კატალოგი
ლობიო ნიგვზით
![](/uploads_script/products/c12bshbu3enygst.jpg)
ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ლობიო მოვხარშოთ ჩვეულებრივი წესით, მხოლოდ ისე, რომ ძალიან არ ჩაიშალოს. გადავწუროთ ნახარში, დავნაყოთ ნიგოზი, ნიორი, ხმელი სუნელი, ქინძის თესლი, მარილი, წიწაკა, გავხსნათ ძმარში და ავურიოთ მოხარშულ ლობიოში ისე, რომ ლობიოს მარცვლები ძალიან არ დაიჭყლიტოს. გადავიტანოთ ლანგარზე და ზევიდან მოვაყაროთ რგოლებად დაჭრილი ხახვი, წვრილად დაჭრილი ქინძი და ოხრახუში.
მასალა:
ლობიო - 1 კილოგრამი
ხახვი - 2 თავი
ნიგოზი - 1,5-2 ჩაის ჭიქა
ძმარი - 0,5 ჩაის ჭიქა
ხმელი სუნელი - 2 ჩაის კოვზი
ქინძის თესლი - 2 ჩაის კოვზი
ოხრახუში, ქინძი - 4-4 ძირი
მარილი, ნიორი, წიწაკა - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი
![](uploads_script/products/n4lkl73nquuyn9x.jpeg)
მოვზილოთ სქელი ცომი ფქვილის, კვერცხ...
![](uploads_script/products/hs97rqlg0ln5k4u.jpeg)
დავჭრათ კარაქი მომცრო ნაჭრებად, მივ...
![](uploads_script/products/dria8tx710uc2d8.jpeg)
წითელი ბულგარული წიწაკა კარგად გავრ...
![](uploads_script/products/lvaxxlkc6d711lj.gif)
ავიღოთ კეფალი ან ლოქო, გავანთავისუფ...
![](uploads_script/products/u1kcs1sl0d06pg4.jpeg)
ბრინჯი მოვხარშოთ, მუხუდო მოვშუშოთ დ...
![](uploads_script/products/ryngvi7vc6kze50.jpeg)
კარაქი გავაცხელოთ და შევწვათ მასში ...