კატალოგი
ქაშაყის მისაყოლებელი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ქაშაყი წყალში დავალბოთ 1-2 დღით, შემდეგ გავაცალოთ კანი და შიგნეულობა. ძმარს შევურიოთ წყალი, დავამატოთ შაქარი და სხვა სპეციები და წამოვადუღოთ ქაშაყი. შემდეგ დავჭრათ 3-4 სმ სიგანის ნაჭრებად და დავასხათ შეგრილებული მარინადი. გავაჩეროთ ერთი დღე-ღამე. სუფრაზე მიტანის წინ კერძს შეგვიძლია მოვაყაროთ რგოლებად დაჭრილი ხახვი ან მოვასხათ სქელი არაჟანი და მოვაყაროთ დაჭრილი მწვანე ხახვი.
მასალა:
3 ცალი დიდი, მარილიანი ქაშაყი
1 ჭიქა ღვინის ძმარი
1 ჭიქა წყალი
250 გრამი შაქარი
½ ჩაის კოვზი პილპილი
10 ცალი მიხაკი
2 პატარა ზომის დაფნის ფოთოლი
მაიორანი დანის პირზე
პოპულარული რეცეპტი

ბრინჯს დავასხათ დიდი რაოდენობით მარ...

შებოლილი თევზი დავყოთ ნაწილებად და ...

მხატვრული მხარე...

ღორის ყურებსა და ხიწიწს დავასხათ ცი...

კარაქი კარგად გავთქვიფოთ ორ ჩაის ჭი...

8 კვერცხის გული გავთქვიფოთ 2 ჩაის ჭ...