კატალოგი
წვრილი ვაშლის მურაბა

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ვაშლები გადავარჩიოთ, პატარა ყუნწები დავუტოვოთ, წვრილი ჩხირით აქა-იქ დავჩხვლიტოთ, ჩავყაროთ ჯამში, დავასხათ მდუღარე წყალი და ასე გავაჩეროთ 10-15 წუთი.
შაქრითა და წყლით მოვადუღოთ სიროფი, ჩავყაროთ გაციებული ვაშლი და მოვხარშოთ ჩვეულებრივი წესით. მურაბა მზად იქნება, როცა ვაშლი და სიროფი გამჭვირვალე, ქარვისებური გახდება.
მასალა:
ვაშლი - 1 კილოგრამი
შაქარი - 1,5 კილოგრამი
წყალი - 2 ჩაის ჭიქა
პოპულარული რეცეპტი

ხორცი გავატაროთ ხორცსაკეპ მანქანაში...

1 ცალი ფორთოხლისაგან გამოვწუროთ წვე...

მოვხარშოთ ღომი ჩვეულებრივი წესით; მ...

გარეცხილი, ნაჭრებად დაჭრილი ღორის ხ...

მოვზილოთ ფხვიერი ცომი ფქვილის, კარა...

ცხვრის ხორცს ჩამოვაჭრათ რბილი ნაჭრე...