კატალოგი
ქაშაყის მისაყოლებელი
![](/uploads_script/products/kkmnmohb80dxrvl.jpeg)
ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ქაშაყი წყალში დავალბოთ 1-2 დღით, შემდეგ გავაცალოთ კანი და შიგნეულობა. ძმარს შევურიოთ წყალი, დავამატოთ შაქარი და სხვა სპეციები და წამოვადუღოთ ქაშაყი. შემდეგ დავჭრათ 3-4 სმ სიგანის ნაჭრებად და დავასხათ შეგრილებული მარინადი. გავაჩეროთ ერთი დღე-ღამე. სუფრაზე მიტანის წინ კერძს შეგვიძლია მოვაყაროთ რგოლებად დაჭრილი ხახვი ან მოვასხათ სქელი არაჟანი და მოვაყაროთ დაჭრილი მწვანე ხახვი.
მასალა:
3 ცალი დიდი, მარილიანი ქაშაყი
1 ჭიქა ღვინის ძმარი
1 ჭიქა წყალი
250 გრამი შაქარი
½ ჩაის კოვზი პილპილი
10 ცალი მიხაკი
2 პატარა ზომის დაფნის ფოთოლი
მაიორანი დანის პირზე
პოპულარული რეცეპტი
![](uploads_script/products/hqtgbu5fdk3r1ku.jpeg)
კვერცხის გულები, რძე და ფქვილი ავურ...
![](uploads_script/products/52eync299uscswi.png)
სადილი ისტორიულ ეპოქაში...
![](uploads_script/products/pdvpeohj4ex2u7x.jpeg)
კარტოფილი მოვხარშოთ, დავსრისოთ ან გ...
![](uploads_script/products/73gv4uict5zaxgl.jpeg)
ხორცი და სპეციები ჩავდოთ მდუღარე წყ...
![](uploads_script/products/mt6es3kqiypf2yd.jpeg)
კიტრი გავთალოთ, დავჭრათ საშუალო ზომ...
![](uploads_script/products/b2qxa49ukanhud3.jpeg)
ათქვიფოთ კვერცხის გულები კარაქთან დ...