კატალოგი
ჰოლანდიური სოუსი
| ბეჭდვა |
ათქვიფოთ კვერცხის გულები კარაქთან და რძესთან ერთად. ამისათვის ორთქლზე გავადნოთ კარაქი და ვთქვიფოთ მასა სქელი სოუსის მიღებამდე. სოუსის ადუღება არ შეიძლება, წინააღმდეგ შემთხვევაში აიჭრება. დავამატოთ ლიმონის წვენი, ცედრა, მარილი, პილპილი და ცოტა შაქარი. მივატანოთ ბოსტნეულს, ხორცს ან თევზს.
მასალა:
100 გრამი კარაქი
4 ცალი კვერცხის გული
½ ჩაის ჭიქა რძე
1 ცალი ლიმონის წვენი და ცედრა
პილპილი, მარილი, შაქარი
პოპულარული რეცეპტი

ცომისათვის საჭირო კომპონენტები სწრა...

ისპანახი გავარჩიოთ, გავრეცხოთ, ჩავყ...

თხელ რგოლებად დაჭრილი ხახვი ვხრაკოთ...

კვერცხის ცილა სათქვეფელათი კარგად ა...

150 გრამი კარაქი ავურიოთ 50 გრამი შ...

2 კვერცხი და ერთი ცაის ჭიქა შაქრის ...


