კატალოგი
ჰოლანდიური სოუსი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ათქვიფოთ კვერცხის გულები კარაქთან და რძესთან ერთად. ამისათვის ორთქლზე გავადნოთ კარაქი და ვთქვიფოთ მასა სქელი სოუსის მიღებამდე. სოუსის ადუღება არ შეიძლება, წინააღმდეგ შემთხვევაში აიჭრება. დავამატოთ ლიმონის წვენი, ცედრა, მარილი, პილპილი და ცოტა შაქარი. მივატანოთ ბოსტნეულს, ხორცს ან თევზს.
მასალა:
100 გრამი კარაქი
4 ცალი კვერცხის გული
½ ჩაის ჭიქა რძე
1 ცალი ლიმონის წვენი და ცედრა
პილპილი, მარილი, შაქარი
პოპულარული რეცეპტი

ერთი ქილა არაჟნისა და 200 გრამი კარ...

ქაშაყი გავასუფთავოთ, გამოვაცალოთ ში...

თხელ რგოლებად დაჭრილი ხახვი ვხრაკოთ...

ფქვილის, შაქრის, მცენარეული ზეთისაგ...

კარტოფილი მოვხარშოთ, გავფცქვნათ, და...

კარგად დარბილებულ კარაქის დავამატოთ...