კატალოგი
ქაშაყის მისაყოლებელი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ქაშაყი წყალში დავალბოთ 1-2 დღით, შემდეგ გავაცალოთ კანი და შიგნეულობა. ძმარს შევურიოთ წყალი, დავამატოთ შაქარი და სხვა სპეციები და წამოვადუღოთ ქაშაყი. შემდეგ დავჭრათ 3-4 სმ სიგანის ნაჭრებად და დავასხათ შეგრილებული მარინადი. გავაჩეროთ ერთი დღე-ღამე. სუფრაზე მიტანის წინ კერძს შეგვიძლია მოვაყაროთ რგოლებად დაჭრილი ხახვი ან მოვასხათ სქელი არაჟანი და მოვაყაროთ დაჭრილი მწვანე ხახვი.
მასალა:
3 ცალი დიდი, მარილიანი ქაშაყი
1 ჭიქა ღვინის ძმარი
1 ჭიქა წყალი
250 გრამი შაქარი
½ ჩაის კოვზი პილპილი
10 ცალი მიხაკი
2 პატარა ზომის დაფნის ფოთოლი
მაიორანი დანის პირზე
პოპულარული რეცეპტი

კომბოსტო სათითაო ფოთლებად დავარჩიოთ...

წითელი ლობიო გავარჩიოთ, გავრეცხოთ, ...

კარგად გასუფთავებული კიბორჩხალები მ...

ბოსტნეული გავასუფთავოთ, წვრილად დავ...

წიწილები მოვამზადოთ, თითოეული დავჭრ...

გავასუფთავოთ ხახვი, დავჭრათ საკმაოდ...