კატალოგი
ჰოლანდიური სოუსი
ათქვიფოთ კვერცხის გულები კარაქთან და რძესთან ერთად. ამისათვის ორთქლზე გავადნოთ კარაქი და ვთქვიფოთ მასა სქელი სოუსის მიღებამდე. სოუსის ადუღება არ შეიძლება, წინააღმდეგ შემთხვევაში აიჭრება. დავამატოთ ლიმონის წვენი, ცედრა, მარილი, პილპილი და ცოტა შაქარი. მივატანოთ ბოსტნეულს, ხორცს ან თევზს. მასალა: 100 გრამი კარაქი 4 ცალი კვერცხის გული ½ ჩაის ჭიქა რძე 1 ცალი ლიმონის წვენი და ცედრა პილპილი, მარილი, შაქარი