კატალოგი
წვრილი ვაშლის მურაბა

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ვაშლები გადავარჩიოთ, პატარა ყუნწები დავუტოვოთ, წვრილი ჩხირით აქა-იქ დავჩხვლიტოთ, ჩავყაროთ ჯამში, დავასხათ მდუღარე წყალი და ასე გავაჩეროთ 10-15 წუთი.
შაქრითა და წყლით მოვადუღოთ სიროფი, ჩავყაროთ გაციებული ვაშლი და მოვხარშოთ ჩვეულებრივი წესით. მურაბა მზად იქნება, როცა ვაშლი და სიროფი გამჭვირვალე, ქარვისებური გახდება.
მასალა:
ვაშლი - 1 კილოგრამი
შაქარი - 1,5 კილოგრამი
წყალი - 2 ჩაის ჭიქა
პოპულარული რეცეპტი

მითითებული კომპონენტებისაგან მოვამზ...

კვერცხის გულები ავთქვიფოთ შაქართან ...

3-4 ცალი მოზრდილი კარტოფილი გავფცქვ...

გადარჩეული, გარეცხილი ხენდრო დავჭყლ...

ახალი, მწვანე ტყემალი გადავარჩიოთ, ...

ავთქვიფოთ კარაქი, შაქარი და კვერცხი...