კატალოგი
წვრილი ვაშლის მურაბა
![](/uploads_script/products/vuksful7panem0r.jpeg)
ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ვაშლები გადავარჩიოთ, პატარა ყუნწები დავუტოვოთ, წვრილი ჩხირით აქა-იქ დავჩხვლიტოთ, ჩავყაროთ ჯამში, დავასხათ მდუღარე წყალი და ასე გავაჩეროთ 10-15 წუთი.
შაქრითა და წყლით მოვადუღოთ სიროფი, ჩავყაროთ გაციებული ვაშლი და მოვხარშოთ ჩვეულებრივი წესით. მურაბა მზად იქნება, როცა ვაშლი და სიროფი გამჭვირვალე, ქარვისებური გახდება.
მასალა:
ვაშლი - 1 კილოგრამი
შაქარი - 1,5 კილოგრამი
წყალი - 2 ჩაის ჭიქა
პოპულარული რეცეპტი
![](uploads_script/products/n3wq6dk7viodmoj.jpeg)
გაცრილი ფქვილისაგან მოვზილოთ ცომი, ...
![](uploads_script/products/i6xkzxn8jblfvn9.jpg)
გადარჩეული, გარეცხილი, მსხვილი ხორბ...
![](uploads_script/products/b501tzpdqbzltbt.jpeg)
ხორცი და სალა 2-3-ჯერ გავატაროთ ხორ...
![](uploads_script/products/nie71fe9s4i7eyv.jpeg)
დროჟი გავხსნათ თბილ რძეში მცირე რაო...
![](uploads_script/products/0zvz9u6lbkiepuw.jpeg)
კიტრი გავთალოთ, დავჭრათ თითის ზომის...
![](uploads_script/products/tp3uvaf5xatykp1.jpeg)
ხორცი ჩავდოთ მდუღარე წყალში, მოვხარ...