კატალოგი
ნაყინი (ატმით)

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ახალი, ან დაკონსერვებული ატმის ნაჭრები ძალიან წვრილად დავჭრათ. ნუშის ან ნიგვზის ლებნებს დავასხათ მდუღარე წყალი, მოვაცილოთ კანი, დავყაროთ ტაფაზე, ოდნავ მოვხალოთ ნელ ცეცხლზე და დავჭრათ წვრილ ნაჭრებად. ზემოაღნიშნული წესით მომზადებული ნაყინი რგოლებად დავაწყოთ შესაფერ ჭუჭელზე, ზემოდან ერთ ფენად მოვაყაროთ წვრილად დაჭრილი ატამი, ხოლო შემდეგ ნუშის ან ნიგვზის პატარა ნაჭრები.
პოპულარული რეცეპტი

მსუქანი ცხვრის ხორცის რბილი ნაჭერი ...

ყველა პროდუქტი კარგად ავთქვიფოთ სათ...

ერთი ჩაის ჭიქა დაღერღილი სიმინდი ჩა...

ნელთბილ წყალში მოვზილოთ ერთი კილოგრ...

ცოტა შემწიფებული სახრავი ატამი გავფ...

ქორფა, თეთრი სოკო გავარჩიოთ სუფთად,...