კატალოგი
ქაშაყის მისაყოლებელი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ქაშაყი წყალში დავალბოთ 1-2 დღით, შემდეგ გავაცალოთ კანი და შიგნეულობა. ძმარს შევურიოთ წყალი, დავამატოთ შაქარი და სხვა სპეციები და წამოვადუღოთ ქაშაყი. შემდეგ დავჭრათ 3-4 სმ სიგანის ნაჭრებად და დავასხათ შეგრილებული მარინადი. გავაჩეროთ ერთი დღე-ღამე. სუფრაზე მიტანის წინ კერძს შეგვიძლია მოვაყაროთ რგოლებად დაჭრილი ხახვი ან მოვასხათ სქელი არაჟანი და მოვაყაროთ დაჭრილი მწვანე ხახვი.
მასალა:
3 ცალი დიდი, მარილიანი ქაშაყი
1 ჭიქა ღვინის ძმარი
1 ჭიქა წყალი
250 გრამი შაქარი
½ ჩაის კოვზი პილპილი
10 ცალი მიხაკი
2 პატარა ზომის დაფნის ფოთოლი
მაიორანი დანის პირზე
პოპულარული რეცეპტი

ფუნთუშებს მოვაჭრათ ზედა ნაწილი, ამო...

ახლად დაწურული თეთრი ყურძნის ტკბილი...

ლოქო მოვხარშოთ ჩვეულებრივი წესით და...

უთესლო, ქორფა ბადრიჯანი ყუნწიანად შ...

4 კვერცხის ცილა ავთქვიფოთ, დავუმატო...

ერთი ცალი ლიმონის ცედრა გავხეხოთ წმ...