კატალოგი
თევზი ქოთანში ოხრიდულად
ხახვი წვრილად დავჭრათ და მოვხრაკოთ ცხიმში. გადავიტანოთ ქოთანში, დავამატოთ წითელი პილპილი, წყალი და უმი კარტოფილი. როდესაც კარტოფილი დარბილდება (თუ საჭირო გახდა, დავამატოთ ცოტა წყალიც), ტომატ-პასტა, შემდეგ კი ნაჭრებად დაჭრილი კიტრი და კუბიკებად დაჭრილი თევზი. მოვაყაროთ მარილი, დავამატოთ ნაღები, დავახუროთ ქოთანს თავსახური და დავდგათ მოსაშუშად. სუფრაზე მიტანის წინ მოვაყაროთ მწვანე ხახვი. მასალა: 2 პორციაზე 500 გრამი ზღვის თევზი 1 თავი ხახვი კარაქი ან მარგარინი 2-3 ცალი კარტოფილი 1-2 სუფრის კოვზი ტომატ-პიურე 2 ცალი მცირე ზომის მჟავე კიტრი 2-3 სუფრის კოვზი ნაღები წითელი პილპილი დანის პირზე 2 სუფრის კოვზი წვრილად დაჭრილი მწვანე ხახვი 1 ჭიქა წყალი