი ორჯერ გავატაროთ ხორცსაკეპ მან...