კატალოგი
წვრილი ვაშლის მურაბა
ბეჭდვა |
ვაშლები გადავარჩიოთ, პატარა ყუნწები დავუტოვოთ, წვრილი ჩხირით აქა-იქ დავჩხვლიტოთ, ჩავყაროთ ჯამში, დავასხათ მდუღარე წყალი და ასე გავაჩეროთ 10-15 წუთი.
შაქრითა და წყლით მოვადუღოთ სიროფი, ჩავყაროთ გაციებული ვაშლი და მოვხარშოთ ჩვეულებრივი წესით. მურაბა მზად იქნება, როცა ვაშლი და სიროფი გამჭვირვალე, ქარვისებური გახდება.
მასალა:
ვაშლი - 1 კილოგრამი
შაქარი - 1,5 კილოგრამი
წყალი - 2 ჩაის ჭიქა
პოპულარული რეცეპტი
ხორცი კარტოფილთან და ქაშაყთან ერთად...
კომბოსტო სათითაო ფოთლებად დავარჩიოთ...
ღვიძლი დარბილებამდე ვხარშოთ მცირე რ...
კარაქი კარგად გავთქვიფოთ 2 ჩაის ჭიქ...
ხახვი მოვშუშოთ ცხიმში, კარგად ავთქვ...
ხურტკმელი ვხარშოთ დარბილებამდე, დავ...