კატალოგი
ნაყინი (ატმით)
ბეჭდვა |
ახალი, ან დაკონსერვებული ატმის ნაჭრები ძალიან წვრილად დავჭრათ. ნუშის ან ნიგვზის ლებნებს დავასხათ მდუღარე წყალი, მოვაცილოთ კანი, დავყაროთ ტაფაზე, ოდნავ მოვხალოთ ნელ ცეცხლზე და დავჭრათ წვრილ ნაჭრებად. ზემოაღნიშნული წესით მომზადებული ნაყინი რგოლებად დავაწყოთ შესაფერ ჭუჭელზე, ზემოდან ერთ ფენად მოვაყაროთ წვრილად დაჭრილი ატამი, ხოლო შემდეგ ნუშის ან ნიგვზის პატარა ნაჭრები.
პოპულარული რეცეპტი
ხახვი და ტკბილი წიწაკა დავჭრათ თხელ...
წითელი ბულგარული წიწაკა კარგად გავრ...
წიწაკას დავასხათ მდუღარე წყალი და ა...
ჩურჩხელა კეთდება ნიგვზის, თხილის, ნ...
ჭიქანახევარი წყალი დავდგათ ცეცხლზე,...
ავიღოთ კეფალი ან ლოქო, გავანთავისუფ...