კატალოგი
წვრილი ვაშლის მურაბა

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ვაშლები გადავარჩიოთ, პატარა ყუნწები დავუტოვოთ, წვრილი ჩხირით აქა-იქ დავჩხვლიტოთ, ჩავყაროთ ჯამში, დავასხათ მდუღარე წყალი და ასე გავაჩეროთ 10-15 წუთი.
შაქრითა და წყლით მოვადუღოთ სიროფი, ჩავყაროთ გაციებული ვაშლი და მოვხარშოთ ჩვეულებრივი წესით. მურაბა მზად იქნება, როცა ვაშლი და სიროფი გამჭვირვალე, ქარვისებური გახდება.
მასალა:
ვაშლი - 1 კილოგრამი
შაქარი - 1,5 კილოგრამი
წყალი - 2 ჩაის ჭიქა
პოპულარული რეცეპტი

კვერცხი ვხარშოთ ხახვის ჩენჩოსთან ერ...

ქათამი მოვხარშოთ დარბილებამდე მსხვი...

ქათამი, ინდაური ან ბატი გავასუფთავო...

ცხვრის, ძროხის ან ღორის ხორცის რბილ...

ხორბლის ბურღული მოვამზადოთ ზემოაღნი...

ცხვრის ხორცის რბილი ნაჭერი, დუმა, ხ...